Vai te daudzi sēž ar jocīgiem putniem galvās?

Negribu nevienu aizvainot!:)Nesaku ka visiem bez izņēmuma,bet liekas ka daudziem ir totāls bardaks bēniņos.Vai ilga sēdēšana internetā tā ietekmē bēniņus?

bumpastiks  Putni ir visiem.Tikai kādam tie ir miermīlīgāki,kādam nešpetnāki.

Edgars37  ...ja, ietekme ta, ka mums, te sedosajiem, izveidojusies parlieciba, ka bardaks beninos ir tiesi tiem, kas ara😃...bet mums te, ar beniniem, viss ir labakaja kartiba😃😃😃👍!!!

selnija_  Manos bēniņos noteikti vārnas! Dikti patīk šie putni. Kad eju garām vienmēr piestāju, uzrunāju un viņas labprāt komunicē:))

Neratnais  Resnie putni...

colchita  ar visiem, kuriem kaut kas galvā mitinās, viss ir kārtībā...traki ir , ja galva ir tukša!!!

chaachaa  Jebkas, kas ir par daudz, vienmēr ir par skādi. Un tā tas arī paliks. Bēniņu tīrīšana ir labs veids, bet... daudziem tas nav vajadzīgs, jo vienmēr būs kāds, kam skeletus uzmest un žulti noliet vēl pāri.
Sociālie tīkli ir viena sērga, kas nu jau kā 10 gadus klīst pa pasauli un... no tā zāļu nav. Ja vien izbeigsies internets. :)

Viliendi  Jā!

Dezyree  Pat ja mees te tieshaam visi "ar putniem", tad tie putni tomeer katram savi- kaadam maajputni, kaadam gaajputni :))), daziem tie putni ir sezonaala paraadiiba, citiem maajo regulaari, deej olas un pied**sh ligzdu, vienam skasti dzied, citam kuuko, citam kladzina :))... iespeejams ka tie kam ir putni, tie noknaabaa tarakaanus???:) manupraat ,tie bez nekaadiem putniem un pat bez tarakaaniem ir reaali garlaiciigi! Es par putniem!!!!

Aguce1  Taurenītei taisnība par to bardaku "bēniņos"! Tāds te ir lielai daļai vīriešu noteikti.... Dažkārt gan šķiet ka šeit nav iepazīšanās portāls ,bet kaut kāds "bordelis"(es protams atvainojos par šādu salīdzinājumu),vai arī izklaides portāls! Kādas gan nopietnas attiecības šeit var atrast,tas nav nopietni!

Kristine_78  Datoratkarība ir kā jau visas atkarības. Manuprāt cilvēks degradē pie spēlēm. Un šķobās psihe. Cilvēki, kur sniegs palicis?

gunda10  Sēž ,nu un apreiz jo nav planētas ar jaunàm skuķēm draiskàm un uzticīgām kam patīt parasti onkas ,bet ja onku vecuma dāmas ieminas ka nav pat bijušas draiskules ,, putnu galvas ,, satrakojas saka ko par apmēru un to ka viņām putni galvā

gunda10  Skaista vieta kur daudz jaunkundzu bet jaunkungu ja kas vēl vairāk tāpēc tie kas ir gados pie neveiksmēm vaino sava vecuma sievietes līdz sirds dziļumiem un viens otru lamā par ,putnu galvām,.

likky666  Novērojumi liecina par to, ka arī tiem, kas internetā tik daudz nesēž, putni bēniņus okupējuši. Vai tad mūsdienu sabiedrībā var bez putniem? Ja tas būrītis tukšs, nav interesanti, kā saka.

BRINISKIGS_VIRIETIS  Putnu dārzs galvā ir visiem. Bez izņēmuma. Atšķirība vien, kadas sugas tie ķivuļi. :D

Labrador  Tas,ka kaadam cilveekam ir savaadaaks,atshkjiriigs viedokliks vai gaume,nenoziimee,ka putni galvaa.

dzintars45v  Netceros,kurš no psiholoģijas korifejiem teica,ka iedodiet man pilnīgi normālu cilvēku un es viņu izārstēšu,no kā secinājumi,ka vismaz kādam putnam galvā jābūt,savādāk dzīvot paliek pavisam garlaicīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu