Izkāpt ārpus komforta zonas

Ko jūs par to domājiet, vai paši prakstizējiet un kāds ir ieguvums? Jūs piekristu teicieniem: "Dzīve sākas tur, kur beidzas komforta zona" un "Saņemsi to, ko vienmēr esi saņēmis, ja darīsi to, ko vienmēr esi darījis"?

jadore  Citiem vārdiem tas ir stāsts par izaicinājumiem un attīstību. Jā, tikai tā ir iespējams saglabāt interesi par dzīvi, sevi attīstīt, nospraužot jaunas robežas, izvirzot jaunus mērķus. Manai personībai tas ir nepieciešams, jo mani rutīna nogalina.

spaarnu_meitene  es diezgan cītīgi strādāju pie tā, lai tiktu komforta zonā, kāda mārrutka pēc, lai man gribetos no tās kāpt ārā, cita lieta, ka var paplašināt šīs zonas robežas ;)

HOUSE  Mana dzīve vairumā gadījumu ir ārpus komforta zonas, pierasts. Jā, cita garša. Tas palīdz saprast robežas cilvēka noturībai, spējām. Nevajag baidīties uzdot sev neērtus jautājumus, tas palīdz daudz ko saprast. Nesen labi norāvu uz mutes, biju ārpus tās zonas, labi, ka neviens neredzēja.:-D

AivarsN  Bet kā lai novērtē tās komforta zonas priekšrocības,ja nekad to nepamet? Viens cilvēks izgājis no savas komfortablās mājas tūliņ iesēžas mašīnā,aizbrauc uz tik pat komfortablu darbavietu,vakarā atbrauc mājās un bez jeb kādām emocijām apsēžas mīkstā dīvānā pie TV. Otrs izgājis no mājas sēžas uz ričuka un min uz darbu. Darbā fiziski smagi strādā zem klajas debess,gan aukstumā,gan karstumā. Vakarā mājup braucot spēcīgs pretvējš,putenis. Piekusis un nosalis viņš beidzot ieiet savā mājā,kur sieviņa jau iekūrusi krāsni un galdā ceļ kūpošu karstas zupas šķīvi. Tādu kaifu,ko tajā brīdī jūt tas cilvēks, vienmēr komforta zonā sēdošie nenoķers nekad.

av2  ir jau intresanti arii aarpus taas zonas, bet......ko tas, un kam pieradiis ? Ka ...vari? UN TAD ???? Nu nafigaa ccakareet sev, un citiem dziivi? Tikai lai buutu...savaadaaks? Beernudarzs, tiessaam....:( Kad nav ko dariit, suns....passi zinaat, ko dara...Vot taa ir iistenibaa.

JurisK  Kaapeec tu domaa, ka tie abi pasaulsblandonjas izkaapa no savaam komforta zonaam? Katram cilveekam taas ir savaadaakas. Stereotipi nesekmee domaashanu.

av2  ssitais man veel atgaadina par tiem...naturaali galvaa slimajiem, kas uzlien kautkaadaa smailee, sataisa selfijus, un oblegaati nopublicee vissur, kur tik tiek klaat. Ja paarvaret sevi, bailes utt ir svariigi sev, tad nafig ar to..jaaplaataas? Taapeec, kad redzu kaarteejo idiotu/passnaavnieku bildes, man ir tikai viens jautaajums - UN TAD? Kaa krievi saka, kavo eto Tebjot ? :(

Snowagain  Pilnīgi piekrītu House kunga viedoklim: "Mana dzīve vairumā gadījumu ir ārpus komforta zonas, pierasts. Jā, cita garša. Tas palīdz saprast robežas cilvēka noturībai, spējām. Nevajag baidīties uzdot sev neērtus jautājumus, tas palīdz daudz ko saprast."
Komforta zona ir labi, bet dzīve tajā arī paiet kā remdenā ūdenī. Tikai izkāpjot no tās ārā saproti, kas ir dzīve. Bet ir paradokss, kā teica Spārnu_meitene: "...es diezgan cītīgi strādāju pie tā, lai tiktu komforta zonā...", bet kad esi ticis tajā iekšā saproti, ka dzīvei nav asuma, kā jau teicu, kā remdenā ūdenī. Tas degradē. Zinu, ko runāju :)!

Skarlete  Ja neej uz priekšu, tas nozīmē ka ej atpakaļ...

bumpastiks  Man pašreiz ir grūti to izdarīt,bet kaut kad vajadzēs.

jurks  izkaapt no komforta zonas! vai tad mees katru dienu to nedaraam? var jau to uzskatiit par labu izveeli- izsleegt televiizoru vai kompi un iziet aaraa diskomforta zonaa! vai arii izdariit izveeli par labu ieshanai ar kaajaam, atstaajot auto maajaas! Bet es gribu pieveerst uzmaniibu daudz svariigaakam solim, un tas ir- izkaapshana no muusu pasaules uztveres komforta zonas! un tas ir tas, kas viss tieshaakaa veidaa ir saistiits ar sho teicienu: dziive saakas tad, kad beidzas muusu pashu izveidotais priekshtats par sho pasauli, kuraa mees dziivojam, tad mees pamostamies un redzam visu skaidraak!! izmanto izdeviibu piedaliities iespaidiigajaa notikumaa, kas notiks Riigaa-Teze!!

newgame  av2, tas ka cilveks ir nopublicejis uzkapsanu kada kalna ir pozitivi, jo es varu to apskatit, uzrakstit un painteriseties, kur ta vieta atrodas, tad aizbraukt un ari uzkapt.
Ta saucas dalisanas ar informaciju, bet cilvekiem, kas parzin tik savu dzivokli un tuvako baru, to nesaprast, tad ari uzdod tupus jautajumus krievu valoda.

raina1970  Tas ir adrenalīns, izaicinājums , un iespēja- kaut ko jaunu izmēģināt, piedzīvot, izzināt, un - novērtēt- vajag vai nevajag.Cits jautājums- cik tālu vajag aizļepatot no tās savas komforta zonas, un kādā virzienā. Bet- tā ir pieredze, un teikšu- dzīve tur gan nesākas, bet parādās jaunās krāsās, jaunās šķautnēs.Par otro teicienu-pārsvarā jā, tā arī būs.Nu grūti gaidīt diametrāli pretēju rezultātu , ja rīkojas vienmēr vienādi. Tacu atkal ir nianse- apstākļi var būt dažādi, līdz ar to- kaut mazas , bet izmaiņas rezultātā varētu būt. Nebūtiskas , visticamāk.

lienite101  Pašlaik esmu izkāpusi no komforta zonas. Nepārvietojos vairs ar auto, nedzīvoju dzīvoklī ar ērtībām un strādāju fizisku darbu. Ieguvums ir pilnīga atbrīvošanās no liekā svara :))
Neteikšu, ka dzīve sākas tur, kur beidzas komforta zona. Mazliet atkal pēc tā visa ilgojos...

av2  newgame, nezincik atpalikussam no dziives ir jaabuut, lai seedetu dziivoklii ! Tev ja sanaak taa, nu ko dariit, ne man padomus dot.
Es jau esmu tikai par piedziivojumiem, bet nafig jaaplaataas, a? Lai izceltu,lai teelotu nezinkaadu varoni ? Nu beernudaarzs kaartrajais...:(

newgame  Laikam jau idiniem nesaprast tekstu par dalisanos ar info.

Postremo  arpuss zonas vienmeer ir jautraak, bet ne labak. Taada izlekssanas vien sanaak, it sevisskki muusdienaas....youtube var redzeet, kam nav smadzennu, un karaajas vienaa rokaa no radio tornna. Ceru, un biezzi vien arii notiek, ka nokritiiss, vismaz buus jautraak :P Atpalikussie, nelaimiigie...:(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu