Salauzts, nokritis vai pazudis laulības gredzens - vai arī attiecībām beigas?

Ko tas īsti nozīmē vai arī nenozīmē neko? Aizspriedumi, māņticība attiecībā pret saviem gredzeniem? It īpaši - laulības gredzeniem. Vai tā ir mūsu mentalitāte, kas pazaudētu laulības riņķi redz kā signālu pašas laulības galam, vai varbūt - tāla vēsma no Senās Grieķijas laikiem attieksmē pret bezgalības un mūžības simbolu?

strebla  man bi jūīsu problewmu...

Agatem9  Zini, tici vai nē, bet ar manu laulību tā bija, vīram pārlūza gredzens un man likās, ka tā ir nelaba zīme, diemžēl....un vispār savādi, visi gredzeni, ko viņš man bija dāvinājis pārlūza, kaut bija samērā biezi, plati, bet tieviņš gredzentiņš , ko dāvāja sveši bērni, nēsāju vēl šodien, ne lūzt, ne kā. Viss oki, tā, ka gribi tici, gribi nē.

vienkaarsha  Cilvēks nāk pa ceļu, melnais kaķis šķērso ceļu priekšā.
Cilvēks: Aaaaaa, kaķis!
Kaķis: Aaaaa, cilvēks!
Bet nopietni ņemot, viss ir galvā. Pie kā domas pieturas, ta arī notiek. Jā nevar saprast, kāpēc laulība neveicās, noraksta uz gredzena trūkumu.Ļoti ērti atrast vainu. Bet citi gadiem dzīvo kopā, kaut gredzenus nav mijuši.

av2  neko nenoziimee.

mellene_x  man laikam neriktīga mentalitāte.... neredzu saistību gredzenu būšanai-nebūšanai ar savu raksturu...

MAHIORS  Ne jau kaut kādam riņķim nozīme. Nozīme ir tam, ko jūt sirds.

24gunti  Ja godīgi,pirmajā dienā pazuda(ne man,bet sievai)....,bet nekko,vissssss bij labi,ne jau gredzenos kas paslēpts ,mūsos pašos gan.......!!!!!!!!!

slieksnis  [aldies Dieviņam ka manis dāvātais gredzens līgavai pazuda... atvērās īstais cilvēks, ar tādu es nu nemūžam negribētu kopā dzīvot ..

likky666  Jo mazāk tic tādām lietām, jo lielāka iespēja ka tās nenotiks. Nevajag sūtīt visumam idejas par lietām, ko šis varētu sačakarēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu