Ziemassvētku brīnums

Jūs ticat Ziemassvētku brīnumam? Varbūt, esat to piedzīvojuši? Un cik bieži tas gadās?

jurks  protams! arii es gaidu briinumu! gribaas kaut ko to, vai shito! gaidu un gaidu! bet kaadu briidi es uzzinaaju kaadu gudriibu: dari otram to, ko Tu gribi lai Tev dara!! un tas ieviesh dziiviibu shajaa gaidiishanas procesaa! taatad- tas ko es velos un gaidu no citiem, patiesiibaa ir taa atklaasme tam, ko man dariit cita labaa, un taadaa veidaa realizeejot sho, itkaa, ne no mums atkariigo briinumu! kljuustot par sho briinishkjo veelmju piepildiitaaju!!! Veel ir arii informaacija par pasaakumu kas notiks Riigaa- Teze!! ir vajadziigi cilveeki, kas briivpraatiigi vareetu iesaistiities! vajadziigi medikji! shoferi- ar vai bez mashiinas! cilveeki, kuri veelas fiziski pastraadaat!

pikantaa  Esmu piedzīvojusi tikai tādus "brīnumus", ka daži draugi un pat radi aizmirst mani apsveikt vārda dienā, kas man iekrīt tieši Z-svētkos. :( Tāpēc šie galīgi nav mani mīļākie svētki.

newgame  Es piedzivoju, lai cik jocigi tas nebutu, un tas brinums izglaba Ziemassvetkus man un maniem tuvakajiem cilvekiem.

limonija  Man nav vajadzīgi brīnumi - pilnīgi pietiek ar svētku prieku starp savējiem pie eglītes:)

_Krasula_  Briinumi kaa taadi meedz notikt, bet ne vienmeer un iespeejams vismazaak Ziemassveetkos. Tie gan ir pakljauti ceelonju un seku likumsakariibaam, kas ne vienmeer ir saskataamas.

lasminaxxl  Ja mani kāds pa īstam bildinās , tas būs īsts brīnums !!! tad beidzot sākšu ticēt brīnumiem.

likky666  Nē. Pagaidām arī nav nācies tādus piedzīvot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu