Mēs esam izredzēti! vai to apzināmies? un mums ir daudz dots!

Mēs cenšamies maximāli realizēt savas spējas idejas, bet vai esam sasnieguši savu iespēju griestus?? Vai nevar izrādīties tā, ka esam samierinājušies ar mazumiņu, bet savās domās esam milži??

estepat  Ne jau visi brīvprātīgie baznīcās ir dumji- tur ir arī tādi, kuri savāc ziedojumu lauvas tiesu..., bet vai jurks ir starp gudrajiem- tāda ir interesantākā atbilde uz jautājumu;)

Kristine_78  Imads, un ko sadomāji? Sheit šāds cilvēks kalpo līdzvērtīgi kā baznīcā, man šaubu nav

111zaagis111  Vai ir kas konkrēts Tezē nometns plāns izņemot ekumēnisko dievkalpojumu formu meklējumus kas būtu pieņemami visām kristiešu konfesijam ?

Labrador  Savaa darbaa saakumaa visai aatri veidoju karjeru.Bet pashlaik nemaz neveelos augstaak lekt,neskatoties uz iespeejaam.Paaugstinaata atbildiiba noeediis briivo laiku.

111zaagis111  Slava kungam ka pēc Bērtuļu nakts , Īrijas kara un citām kristiešu savstarpējām nogalināšanām kristiešu jaunā paaudze var pasēdēt viena teltī un kopīgi padziedāt latīņu valodā ? Švaki ar to slavu

Pillerina  Jurka, ja tie tezenieši un citi svētlūdzēji savu mutes enerģiju pārveidotu tā, ka iet uz dzīvnieku patversmēm iekopt teritoriju un izstaidzinātu suņus ja apstaigātu lauku mājās ar veciem, vientuļiem cilvēkiem un kaut mazliet parunātos, nerunājot par jumta salabošanu vai malkas skaldīšanu. ja ietu uz bērnunamiem un socaprūpes centriem pie garīgām slimībām skartiem bērniem vai veciem cilvēkiem. J.a pastaigātu pa nelegālo atkritumu izgāztuvēm mežmalās un tās savāktu Vot, tad es saprastu, ka kristietis ir tīrs un svēts, kas šīs nedēļas laikā prot parādīt, ka labais pastāv. Bet citādi tu un tev pielīdzinātie ir liekuļi - par velti grib ēst un gulēt un plus vēl kaut kur d...st, tā piemēslojot mūsu kanalizāciju un ūdeni.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu