Kāpēc tā ir?

Jo mazāk vīrieti mīli,jo vairāk viņš sievieti vērtē.Konkurence liek vīrietim patstāvīgi turēties tonusā,lai nezaudētu akcijas sievietes acīs.Bet līdz ko pielaid sev pārāk tuvu,kad saprot ka ir tas izredzētais tā zaudē degsmi un sākas dažādas problēmas.Sanāk vīrieti nevar pārāk lutināt ar savu uzmanību un jātur patstāvīgā spriedzē?

nezinite_zinite  to vermuts36.
Tomēr es pazīstu vīriešus un daudzus, kuri dzīvo ilgā stabilā laulībā tieši tāpēc, ka sieva izteikti nemīl, pazemo gan mājās, gan sabiedrībā un "slauc" visās jomās uz nebēdu...Tie gan tādi gados vecāki. Varbūt jūsu paaudzei un jaunākiem gaume un raksturs ir citādi...

Chris1986  Nedomāju, ka tur dzīvo kopā divi tuvi cilvēki, kur notiek šāda veida šantāža - ja tu tā, tad es vot šitā

limonija  Tautas valodā šī sāpe - man domāt - noformulēta šādi - kāpēc stervām bieži tiek tie labākie vīrieši?:D Nu tāpēc, ka dzīvē nav taisnības;)

vermuts36  nezinite_zinite, iespējams, ka tā ir, bet tā NAV ĢIMENE!!! Satiekas divi tādi frukti, palci vejerom....! Nu, kurš kuru pārspēs.....! Tagad tā ir moderni, viens otru dubļos mērcēt....
Man lakam ir vecmodīgi uzskati, ja izvēlējies cilvēku, esi ar viņu kopā, gan priekos, gan arī bēdās, esi atbalsts...., bet tas darbojas, ja ir abpusēji......!

edding  Tā ir ne tikai ar vīriešiem.
Kuram tad patīk, ka viņam kāda nesmuka/s pakaļ bizenē.

chaachaa  Turēt tonusā un viss pārējais ir vienkārši muļķības un stulbums. Kāpēc? Jo ja cilvēks ar savu uzmanību apvelta par daudz, ir traki, ja necik, arī traki. Kā ir, tā sanāk, un neko īpaši censties un uzspēlēt jēgas nebūs. Nu iepatiksies cita/cits, aizies, kas gājējs, nenoturēsi, vari kaut uz riteņa bez sēdekļa lēkt, nekas nesanāks. :) Vienota modeļa nav nekam šai dzīvē, un tikai nejaušības un ikdienas nianses liek cilvēkiem pieķerties vienam pie otra un palikt. Viss ir tajā, cik liela ir ķīmija, nevis cik labs/a aktieris/aktrise cilvēks būs uzmanības utt sakarā. Mijiedarībā veidojas praktiski jebkas, kamēr vienas puses uzspēlētā dīkstāve nedod vispār neko.

Seventyseven  Sakuma spriedze motive, tapat kaa nezinamais aizrauj, bet ar laiku virietim piegriezas, jo logiski ari vins grib, ko paredzamaku un zinamu un to atrod citur, draugi, alkohols, citas sievietes..

av2  galiigi garaam. Man nav vajadziiga neviena sieviete, kura mani nemiileetu stipri, pat lloti stipri. Tikai taada ir veerta ko...visvairaak veerta manaas aciis.
Ku var tik....stulbi pat domaat? :(

bumpastiks  Tā nav,vismaz ar mani tā nav.Man tieši otrādi,patstāvīga spriedze bojā nervus un nogurdina.Tādas attiecības nevar būt ilgstošas.

kruumaajs  Pilnìgas muļķìbas, vìrietis nav nekáds spriegotàjs lai ilgstośi tiktu turéts spriedzes stávoklì! Agri vai vélu pienák brìdis kad viss vienkárśi ZB!! 😨😨

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu