Telegonija.

Vai ticat šim zinātniskajam terminam,kas pēta sievietes paša pirmā seksuālā partnera ietekmi uz viņas bērniem nākotnē.Ka bērni tieši no tā pirmā partnera var iemantot daudzas ģenētiskas īpašības pat ja tas nav bioloģiskais tēvs.Tieši šī iemesla pēc sievietes nevainība pirms kāzām tika augstu vērtēta vai pat obligāta,jo vīrieši vēlējās lai bērni iemanto viņa gēnus,ne kaimiņa.Tad vai jaunām meitenēm būtu rūpīgi jāizvēlas pats pirmais partneris,lai nav ne ar kādām fiziskām vai garīgām novirzēm.Un vispār,jo mazāk sieviete maina partnerus,jo labāk tas ietekmē nākamo paaudzi un arī pašas veselībai bieža partneru maiņa par labu nenāk.Vajadzētu līdz kāzām censties nevainību saglabāt?

uusins  Vājam vīrietim vienmēr būs atruna, ka kāds cits ir vainīgs :)

av2  100% iespeejams.Mees, cilveeki, tik maz maakam izsakidrot iisteniibaa. Tikko kaa kas sarezzggiitaaks, taa sevi nodeeveejam par zinaatniekiem, un tad iet vallaa vieni vieniigi mineejumi :(( Domaaju, ka ssiis planeetas civilizaacija ir llooti primatiiva, atpalikusi, un aizmirsusi savas zinaassans, kas jau bija pirms miljoniem gadu iisteniiba ;( Ja pie mums tiessam atlidotu reaali citplanetiessi, vinni pat ar mums nekontaktetos....paskatoties vissu ssito....;(

nesmuka  Telegonija = uz puspatiesiibaam balstiita patiesiiba.
Jebkursh sunju audzeetaajs var pastaastiit sho fenomenu - ja sugas sunju meitene kaut reizi baudiis miilu ar dvarnjagu vulgaris, sugas kuceeni izpaliks ari taalaakaa naakotnee, kura mineetais, bastards par tuvu nebuus staaveejis.
Tiesa, zinjas par tieshi pirmaa partnera ietekmi ir stipri paarspiileetas. Vnk, visaam pseidozinaatneem (psihologjijai tajaa skaitaa) labpatiik pirmo seksuaalo partneri teju vai glorificeet.. Nee, ljoti iipashajam (nav svariigi ar ar kaadu tendenci – traumatisku, jeb tieshi preteeji) partnerim nav obligaati jaabuut pirmajam. Telegonijas pamatā ir emocionālais nospiedums (peedas/atleejums/kopija...).
Respektīvi – ir kāds ex partneris, kuram leedijas psihee, tiishi vai netiishi, ir ljoti liela noziime, ietekme, spilgts paardziivojums.Tiek uzgjenereets taads kaa fantoma teels (paarsvaraa neapzinaati). + leedijas apzinjaa koncentreeti tiek uztureeta shii teela informaacija, kura ieziimes (peecnaaceeju gadiijumaa) var ieguut pilniigi reaalu fizisku apveidu, neatkariigi no patiesaa genofonda sniedzeeja da iipashnieka.
Nu, gana jestrs keiss, ne?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu