Cik ir jābūt sexpartneru skaitam?

Pētnieki uzzinājuši, ka sievietes izjūt antipātijas pret vīriešiem, kuru seksa partneru skaits ir lielāks par seši, savukārt vīrieši antipātijas izjūt, ja šis skaitlis ir lielāks par 11. Lai nu kā, abi dzimumu pārstāvji daudz labprātāk būtu kopā ar cilvēku, kura bijušo partneru skaits nepārsniedz skaitli trīs.
Vidējais bijušo partneru skaits Lielbritānijā aptaujātajiem cilvēkiem ir 5,81 sievietēm un 8,4 vīriešiem.
____________________
Kādas ir jūsu domas par šo? Vai jums ir vienalga, kurš esat partnerei vai ar pofig, ka gājušas pāri mongoļu-tātāru ordas?

irgo  Es visām saku ka Viņa man būs PIRMĀ ...tās pārējās bija tikai pieredzes iegūšanai....

karabass  kā viņi to izpētīja, ja vienkārši paprasīja, tad nav objektīvi, jo cilvēki mēdz teikt ko citu nekā domā, lai izliktos labāki

lasminaxxl  Vai tad tā nav katra paša izvēle ? Vai jābūt kādam noteiktam skaitam ?

Vanesa15  Protams atkal ´´gudrie´´ briti:D
Ne jau partneru skaitā nozīme. Jo vairāk gadu, jo vairāk skaidrs, ka dzīves laikā tas nebūs viens. Nav jau noslēpums, ka reti kuri nevainīgi apprecās un visu mūžu laimīgi nodzīvo kopā.
Cita un patiesāka lieta ir putni galvās. Cik cilvēks ir morāli noturīgs uz esošo partneri. Cik spēj novērtēt to, kas ir un uzņemties atbildību. Vairāk jāskatās uz konkrētā cilvēka psihi un dzīves vērtībām.

Bazhix  Galvenais, lai tas partneru skaits būtu vesels skaitlis :)))) Man ļoti nepatiktu sieviete, kurai partneru skaits ir 13,7 :D

neko  Bazix: nav tik traki, galvenai lai nesanāk 0,4 kopīgi bērni un 0.6 ar kādu citu:)

Skarlete  Kā, nav tik traki?!? Iedomājies kā būtu aiz komata palikt!?;))

bumpastiks  Tas partneru skaits pirms tam domāju ka nebūtu tik svarīgs,jo skaidrs tak meitenes pirms un pēc 40 sen jau kā nav nevainīgas un reti kurai pa visu dzīvi bijis tikai viens vai divi partneri.Te jāskatās pēc apstākļiem,vai tās ir bijušas attiecibas,kas kādu iemeslu dēļ nav izdevušās un tādu var būt arī vairāk kā 10.Vai nu tie ir bijuši neskaitāmi gadījuma sakari,kas var pat 100 un 200 pārsniegt.

Neratnais  Kāda starpība kas ir bijis un cik pirms tevis. sāc uztraukties ja tavā laikā.

Neratnais  Ha... partneru skaits 13,7... kas ir 0,7??? :))))

straujaa  Kāds vēl tiešām skaita????

eksim_braalis  Kādreiz, kad man vēl atmiņa bija laba, aptuvenu skaitu atcerējos, vēlāk jau rēķini nojuka... bet vairāk par trīs točna nav.

chaachaa  Pagātne ir svarīga, jo tikai apzinoties to, cilvēks skaidrāk redz nākotni. Seksuālajā tēmā parasti visi melo, un uzzināt patiesību ir dieeeezgan pagrūti. Rakāties pagātnē, lai tikai uzzinātu ciparu... pff...tas pats, kas censties ielīst telefonā un uzzināt noslēpumaino un aizliegto.
Cilvēks bez pieredzes ir neinteresants, un sievietēm, kas uzskata, ka vīrietis neko nemāk kā vajag gultā, diez vai liksies interesants. Jā, ir protams izņēmumi, kad cilvēks ārpus gultas ir fantastisks, bet gultā ne tik ļoti. Lai arī sievietes un vīrieši seksu uztver pavisam dažādi, tomēr ir kas kopējs. Katram tas ir savs.

Svece  Iet runa par skaitu nedēļā vai mēnesī ?

kokote  Bažīgais > 13,7 :D :D :D tā tikai Džekam Uzšķērdējam varētu gadīties (labi, ka kafeju padzēru pirms tam, citādi klaviere būtu apspļaudīta)
Torpēda, varbūt rūpē par sabiedrības labklājību ierosini ieviest kādu jaunu dokumentu. Mums jau ir sanitārās grāmatiņas, pošu pases, tām varētu pievienoties sexa partneru uzskaites žurnāls - ka tik tas skaits katram individuāli nenojūk, un ja nu vispār neuzskaita. Vairāk par 2 jau esot daudz :):)

limonija  Bažix un Neko - paldies par smieklu devu:D Kokotei laba ideja - par uzskaites grāmatiņām, bet - kas nokavēts, tas pazaudēts:D

eva_  Ja vairāk par 3 partneriem sievietei bijis, tad tas vēl nenozīmē, ka "mongoļu-tatāru ordas gājušas pāri", kā te viens raksta. Ja laulība šķirta, tad pavisam kopā 3 partneros iekļauties dzīves laikā normālai sievietei ir neiespējami, ja vien viņai protams, ir vispār vēl attiecības bijušas.
Toties neatzīstu gadījuma sakarus.

kvarts  Pilnīgi pajāt cik bijis pirms, galvenais , lai tu būtu pēdējais....

lasminaxxl  Tos, kuri bija tā vērti, atceros. Pārejos pat nav vērts atcerēties ! PunkCC.

Vaijats007  Pirms kaazaam-jo vairak, jo labak! Pec-tikai vienam! :) Ja nopietni, galvenais, lai cilveks pats apmierinaats!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu