Ja pasaulē nebūtu alkohola, kāda tā būtu?

..pareizāka, depresīvāka, kāda?

JurisK  Alkohols pievelk pat mushas. Taa ir viena no dziivo organismu stimuleejoshajaam vielaam. Taada nu ir taa kjiimija. Ja vinja buutu savaadaaka, tad pasaule buutu pavisam savaadaaka un muusu, visas Zemes dziivaas radiibas,nebuutu. Nevajaga dot piemeerus - tipa religjijas, kuraas ir aizliegumi lietot alkoholu. Tie ir tikai aizliegumi. Un tie rada tikai neiecietiibu pret apkaarteejajiem, norobezhoshanos no tiem, kam taadu aizliegumu nav. Viss ir sapraata jautaajums - musha nosliiks, cilveeks var no taa izvairiities un tikai baudiit.

vienkaarsha  Daba nemīl tukšumu. Jā nebūtu alkohola, būtu kas cits. Cilvēks ir gudrs un vienmēr atradis, no ka degradēties. Musulmaņu valsts arī tieši priekš tūristiem ir speciāli ierīkotas vietas, kur netraucēti var pārvērsties lopā. Jā daži to nezin, tad tas ir tikai tajā gadījumā servisa trūkums. Kā Latvijā, tā arī citur ir dzērāji, un ir atturībnieki, t.k. piemērs ar Vācijas jubilāru vel nav radītājs. Tagad ļoti daudzi jaunieši nedzēr stipro, bet visādus sidriņus un kokčikus, piebērt klāt kādus narkosūdus katram otram ir iespējā un, diemžēl, izvēle. Mirst no pārdozēšanās, izvemt ka šņabi nesanāk.

Drole  >> JurisK 04:32

ne tikai mushas - arii zilonjus!

https://www.youtube.com/watch?v=50tlF3kGbT4

Ellocka  Ja nebūtu, dzītu paši - kā visos sauso likumu laikos it visur uz zemes... Sen sen mans skandināvu kolēģis atcerējās 1. darba dienu starptautiskā kompānijā - darbnīcā steidzams pasūtījums, kas jāpabeidz laikā, lai Ziemassvētkos jau būtu pie klienta - sūta iekārtu uz austrumzemēm. Un vadības skapī iebūvēts kandžas aparāts. Balto kopienas ciematā vienmēr stāv pacelties gatava lidmašīna - ja sanāk problēmas ar aborogēniem (jau sen, sen pirms bēgļu krīzes).

newgame  Pasaule butu jaukaka!
Jauniba man bij daudzi pazinas, draugi, kas nodzeras lidz bombzju statusam, vai nomira delj alko lietosanas. Vini labi macijas, teiksim ta, nevis zubrijas, bet zinibas viniem viegli padevas, bij labi sportisti, interesanti jauki cilveki. Ja nebutu alkahola, varbut sie ko izgudrotu cilveces labam, kljutu slaveni sportisti, vai labi gimenes vecaki.

bumpastiks  Es domāju ka pasaulei tas nebūtu nekāds zaudējums,tikai ieguvums.To pašu varētu teikt par tabaku un narkotikām.

chaachaa  Jautājums ir tikpat utopisks, es domāju, kā vēlme pēc miera pasaulē. Miers būs tad, kad nebūs cilvēka... kas būtu ja nebūtu alkohola? Gan jau cilvēks savā destruktīvajā aurā izdomātu ko citu kā indēties un izklaidēties. Par narko vielām neko neminēji, tad pieļauju domu, spiestu uz tām masveidā un... būtu kas cits, kā saka, alternatīvs enerģijas veids alko vielām!

mellene_x  palielinātos noiets " gremojošai" tabakai, ūdenspīpēm... jo cilvēks vienmēr atradīs veidu kā apreibināties.

Tutti  Būtu vismaz uz pusi mazāk cilvēku....

kuks10  palasīju.. tādi pozitīvie liekuļi..aizmirsāt amīšu 30.g sauso likumu+cilvēce pirmsākumos jau bija alus un citas reibinošas huiņas,kas mūsdienās jau tik tālu attīstījušās kā visādas tabletītes,ka ne mazs neliksies..mānīgs priekšstats par tuviem austrumiem,tāpat dvieļu galvas mīl pīpēt opiju un citas figņas, un tabletes rij kā čipšus..no sērijas ,ka tur aiz kalna ir kārtība un paradīze,bet reāli cilvēcē ir bijis liels bizness ar visām šīm lietām un būs,bet tas jau nenozīmē ,ka jādzer kā cūkai visu ko piedāvā..no otras puses esmu ievērojis,ka cilvēki pasākuši mazs dzert..nav tik traki,stiprākie paliks pie vesela saprāta..

Kristine_78  Normāla, veselīga pasaule

alvis25  Nebūtu alkahola būtu citas apreibinoša vielas . Un apreibināties var arī ar dažādām reliģijām . Cūka vienmēr atradīs dziļāko dubļu bedri un cilvēks ja gribēs atradīs ar ko palikt dulns .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu