Kad pāriet sāpe un ietājas tukšums,kā to tukšumu atkal piepildīt?

Pēc šķiršanās ar sievu man sāpēja pamatīgi.Bija brīži ka nezināju kur no tām sirdssāpem likties. Liekas izturēju,vairs tā nesāp. Organisms ir ieslēdzis kaut kādu aizsargfunkciju.Bet kaut kā jūtos dīvaini.Vairs nav ne skumīgi,ne arī priecīgi.Nav ne labi,ne arī slikti.Ir iestājusies pilnīga vienaldzība,tāds kā iekšējs tukšums.Liekas dzīvoju kā robots bez emocijām.Darbs,mājas,ka tik kaut kā novilkt to dienu līdz vakaram un likties gulēt.Es pat nezinu,vai tas ir labi vai slikti sajusties pavisam tukšam?

kuks10  Viss būs štokos,nekas nav mūžīgs un laiks doties jaunās medībās..tik šoreiz neiemīlies..)))

Geisha  Kāda karma atvēzējusies pret mani? ´Viena dāmīte man aiz muguras gādā vecīti zem parka eglītes, Bumpastiks gandrīz vai bildina, tauta mudina. Nē mīlīši ļaujiet man mierīgi sagaidīt Jauno gadu kā pienākas - ķitelī, vecajās čībās, ar kotļetām un ruļļiem matos.

Anciite  Laiks dziedē visu. Un vislabāk līdz DARBS. :) Un vislabākais ir fizisks darbs. Zinu no pieredzes - palīdz dikti.

fargo  kāda lāga sievieškārtas dvēsele var bumbastiku paaicināt uz kaučkurieni z-svētkos vai jaunsgadā? es saprotu, tas būtu diezgan pamatīgs upuris, ja dvēselskratīšana turpinātos arī šajā gadījumā. bet! ohotauta varētu samesties tad kādam prezentam priekš upurnesēja, kaut kā atalgot un tā. "sāpes un tukšuma" izliešana vai insinuācijas varētu tad mazināties prominentajos oho.lv pa gaiteņos, kuri atkal smaržotu pēc svaiga vaska un politekonomikas lekcijas garlaicības, kura rezultējas neveksmīgu, neuzmanīgu un ne pietiekami mušu nāvē.

Svece  Pēc ugunsgrēka paliek pelni . Tas ir arī ir tas tukšums. Gan jau zem pelniem kāds asniņš dzīvs , kas ar laiku uzdīgs. Bet varbūt izdedzis viss , un jāgaida lai kas uzdīgtu laiks kas garāks par atlikušo mūžu.

ZUMMA  Neesi jau tukšs, ka te vēl raudi, tukšie klusē.

uusins  Palūdz kādam mediķim iešpricēt Tev pakaļā ļoti labas pretsāpju zāles. Vismaz divas nedēļas ne par ko nedomāsi. Vispār! Ar garantiju. Un arī nesēdēsi. Tad kūri atkārto. Un, atkal, atkārto. Un, atkal...
Tavi jautājumi neliecina, ka jel kādreiz esi bijis "pilns" :)

Drole  >> fargo

teemas autors pats ir "sievieškārtas dvēsele".. :]

vermuts36  bumpastik, droši vien, kad šo rakstīji, biji nedaudz iemalkojis, ne?! ;)
Man Tavas aprakstītās sajūtas ir saprotamas, man ar tā bij!
Šobrīd, es esmu nospraudis mērķus dzīvē, sakārtot savu vidi un arī beidzot pieķerties sev..., jo iepriekš esmu vairāk domājis par citiem, kuri man bija svarīgi, bet....
Nu lūk, beidz vaidēt, un sāc domāt par SEVI!!!!!

lasminaxxl  Man viena paziņa brīva, varbūt vajaga sapazīstināt ?

juicy  Tas nemaz nav slikti! Jaunajā gadā varēsi sākt jaunu dzīvi.

av2  smags darbs, ej maaciities , saac ko jaunu, cel..maaju, restauree auto , kaadu laiku vari arii plostot, ja nieres tur , ja ir pikkis- cello , utt. Kas i, nav ideju?

Ananda_A  Tāpēc cilvēkam ir dots prāts, lai viņš izvēlētos, ar ko tukšumu piepildīt. Ar mieru, sauli, klusumu, maigumu, žēlsirdību vai dusmām, skumjām, sāpēm utt. Paziņo kosmosam savu izvēli un vēro, kas mainās. Ja nekas nemainās, sāc dot citiem to, ko gribi sevī vairot. Jo dots devējam atdodas 100kārtīgi:DDD

Deisa  Bumbastik, pats iepriekš rakstīji, ka tomēr liekais svars traucē un pēc šķiršanās tas nācis klāt. Tagad aiz tā tukšuma Tev ir lieliska iespēja saņemties un sākt tievēt. Sāc ar to, ka nopērc svarus mājās. Tici man, jēga ātri parādīsies, ja katru dienu uz svariem uzkāpsi. Neko vairāk neteikšu, tikai svarus iegādā, tālāk viss pats notiks. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu