Kāpēc gadās nenovērtēt to,kas ir jau blakus?

Esmu asu izjūtu cienītāja.Tas attiecas uz intīmo dzīvi un attiecībām.Kad kaislības norimst attiecības mani sāk garlaikot.Visu laiku vajag spilgtas emocijas,pārdzīvojumus,to iemīlēšanās sajūtu kas ir attiecību sākumā.Man ir ļoti labs vīrs,kas daudz ko ir pārcietis no manis,bet vienalga palicis blakus.Man ir vairākkārt sanācis ieķerties tukšpļurkšķos,kas skaisti muld par lielo lowi,bet izrādās tā ir tukša salmu kulšana.Vīrs vienā brīdī jau vairs nespēja tam pārkāpt pāri.Es zinu ka viņš mani mīl,tikai piedot nespēj.Tikai tagad saprotu,ka viņš man ļoti daudz nozīmē.Kā domājat,ja mīl vai spēs piedot?

velneens16  Šeit, lieloties ar savu rīcību, vēl vairāk pazemojat vīru! I, par ko viņam tāds sods?

likky666  Ja ir jāpiedod atkal un atkal... un atkal - ar laiku zūd pacietība un vēlme piedot. Mīlestība vienreiz uzliek plāksteri sirdij, tad otro reizi, tad trešo... pēc n-tās reizes, kad visa sirds ir nolīmēta ar plāksteriem, tā vairs nespēj normāli funkcionēt un vienkārši nomirst.

fargo  cilvēks, kurā ir mīlestība, piedot var. bet jautājums nav par to otru, bet par tevi. ar vienkāršu nolemšanu "es tagad mainīšos" nepietiek gandrīz nekad. vilks nevar izlemt "kopš rītdienas es nemedīšu", tas viss paliks. un izpaudīsies atkal un atkal.
lai mainītos būtība tik dziļi, ir jāmainās kaut kam arī ļoti, ļoti dziļi. un tas nav par apņemšanos. ar to nepietiek. un tas ir par tevi. tas, ko es pateikšu ir radikāli un nav saaudzīgi - atstāj cilvēkus, kurus tu sāpini un maitā dzīvi, kamēr tevī nav sācis mainīties tavas būtības centrs.

vienkaarsha  Te jau izklausās pēc izlutinātās šantāžistes. Prom aizgāja, bet turpina rūpēties))) tad jau nav jēgas mainīties, tāpat i asas izjūtas, i nauda, viss turas, izņemot kājās kopā. kāpēc šantāžistes? Darīšu, jo MAN tā gribas, bet JĀ MĪLI MANI, tad piedosi visu. Un vel atsakās no seksa? Varbūt beidzot vīrietis iemācījās sevi cienīt, nav jau jābāž savu lepnību tur, kur kā stacija ātrvilcieni piestai. Mīlēt var visu mūžu , bet tas nenozīmē, ka visu mūžu jāpiedod izlaidību. Ļoti ceru, kā vīrietim pietiks spēka un rakstura sevi nepazemot vairs.

bumpastiks  Piedot jau var visu ko,bet rūgtums paliks vienmēr.Neuzticību parasti ir ļoti grūti piedot,gadās ka pat neiespējami,lai arī cik stipra nebūtu mīlestība.Taču ja Tavs vīrs nav pilnīgi atsacījies no Tevis,tad jau varbūt ka piedos.Cilvēkam laikam vajag laiku,lai sagremotu visu to ko esi viņam nodarījusi.Un ja tomēr piedos,rēķinies ka tā var būt pēdējā reize un nākošās var nebūt.

gunda10  Jā vēsturiski agrāk atklātāk krāpās vīrieši ,bet sievietes ja krāpa tad tikai baigi noslēpjot un visa problēma nav jau tagad jēgas nekràpt jo neviens netic ka kaut kas tāds mēdz būt.

AivarsN  Par tiem plāksteriem Likky precīzi salīdzina. Piedot var,bet mīlestība un attiecības nekad vairs nebūs tādas kā pirms tam. Ja zaudēta uzticība tuvākajam cilvēkam,to atgūt ir praktiski neiespējami.

uusins  Protams, piedos. Un, iespējams, paliks ar Tevi.
Bet es aizietu :) Jo tā ir patoloģija un pašas nevēlēšanās ar to tikt galā :)

limonija  Jaunsudrabiņa Aija kā tipāžs mūsdienās...Cerams, ka beigas nebūs kā Jaunsudrabiņa romānā.

derevnja10  Piedod tas onka, uz mākoņa maliņas. Cilvēks var piemirst vai aizmirst. Kurš būs Tavs variants, būs atkarīgs no Tavas pašas rīcības.

Deisa  Manuprāt jūties vainīga un vēlies atgūt, jo tās ir kārtējās asās izjūtas un vīrs aizgāja, jo to saprot. Un kas būs, ja piedos? Cik ilgu laiku būsi mierā? Nepateikšu - piedos vai nepiedos, bet padomā, kas būtu tas, kas Tevi mainītu, ka kājas tik plati vairs nestāvētu un makaroni uz ausīm nebūtu kā nepieciešams aksesuārs. Ir viena paziņa kam bija līdzīgi. Tagad ir norimusies jo mazs bērns, par ko jārūpējas. Kā vēl būs, Dies vien zin.

mellene_x  бешенство матки - nekā personīga.

labaa1980  Ja mīl, tad piedos. Bet izskatās, ka Tu gan viņu nemīli.

neko  Tā garām ejot: vajadzība pēc adrenalīna ir saprotama , tikai viņu lieliski var realizēt ārpus mājas un ārpus attiecībām - piemēram profesionālajā sfērā. Nu vai kaut vai izklaižu sfērā. Sēc nodarboties ar izpletņulēkšanu. Pavisam nopietni.
Šāds rakstur ir spēcīgs potenciāls. Kuru var realizēt gan lietderīgi daudz ko iegūstot un sasniedzot, gan destruktīvi.
Es tava vīra vietā tevi mājās atpakaļ nelaistu kamēr kā minimums kādā avioklubā nebūsi iestājusies:)

Luusila  Teiktu, ka feiks, bet kopumā šī tēma tev laikam ir aktuāla, reiz jau šādu situāciju apraksti ar dažādiem nikiem ilgākā laikaposmā vairākas reizes.

Svece  Kopdzīves modeļi dažādi var būt. Tikai nevar būt ilgstoši spēle vienos vārtos.

KlusumsL5  Prātiņ, nāc mājās! Ja Tu otram reāli ik pa brīdim (tēlaini izsakoties) "uzčurā", kāpēc lai viņš Tev regulāri piedotu? Vienkārši līdz ar pieredzi un gadu briedumu tas otrs saprot, nav vērts - un meklē ko citu, sev atbilstošāku. Bet superīgi atsūkāt var iemācīties katra, un ar gadiem vīrietim arī tas nav dzīvē pats svarīgākais ;)

viktorsxxx  varbūt sievietei vairs neizraisa asas sajūtas uzlikt ragus un tagad šo sajūtu nomainījis asums ko rada doma , piedos vai ne.
Tad jau nākošie ragi būs tā vai tā.
un azarts ...dabūšu vīru atpakaļ vai nedabūšu.
un kas būs tālāk??? klapēs vīru ar panu ...izdzīvos vai neizdzīvos.. ari azarts...

av2  ja godiigi, nepiedos nekad. Jaa, varbuut samierinaasies deell miera pasaulee, taa teikt, , bet....ja sieviete ir palaistuve iista, nu nepiedos to nekad, pa iistam. Jaa, skarbi, bet patiesi.
Un veel, lloti diivaini, ka ja reiz esi tik sexy sieviete, ka nevarat (nevareejiet ) abi ar savu viiru....sist augstu vilni savos sex piedziivpojumos? Ir tak miljoniem veidu, kaa radiit asas , sexy sajuutas , vienam otru nesaapinot ar...meliem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu