Cik ļoti jūs apsmēja/apsmej?

Mani agrāk apsmēja un terorizēja regulāri. Tagad vairs tieši neapsmej, bet smīn un lupī regulāri.

Nate  Par cik biju klasē visgarākā, būtu kāds pamēģinājis. Vispār skolā biju autoritāte. Bet manai paaudzei ir veicies ar to, ka tanī laikā skolotāji redzēja, kas klasē notiek un rīkojās. Tagad, kad 2 mērgļi abižoja manu mazdēlu/4.kl./, pateica, ka pats vainīgs. Aizgāju uz skolu, sameklēju abus un izrīkojos ļoti nepedagoģiski, toties efektīvi. Tagad neviens neaiztiek un tie 2 smerdeļi esot palikuši rāmāki par rāmajiem. Bērniem un mazbērniem visu laiku stāstu, ka ir vecākiem jāsaka, ja kas tāds notiek. Vidusskolā meitai arī viens mieru nelika, patēvs noķēra šo un pateica lai uz ceļiem skolas priekšā lūdzas piedošanu, ko šis bija spiests izdarīt. Un ticiet vai nē, vairs ne tuvu nerādījās.
Nedrīkst ļaut sev pāri darīt, netiec pats galā, ņem palīgus.

riks086  Trollis slikti sagatavojies savai lomai. "Skolas laikā mani sporta skolotāja rāva un grūda uz zemes, pēc tam apsmēja mātes priekšā". Paanalizēsim - virtuālajam tēlam ir 26 gadi, tātad skolā sāka iet pirms 19 gadiem. Mani bērni tikai nieku jaunāki, tapēc zinu, ka jau tai laikā par šīm padomju laika "pedagoģijas" metodēm skolotājai būtu lielas nepatikšanas. Tas būtu bazūnēts avīzēs, TV - skandāls pa visu valsti, jo tolaik skolēni jau bija informēti par savām tiesībām..... Tātad stāstam ticamības pakāpe ir apaļa "0", līdz ar to nav pamata ticēt stāstam par uzburbušo seju. Tādas lietas bērnu ārsti pamana un, visticamāk, sūta pie nefrologa....

uusins  Vecīt! Tev ir baigās problēmas! Sakārto sevi, savu domāšanu. Beidz žulti izgāzt uz citiem. Pats savos komentos sevi pacel daudz pārāk par citiem.
"..tāpēc es man pajāt, daru ko gribu, man patīk apvainot un sāpināt citus." - ļoti izsmeļoši un daiļrunīgi! Viss atgriežas, ja kasss... :)
Cieņu var pazaudēt ļoti ātri, to atgūt ir sarežģīti, bet tas ir iespējams. Ne visiem, gan, tas sasniedzams :)

nezinite_zinite  Tev tikai liekas, ka arī tagad smīn. Pēc inerces. Tagad, vari būt drošs, neviens par Tevi nesmejas un nesmīn. Pieaugušiem cilvēkiem pietiek pašiem savu problēmu. Un arī nelūr. Varbūt skatās, jo Tu liecies interesants, varbūt ekstravagants, gribētos iepazīties, draudzeties vai veidot attiecības, bet viņi neuzdrošinās, jo tu pats aizsargājoties esi ap sevi izveidojis tādu ka enerģētisku apvalku. Tāpēc citiem liekas, ka tu viņus negribi vai esi augstprātīgs. Paskaties uz viņiem un pasmaidi un paskaties uz sevi, atzīsti, ka esi "foršs". Bērnība pagājusi. Bērni mēdz būt nežēlīgi. Tie, pret kuriem pašiem dzīve ir nežēlīga. Tu jau nezini kā viņiem klājās mājās.Un ir aprobežoti cilvēki medicīniska nozīmē, tie vispār nebija jāņem vērā. Un arī par skolotājiem, lielu daļu var teikt to pašu. Atceries, Tev tikai izliekas :) jau sen viss ir citādi!

Geisha  Izturies ar cieņu pret citiem un arī citi tad Tevi cienīs.

Skarlete  Vai Tevi, looser, kāds kādreiz ir arī mīlējis???

Esari  Nē, Skarlet- viņu pat mamma pa muti atštaukāja ar vecu, netīru, taukainu, smirdošu...trauku lupatu! Vecāmāte, vienmēr ar adāmadatām dibuā dūra- dzenot prom no dzijas kamoļiem, lai tas nešķīsteni ar saviem gazikiem spēlējas...! :D

kokote  Nezinu kā to nosaukt, bet ir cilvēki, kuriem šķiet, ka visa pasaule viņus nemīl, ka visi uz viņiem skatās u.tml. Ja Tu reāli justos nelaimīgs, neko tādu te nerakstītu. Tas ir vēl viens "kā visi Tev pievērš uzmanību" kliedziens.

rudzupke  Un,ja cilvēks reāli jūtas nelaimīgs,kur tad viņš drīkst rakstīt un izlikt savas problēmas?

MAHIORS  Esmu neredzīgs ar vienu aci un neglīts. Varētu padomāt, ka īsts objekts apsmiešanai. Bet esmu tik nežēlīgs jau bijis, ka visi baidījās no manis. Viss atkarīgs kā sevi nostāda. Ja Tevi sit, sit pretī. Ja Tevi apsmej, sit vēl neželīgāk. Un tajā pašā laikā aizstavi meitenes un visus, kas par Tevi vājāki. Nekad neapsmej pats nevienu. Un būs Tev draugi un cieņa.

psychobitch  Grinčs, tas esi tu!? :D

bet ja tiešām tas ir tik smieklīgi, kā lai nesmejas, esmu valdījusi smieklus, bet skaņa iznāca pa otru pusi...

Geisha  Vai Tu pats kādu mīli?

jurks  ja Tu esi pienjeemis to, ka taa buus un viiss! un ar to samierinaajies, tad var buut tas ir arii Tavs ieguvums, jo vari pieshkjirt shai situaacijai iipashu, paaraaku pakaapi! sludinot Prieka Veesti sanjemsi bagaatiigi izsmieklus, bet tas buus Tev par sveetiibu!

quimera  joptvai,esmu pilnaaa!

meitenepasaka  Intuitīvi šķiet, ka tas viss sākas no attieksmes ģimenē. Ja bērnu paslavē, tad veidojas pašapziņa un viss cits, ko saka ārpus ģimenes, ir kā pīlei ūdens. Turpretim, ja pastāvīgi norāda uz bērna kļūdām, vai vecāki mēģina konkurēt ar bērnu, viņi visus savus kompleksus pārnes uz bērnu. Visa sākums ir ģimenē.

24gunti  nu pasmīni pretī...,kur problēma???

Discreta  Ļoti žēl. Mani arī tieši uz Ziemassvētkiem uzmeta. Gadās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu