Kā nepalaist garām savu veiksmi?

Ikdienas steigā un stresā un ja aiz muguras ir neveiksmīgas attiecības.Vientulība,kaut kāds izmisums un pat depresija.Kad esam ierāvušies savā mazajā tumšajā pasaulītē un tālāk par degungalu mums grūti kaut ko ieraudzīt.Ka tādā brīdī nepalaist garām savu veiksmi?Varbūt tā mums ir deguna galā?Tikai mēs to neievērojam un neapzināti ignorējam.

uma  Bumpastik,pēc tās ikdienas steigas un stresa, varbūt arī Tev ir pienācis laiks apstāties un apdomāt visu.Varbūt vajag pacelt galvu ,iziet laukā un paskatīties,kas ir tajā degungalā, paskatīties uz visu no malas it kā ar citu acīm,iespējams Tu ieraudzīsi ko patiesi interesantu.Kā jau te iepriekšs teica -vajag tikai darīt. Nekas nevar mainīties tikai tam, kurš pats nemainās.
Jaukus un gaišus Ziemassvētkus!

_P_K_domataizliegts  Laime ir tīri iztēles radījums.
Laime nav mūžīgā, ne arī cilvēks.

Kazanova

“Happiness is purely a creature of the imagination.”
“Happiness is not lasting‐‐nor is man.”

nezinite_zinite  Visiem ir tumšie periodi. Ja nekārpīsimies ārā, nogrimsim. Jebkuri notikumi, kas notiek ar mums ir, lai mēs kaut ko iemācītos, saprastu. Un tad tie aiziet, arī cilvēki, kas savu mūsu dzīvē ir padarījuši. Galvenais saprast kas, kā un kāpēc. UN iet tālāk. Dzīve vienkārši ir piedzīvojums un tur neko nevar mainīt.

nezinite_zinite  Vispār, mēs tiešām izfantazējam sav vēlama cilvēka tēlu, parāk koncentrējamies uz to, kādam viņam jābūt tīri vizuāli. Un briesmīgi viļamies. Bet tepat blakus, varbūt, ir tas īstais cilvēks, ko meklējam, tikai varbūt vizuāli citādāks un ne tas ko konkrēti gaidām, bet gan tāds kādu gaidām. Bet mēs paejam garām tikai tāpēc, ka viņam nav tāds augums vai acis vai seja, kādu esam izfantazējuši, vadoties pēc kādiem vispārpieņemtiem, sabiedriskās domas, filmu, grāmatu uzspiestiem priekšstatiem.

MAHIORS  Savu veiksmi garām palaist nav iespējams. Ja viņa ir lemta, tad tā Tevi atradīs pati. Ja tā vēl nav, tad tam tā ir jābūt.

psychobitch  nav iespējams palaist īsto garām, pat nevarot aizbēgt...

Seventyseven  Annu mīl Dāvis un Māris. Anna nezina, ar kuru aprecēties, tāpēc dodas pie gaišreģes tikt skaidrībā. Anna jautā gaišreģei, kuram no puišiem paveiksies un viņu aprecēs. Gaišreģe atbild paveiksies Dāvim, bet aprecēs Tevi Māris.

Dzhaz  galvenais,šite šajā portālā nepalaist garām lielo veiksmi ! :D

jurks  Ja Tavaa dziivee prioritaates buus sakaartotas pareizaa seciibaa- svariigaakais ienjems atbilstoshi pirmo vietu, tad viss buss labi! bet ir svariigs jautaajums- ko Tu ievietosi shajaa pirmajaa vietaa?? no taa arii buus atkariigs viss turpmaakais!! Un ja shajaa 1. vietaa buus Dievs, tad sanjemsi visu to, kas Tev pienaakas!

Marija_Anna  Par to āliņģi ir ļoti labi teikts. Tas ir tāds šoka brīdis , kad cilvēkam ieslēdzas visas maņas un ir tikai 1 doma - iz/uzpeldēt un izkārpīties.
Citādi ar savu ikdienu un sevis graušanu, dīkšanu tāda muļļāšanās vien sanāk.
Tu domā , ka apkārt vieni supermeni un superwumenes vien staigā ?

Drole  >> 11:20 Uzmaniigaak ar izteicieniem - ka tik teeminjas autors nav meitene

Drole  Lamaaties buus neproduktiivi, jo taapat visiem tekstiem pa gabalu cauri sitas vaargas beta sievietiites domaashana

uusins  Tev taisnība, Chris1986 (2016-12-24 13:37), par autora kritizēšanu. Jā, piekrītu - klūpam viņam virsū. Bet nepiekrītu, ka nekas nav ticis teikts, kā rīkoties, ko darīt. Cits jautājums, ka autors to nevēlas dzirdēt, bet turpina vaukšķēt un žēloties vienā laidā :) Personīgi es, šādi aizrādot, biju iedomājies, ka vīrietis, beidzot kļūs par Vīrieti. Gadījumos ar domājošu radījumu tas darbojas. Bet, ne ar amēbu. Un autora izvēle ir palikt par lupatu.
Esmu daudz kam izgājis cauri un zinu, ka iespējams mainīt savu domāšanu un, pastarpināti, savu rīcību.
Un vēl kas - aizstāvēt vajag par sevi vājākus un nespējīgākus rīcībā, nevis veci spēka gados, kurš, turklāt, izvēlējis un uzvedas sūdīgāk par bābu :)
Nu, Tu mani saprati, Chris :)

limonija  Pietiek ņaudēt! Tu slims/badā esi? Bērni neārstējami slimi? Māja nodegusi? Kam būtu jānotiek, lai beidzot saprastu, ka neesi neko tādu vēl piedzīvojis, lai nonstopā vairākus mēnešus te kunkstētu? Un varu derēt, ka tie, kam minētās nelaimes notikušas, te nekunkst, bet domā, kā risināt savas problēmas.

newgame  Jap, japriecajas ka ir veseliba, rokas kajas sava vieta.

111zaagis111  Lai nepalaist garām savu veiksmi- noformulē skaidri , pozitīvi - bez iespējām saprast savādāk ko gribi , uzraksti Ziemassvētku vecītim un ar savu pašu izdomātu rituālu, svinīgu darbību aizsūti viņam. Uzmanies ar tekstu ka nesanāk ka nēģerim kurš uzrakstīja- gribu būt balts , lai apkārt skalojas ūdens un redzēt daudz kailu sieviešu dubsīšu. palika par tualetes podu. Ja bez jokiem- zemapziņa visu saprot burtiski un var izpildīt tavu pasūtījumu daudz savādāk ka tu iedomājies. Ja uzrakstīsi- gribu lai nesāp aknas - variants 1- mirušam nekas nesāp , variants 2 sāpēs nieres un sirds , un t.t.

jadore  Jābūt vērīgam, lai ne tikai veiksmi nepalaistu garām, bet arī savu dzīvi.

neonilla  Vēl tā vecā plate nav nodilusi, vieni un tie paši pantiņi, un tie paši vecie toņi!!!??? Tā jau pavasari nesagaidīt.

gunda10  Nu Kornets var palīdzēt mazliet pasaule nav veikals , bet internets ir bildīšu bode ,jādomā līdzi , jo glīto ,zaķu ,kategorijā esot kaut pašmāju zaķu piukas ,bet kas gan to saprot .

gunda10  Netālu no radiem dzīvo vesals bars daži pat ne trūcīgi kaimiņos vīrieši kas jau daudzus gadus kā šķīrušies nav dzērāji neviens miestā nav pamanijis kaut kādu interesi kaut kad par pretējo dzimumu kaut gan jau laikam par vēlu nu tās šķiršanās ar krutajām ari nav bijušas vieglas .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu