Cik ir jābūt sexpartneru skaitam?

Pētnieki uzzinājuši, ka sievietes izjūt antipātijas pret vīriešiem, kuru seksa partneru skaits ir lielāks par seši, savukārt vīrieši antipātijas izjūt, ja šis skaitlis ir lielāks par 11. Lai nu kā, abi dzimumu pārstāvji daudz labprātāk būtu kopā ar cilvēku, kura bijušo partneru skaits nepārsniedz skaitli trīs.
Vidējais bijušo partneru skaits Lielbritānijā aptaujātajiem cilvēkiem ir 5,81 sievietēm un 8,4 vīriešiem.
____________________
Kādas ir jūsu domas par šo? Vai jums ir vienalga, kurš esat partnerei vai ar pofig, ka gājušas pāri mongoļu-tātāru ordas?

neko  pofig.. ir nopietnākas lietas pēc kā vērtēt un izvēlēties.

Rinkulis  Vai tik tie atkal nebūs "Britu zinātnieki". Kaut kā viņiem patīk sevi diskreditēt....

av2  vareetu buut taisniiba. Man arii sskiet, ka ja vairaak par 10 ir bijussi, nu tad cilveekam kautkas ir...Nu slims varbuut, jaadzer tabletes , a ? :)

Nellda  tēmas autore jau savu viedokli un vienīgo taisnību izteikusi ar augstu paceltu degunu - es jau tāda neesmu. un patīk tā rakņāties pa citu gultām? kā to vispār var zināt, ja cilvēks pats to nepastāsta? bet, ja pastāsta un neslēpj - tātad viņam nospļauties par citu pieņemtām tikumības normām. nav nekādi vidulaiki, kad eksistence bieži bija atkarīga no tikumības

kuks10  atkal britu zinātnieki..ta viņi visi sisti ar miltu maisu..)))

Geisha  Mans tēvs teica :"Jo sieva lielāka ma-ka, jo labāka sieva".

Marsietis  Un interesanti kā vīriešiem ir vairāk partneru nekā sievietēm? Sievietes laikam kaut ko nepieskaita.

runcis  Kādā Remarka romānā bija atbilde uz jautajumu par partneru skaitu:
Ne vairāk, kā nepieciešams!

Skarlete  Tādam pašam kā man, citādi nesapratīšu viņu!;))

zalace  Bieži vien, uzskatu ka tā arī ir pareizāk, cilvēki vnk nepasaka taisnību cik bijis, jo atbild, tagad esmu ar tevi un kāda raznica kas bijis pirms tam!jo reāli, ja pasaka un Tu gaidīji ka skaits būs daudz mazāks, deļ kam sevi rūgtināt!

lienite101  Jebkurā gadījumā vīriešiem šis skaitlis būs lielāks, jo viņi paši ir lielākā skaitā. Vismaz Latvijā.

TuTur  Manuprāt, šis raksts ir no Igaunijas pētījumu ir no plika gaisa izzists. Cilvēkam uz pieres nav rakstīts ar ko un kad viņš ir gulējis. (tie, kuri domā pretēji var paskatīties uz mani un mēģināt nolasīt partneru skaitu).
Protams, ir forši ja esmu meitenei pirmais - uzreiz pašapziņa uzkāpj kosmosā, līdzīgi kā sievietei - ja būtu viņai pēdējais. Cilvēks ir dzīvnieks un viņam ir savas dzīvnieciskās tieksmes - sekss ir viena no tām.

Geisha  Iedomājies es tagad 55 gadīgam vīrietim pajautāšu - no cik gadiem viņš piekopj dzimumsakarus?Kāda man starpība no 16 vai no 28? Galvenais lai vēl zina ko un kā, prot un var. Ne es viņam blakus esmu stāvējusi ar sveci rokās, ne man tas ir svarīgi. Galvenais, lai ir interesants sarunu biedrs, vecis ar mugurkaulu, kurš vajadzīgajā brīdī var sniegt padomu vai atbalstu.
Jautājumi kā Zilo vizbuļu klosterī.

mellene_x  nja, 1) cilvēks, lai cik godīgs būtu , var nepateikt īsto ciparu, 2) vai to vajag zināt, kas no tā mainās? 3) man svarīgāki ir viņa principi un viņa darbības dzīvē ...

frikadele  Britu pētnieki sākumskolas skolēnus aptaujājuši, vai kādus drusku vecākus arī?

toronto1967  Sāku skaitīt, bet nevar saprast vai tās kas tikai mutisko eksāmenu kārtojušas arī par pilntiesīgām partnerēm var skaitīt, vai varbūt tām kāds koeficents jāpiemēro?

derevnja10  Ir teiciens, kas nav nav pirmais, tas ir otrais. Ar to ar viss....:D

verso  Ja cilvēks brīvs, tad ko viņam darīt, pārtikt no pieaugušo filmām? Laikam jau aiz muguras laiki, kad jāprecas ar to, kurš laupījis nevainību.

MrJones  Kur ir probleema..?

MrJones  Vienlaiciigi jau ar visiem nenotiek..un ja Baigi interesee var tak papeetiit taimlain - ar kaadu regularitaati vinji mainaas..un kad biezhaak? agriinaa jauniibaa vai uz vecumu ? tukshie periodi - ir/nav ? -taa teikt, pillniigaaku informaaciju ievaakt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu