Vai jūs varētu iemīlēties?

Sievietes, vai jūs varētu iemīlēties fiziskki vājā vīrietī ar lielu vēderu, kas nesporto, fiziski neko nedara, kas ir bailīgs un konfliktā uz ielas jūs nekad neaizstāvēs, bet drīzāk pamuks? Bet visādi citādi ļoti jauks cilvēks, inteliģents, načitanij

MrJones  Es domaaju, ir dazhaadi sievieshu tipi...taapat, kaa viirieshu...un no taa ari atkariigs cik savietojami tie ir...un veel, skiet, ir iekaartots taa, ka savietojamiibu katram tipam vienalga kaut kur kaut kaa var atrast...tikai izveeloties PAREIZO! Ne jau visaam vajag Conor McGregor.. :)

Cafe_Noir  agrāk es vardītes mīļoju, un sienāzīšus ar salauztām kājiņām. fermas dzīves pabērniem nebija, bet loloju tāpat. bet viņi visi nomira diezgan ātri, par laimi.

tagad esmu pieaugusi un to vairs nedaru. ne ar dzīvnieciņiem, ne ar cilvēciņiem. tikai līdzvērtīgu mīlu un loloju

newgame  Pedeja laika tiek biezi uzdoti jautajumi, ko darit, vai miles, ja esmu resns, tievs, nabags, bailigs.....ar piebildi beigas, bet jauks cilveks:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu