Vai var būt greizsirdība uz pagātni?

Ja jūsu partnerei/rim pirms tam ir bijusi ļoti bagāta attiecību un seksuālā pieredze.Vai tas varētu kaut kā ietekmēt jūsu attiecības ar konkrēto cilvēku?Vai māktu šaubas,ka pie jums var neapstāties,bet turpināt vairot pieredzi?Ka varat tomēr nebūt tas vienīgais?

JurisK  Shkjiet, ka juus te visi kaut ko jaucat! Buut greizsirdiigam uz pagaajushajiem miiljaakajiem ir stulbi. Un buut greizsirdiigam , tas ir -nedrosham par partneres uzticiibu taapeec, ka vinjai pirms tam bijushi citi, ir sevis necieniishana.

psychobitch  var, ja pagātnei tiek piešķirta lielāka nozīme, kā tagadnei...

lienite101  Ik vienam pagātnē bijušas kādas attiecības, citam vairāk, citam mazāk. Nedomāju, ka tur vajadzētu būt greizsirdībai. Ja satiekas īstie cilvēki, tad šaubām nevajadzētu rasties.

av2  nu..videeji garantiju dod uz paaris gadiem. Massiinaam. Tu veel gribi, lai cilveekiem dod? Cilveeks tak ir daudz ..sarezzggiitaks veidojums, a? :( Taa kaa atceries, cik pats ieguuldiisi attieciibaas, tik sannemsi pretii. Izlaidiisi liesminnu, nodzisiis...

Deisa  Ja pagātne netiek slēpta un zināmi tās veidošanas motīvi, fakti, tad nav vietas nepamatotai neuzticībai vai greizsirdībai. Tam ir vieta, ja tā otra persona sabāzusi skeletus skapī vai arī tīri emocijas diktē uzvedību, ne apzināta rīcība.
Nu vēl noteikti arī par sevi nepārliecinātam cilvim rastos šaubas, ka viņš pieredzējušam partnerim var būt labākais, īstais.

likky666  Tā kā pati neesmu bijusi nekāds eņģelis, tad, ne.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu