Vai ap 40 vēl ir iespējams izveidot īstu ģimeni?

Vai varbūt, vecumam nav nozīmes..bet nozīme ir tieši cilvēkam? Tātad, ja vīrietis ar mani nevēlas izveidot ģimeni ar atbildību un kopīgiem svētkiem, tad vaina ir Manī? Visdrīzāk , ka jā..tās ir manas domas. Bet kāpēc tad viņš vispār IT kā ir kopā ar mani?

labaa1980  Tāpēc, ka viņam tā ir ērti, izdevīgi. Ģimene - tā ir atbildība, un ja kādreiz tā jau viņam ir bijusi, tad viņš zina, ko tas nozīmē.

Viliendi  Protams ka var un vaina nav Tevī, vnk jums dažādi mērķi:)

Lele  Nu tas Tev Miiljaa ir jaavaicaa konkreetam viirietim, kaapeec vinhs neveelas gimene ar Tevi...un, ja taa, tad ir jaashkjiras un Tev jaameklee Viirietis, kas veelas atbildiibu un kopeejus sveetkus.

Cafe_Noir  vaina ir tajā otrajā cilvēkā. viņš vai nu negrib tāpēc, ka pats negrib. vai tāpēc, ka dažas Tavas īpašības viņu neapmierina. bet vaina vienalga ir viņā, jo viņš jau negrib

P.S. kāda tad ir neīsta ģimene? /ja jautājums ir par īstu/
P.P.S. Tu pati zini vislabāk, kāpēc tas cilvēks ir ar Tevi.

neko  Vispār jau īstu ģimeni veido nevis ar kopīgiem svētkiem, bet kopīgiem bērniem:)

animato  Daži var, daži nevar, daži negrib.
Piemēram es negribētu sev gultā blakus 70 gadīgu onkulīti. Pat iedomāties nespēju. Bet ir dzirdēts par gadījumiem, kad manā vecumā ne tikai apprecas, bet pat iemīlas.
Es sevī vainu nemeklētu. Ja viņš nevēlas, bet Tu vēlies, kamēr vēl laiks, meklē citu.

neko  Nu es part to ka daudz un ļoti labas kopīgas izklaides/prieki vēl nepiešķir tam visam "nopietnību".

bumpastiks  Un kāpēc tad ap 40 tas nebūtu iespējams?Ir iespējams pat bērnus saražot.Ir jau kas ap to vecumu tikai sāk veidot ģimeni,jo ir jau sasniegti kaut kādi mērķi pašizaugsmē.Ir konkrēti priekštati par to ko vēlas un ko nevēlas.Un nevajag vainu meklēt tikai sevī.Tev var nebūt nekādas vainas.Ja tas cilvēks negrib ģimeni un atbildību,tad tā ir viņa vaina,ne Tavējā.

neko  bet laukos mamma(kura dzīvo ar mazmeitu). Ja vīrietis izvēlās svinēt Ziemassvētkus pie savas mammas, bet nevis ar sievieti ar kuru ir kopā-par ko tas liecina?
----
Tas liecina ka jums nav mazmeitas ko pie tās vecās mātes aizvest.

Cafe_Noir  :) liecina par to, ka vīrietis vēlas Ziemsvētkos būt pie savas mātes. viņš tur jūtas labi, droši, stabili. iespējams, ka sen nav apciemojis māti. iemeslu ir daudz. bet tos vislabāk zina tikai viņš pats. pat, ja Tev, piemēram, stāsta visādus citādus iemeslus.

bumpastiks  luuize,laikam tas vīrietis atrodas lielā mammas ietekmē.Ir jau trakas,greizsirdīgas mātes,kas nepanes nekādas sievietes sava dēla dzīvē,kurām neviena nebūs gana laba.Varbut tas ir tas iemesls kāpēc viņš arī Tevi neaicina svinēt kopā.Jo var tak būt kopā Ziemassvētkos gan ar Tevi un māti arī.Māte taču nav brūte.

Drole  ´Kopaa´ divus gadus un neaicina pie saviem radiem? Nesaldee nagus!

animato  Jautājums, kāpēc neņem jūs līdzi, vai mammu ar mazmeitu neaicinat pie sevis. Katrā ziņā, izskatās, ka esi viņam pagaidu variants.

Lucy  Ja tu tā prasi,tad nav iespējas,sēdēsi te gadiem un čīkstēsi,ka visi vīrieši ir cūkas,impotenti un nekam nederīga..tāda karma tādām,ka tu!!!!

bumpastiks  Lucy,nu kāpēc tāds skarbs viedoklis.Autore ir glīta un izklausās patiesa,jauka dāma un nebilda nevienu vārdu,ka visi vīrieši ir cūkas vai impotenti.Katrs esot attiecībās var apjukt,ja tas otrs uzvedas ne tā kā vajadzētu.

mellene_x  a, pirms uzsākāt nopietnas attiecības, abi noskaidrojāt , ko vēlaties no šīm attiecībām? Izskatās, ka katram savi mērķi, kuri nesaskan... un , kuri iepriekš nav abpusēji atrunati.

Rinkulis  Visas problēmas rodas no tā, ka jūs itkā esat kopā, bet neesat kopā.
Ja jūs būtu "ģimene", tad gan tu, gan tava meita būtu laipni aicinātas uz laukiem, kur kopīgi plašākā ģimenes lokā sajust to mājīgumu. Ja tas nenotiek, tad...visticamāk kāds kaut ko nav izrunājis līdz galam...jebšu kā vēl saka - zilonis stampā pa istabu, bet neviens negrib to skaļi pateikt.

Pat ja ir ļoti lielas ģimenes, tad cilvēki spēj sadalīt laiku un kopīgi paviesoties pie visiem.

Kas attiecas uz 40. Ir prakse, kur bezbērnu vīrieši tā ap 40 spēj nodibināt pilnvērtīgu ģimeni ar saviem bērniem, sadzīvi un kopīgu dzīvi, nediskriminējot sievietes iepriekšējos bērnus. Tas ir reāli, bet vajag gribēšanu no vīrieša un saprašanu no sievietes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu