Attiecību tēma

Kāpēc mēs tik maldīgi turamies pie saviem aplamiem pieņēmumiem, ka dzīvē kaut kas notiks tā, kā mēs to esam iedomājušies, kā vajadzētu būt? Un kamēr tā nenotiek, mēs dusmojamies, ka mums neveicas. Kā lai atrod šauro izeju no bezizejas?

uusins  Katrs saņem to, ko vēlas un ko ir pelnījis. Palasi jautājumus, palasi atbildes, komentārus. Tie sniegs Tev atbildes :)

NL_O  "...mēs tik maldīgi turamies...mēs to esam iedomājušies...mēs dusmojamies, ka mums neveicas. Kā lai atrod šauro izeju no bezizejas?"

Tik daudzi ´mēs´...

Nu, a par jautājumu - nevajag vispārināt: aizstāj ´mēs´ ar ´es´; un varbūt kaut kas izdosies.

mirga  Piekrītu HOUSE- dzīvē jābūt kaut kādiem principiem kurus jāievēro, tad dzīvē nebūs bezizejas situācijas. Jācenšas dzīvot pēc principa- nedari otram to, ko tu nevēlētos, lai otrs dara tev. Bet ir arī teiciens- nekad nesaki nekad. Tad nu jāprot laipot starp principiem.

_P_K_domataizliegts  Daudz gribēsi maz dabūsi.

Deisa  Gaidīt var ilgi jo ilgi, iedzīvoties aizcietējumos utml. Lai būtu laba izeja, jāiedzer purgens. Priecīgu izēšanos! :)

Dorado  Iespējams, Chris1986, ka tas, ko iedomājies, ko vajag, patiesībā nemaz nevajag. Tu jau pats iesāki ar to, ka "maldīgi turamies pie mūsu aplamajiem pieņēmumiem"...Neapzinātā līmenī jau sajūta pasaka priekšā, tikai prāts gļuko un saka - pamēģini vēl šā, izdari vēl tā, utt. Izeja ir vienmēr. Kamēr Tu to dēvē par bezizeju, grimsti bezpalīdzībā. Atlaid, dod laiku!

limonija  Laikam vislielākā māksla ir dzīvē gūt vislielāko labumu esošās situācijas apstākļos - jo nevari jau gribēt, lai pēkšņi tev būtu tāda pati dzīve kā tam, kurš piedzimis miljonāru ģimenē:) Bet, izvērtējot apstākļus un to sniegtās iespējas - plus paša izdoma un saprašana=iespējami itin labi rezultāti. Neviens jau nav apsolījis, ka dzīve būs kā Paradīzes dārzs...Un arī nevajag. Jo prieks un gandarījums ir tikai par lietām, kuras nav viegli nākušas. Ja protam priecāties par mazumiņu, tad arī lielās lietas var kādu dienu notikt, bet egoistiem un īgņām nekad nav gana labi.

Svece  Neairēt pret straumi , bet pa straumi un airus izmantot lai pielabotu uz vēlāmo pusi virzienu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu