Par "Brīvo"mīlestību.

Ideālā variantā divi mīloši cilvēki grib piederēt viens otram un pat domu negrib pieļaut ka vēl kāds varētu viņu gultā piebiedroties.Bet kā tad ir ar visādiem svingeristiem?Kas savā starpā mainās ar partneriem viens otra acu priekšā.Kā var mierīgi lūrēt kā kāds/a kniebjas ar Tavu sievu/vīru?Ir kas trešo meklē gultā asumiņam.Un tādi cilvēki apgalvo,ka mīl viens otru un attiecības viņiem ir ideālas.Kā tas var būt?Kāda tad ir viņu izpratne par mīlestību un attiecībām?

AivarsN  Kad partneris apnicis,bet šķirties nav izdevīgi,tad svingeru pasākumi dod iespēju šļūkt pa kreisi pilnīgi legāli,sava partnera uzraudzībā. Iespējams,viņiem tā šķiet labāk,nekā darīt to paslepus. TV rādīja pārus,kuri pārmaiņus uzaicina uz mājām mīļākos, vispirms iepazīstina ar savu laulāto draugu un tikai tad dodas uz guļamistabu. Laulātais tikmēr dodas prom no mājām.

strebla  man tevis žēl...

vermuts36  bumpastik, atkal esi dzēris???
Nu kādu figņu Tu te .......!
Ir normālas attiecības.., pat ideālas..., un ir visas citas...., manā skatījumā, nu nav gluži normālas...., bet ne jau man Tevi mācīt, vērtēt un savu viedokli uzspiest....!
Katrs mēs esam sava ceļa kalējs....!

dzelzitis1  ...piekrītu vairākumam,katrs izvēlas savu,bet popularizēt...kā geju variantā,noviržu atbalstīšana (praidi utt.),mana saprašana tur stingri par vāju...

1buss1  Man gan patīk kad vairākas sievas,tad neapnīk un visām labi, laizi, drāzi kā vien sirds vēlas un katrai savādāka pežiņa.

edding  Patiesībā viss ir daudz vienkāršāk nekā izskatās. Vīrietis sievieti nemīl, grib citas, bet lai izskatītos svētāks, pierunā uz šādiem variantiem.Sieviete naivi cerēdama, ka spēs glābt neglābjamo, piekrīt. Cik zinu, tad šie pāri drīz vien tāpat izšķiras.

MAHIORS  Ir iekāre un ir mīlestība. Mēs bieži to jaucam kopā. Autors runā par iekāri. Tad uz ko tādu var iziet. Ja ir īsta mīlestība, tad tur trešais ir lieks un tā ir mūžīga.

Seventyseven  Ja ir mīlestība grūti iedomāties, kā dalīties ar otru nerunājot jau par sevi,vēl ar trešo. Noteikt kaut kādi apstākļi noved līdz tam, ka tas paliek iespējams. Visi taču runā, ka mīlestība aug un mainās, tad kāpēc gan ne šādi? Kas nu kuram mīlestības dzīvībai ir nepieciešams... Gadās, ka cilvēki dzīvo kopā un vienīgais, kas tos saista ir gadu desmitu pagātne ar ikdienišķu tagadni un visticamāk paredzamu nākotni.

quimera  ,

24gunti  Piedod!!!,bet pats sev drusciņ neesi apnicis????

zaarazaara3  nebūs k-kas kārtībā ar svingerisko pieeju ļaužiem tomēr ... ar kvantitāti mēģina kompensēt jūtu deficītu, ar sportu /sexu -miesas/gara harmonijas trūkumu.

runcs51  Sex trijatā ,hmm...nu ar divām dāmām nav te vainas,tīri lustīgi-ir kādreiz gadījies....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu