Kāpēc tik daudziem vīriešiem pietiek tikai ar labu sievietes izskatu ?

Saku kā ir: piereģistrējos nesen, nav nekādas steigas iepazīties un gribējās vispirms palūkoties uz kandidātiem "lēnā garā", tāpēc sarastīju par sevi profilā briesmu lietas, cerot, ka tas atturēs daudzos iepazīties gribētājus apbērt mani ar vēstulēm. Kādus jau tas attur, bet domājat -daudz ir tādu? Nekā !! Tad nu jautājums: vai tiešām, vīrieši Jums pietiek ar glītu sievietes ārējo izskatu, neskatoties uz to,ka viņa pēc rakstura īsta ragana? Varbūt tomēr labāk izvēlēties ārēji necilu sievieti,bet ar labu raksturu ja vien vēlaties daudzmaz ko nopietnu,nevis tikai "pliku sex" ?

riks086  Nu, man pilnīgi noteikti nepietiek ":) līdzīgi kā teica neko 16:12 - "vajag vismaz labu izskatu". Tas, ka ragana, vēl nav tik traki - jāizvērtē, KĀDA ragana :) Inteliģences, vai vismaz intelekta, trūkums biedē krietni vairāk....

neko  Starp citu:
"Varbūt tomēr labāk izvēlēties ārēji necilu sievieti,bet ar labu raksturu"
Labs raksturs mēdz būt ne tikai "ārēji necilām" sievietēm.
Patiesību sakot, cik nu dzīvē novērots tiem/tām, kas dēl sava izskata apvainojušies uz visu pasauli labs raksturs ir salīdzinoši reta parādība.

marselis  ups...
...glita!?
ta butu gaumes lieta,varetu nomest paris iepazisanas port., kur tik tiesam sievietes focenes ir loti glitas.
Domaju- ,nets pilns ar daz ne dazada glituma sievietem,kadas vien rieksti velas! Sodienas komunikaciju iespejas lauj saraktities ar ko vien velies,aktrisem,dziedatajam,kaut ar trako majas iemitniecem,dakterem un vinu pacientem vienlaicigi!

NU.., un!? Kas butiski mainas?
Iespeja nokniebties?Vienu reizi,divas reizes? Dzeki virtuozi saka-, ja nav bijis piecas reizes,tad vispar nevar uzskatit, kad kaut kas bijis..., kniebiens.

Un ko tad damites,uz ko tad tas skatas?
Skatas uz arejo-,cepuri,meteli,uzvalku,pulsteni,komunikatoru,masinu,ielikojas maka,apluko kurpju zoles dilumu.
Pasaule noveco.Seksis Rulle sava triufgajiena!Kniebjas visi,kuri spej pakniebties.

Visam zudis kaut kas ipass,radies kaut kads tuksums ,ka baranka caurums.
Pat isti nav ko atcereties,ka vien......,sejas,dipsi,kajas,krutis....labi ja vards kads paliek atmina !

MrJones  Sleeptaa reklaama..? ;)

Foto messidzhs ar anketas tekstu neiet kopaa...taaka,..nemaaki pareizu filtru uzstaadiit. Sarakstiit var visu ko...vairums tic tam, kas redzams. :)

marselis  ps.

"laba rakstura" pazime nav izskata (areja forma)
labs raksturs (nosacitais jedziens,ar individualo garsu,katram sava),var piemist, ka kroplai ta ari skaistai formai.
Domajosais saprot,ka forma,arejais nenosaka sastavu.
Labs vins var but iepildits necila mala kruka.

111zaagis111  Jā interesei pietiek ar izskatu , ilgākam laikam izskats+saprašanās. un ne jau ar mīļajām aitiņām vienmēr saskan labāk , kā ar "sliktajām" meitenēm.

engeliteS  Daudzi šeit raksta un pat nav anketu apskatījuši, kur nu vēl izlasījuši. Man, piemēram, ir bildes anketā, foto galerijā, bet daži prasa , lai atsūtu bildi, kur es būtu bez spārniem :D A varbūt Tu esi viena no 50 meitenēm, kurai viņš uzrakstījis?

dzzekiss  Par cik Tu te "esot nesen", pastāstīšu, ka te anketās vēl trakākas lietas mēdz būt sarakstītas, tipa tur uz slotas lidojot, esot kāda esot utt. Dažai bildes vietā kāda varde vai kaķis ievietots un zini, arī nepaliek bez uzmanības. Varbūt ne gluži 70, kā Tevi apskata, bet tāpat gan jau ka salasās. Te svarīgi PA pabļaustīties, un piekrišana garantēta, neskatoties uz raksturu. Kā jau teicu, te sievas nemeklē.

derevnja10  Kā teica viens gudrais, labs izskats ir pēcpusei labs palīgs:D

VECA_PIEPE  ... sarastīju par sevi profilā briesmu lietas, cerot, ka tas atturēs daudzos iepazīties gribētājus apbērt mani ar vēstulēm.(c)
*Hočetsja i koļetsja, ta mama ņeveļit...vai arī:
Ribku sjesķ i na hren sesķ!

Tad nu jautājums: vai tiešām, vīrieši Jums pietiek ar glītu sievietes ārējo izskatu, neskatoties uz to,ka viņa pēc rakstura īsta ragana? (c)
*Tītars arī savas spalviņas spodrinādams, bieži aizmirst par savu koši sarkano, ļumīgi nokareno tricekli degungalā, kas aizsedz smukā knābīša priekšu.

Varbūt tomēr labāk izvēlēties ārēji necilu sievieti,bet ar labu raksturu ja vien vēlaties daudzmaz ko nopietnu,nevis tikai "pliku sex"? (c)
*Varbūt tomēr labāk ir, nemaldinot vīriešus, ierakstīt savā anketā, ka pēc izskata esi pārāk izcila un tāpēc piedāvā tikai "pliku sex",...kas, noteikti, ka stipri samazinās iesūtīto vēstuļu skaitu Tavā PK!

trumpis10  tad Tev vēl paveicās. :)) no visām,kuras man atraksta, puse piedāvājas precēties, bet otra puse grib mani adoptēt. ;)))

Cafe_Noir  Nu smuka jau, smuka!
Un skaidrs, ka seksam pilnīgi pietiek ar smukumu. Pagulēja, un pa mājām. Zeķes jau ir kas mazgā, mājā dzīvo, un arī kotletes tā pati cep. Tāda nu ir tā skarbā īstenība. Vīrietim reti kad ir vēlme pēc attiecībām, un ja vēl sieviete ir īsts "gruzons", tad vēl jo vairāk negribas. Bet seksu - ka tik dotu! Ņems pretī ar abi roki, ka tik būtu

VECA_PIEPE  Nu kāpēc gan es indīga, ja vieglākas sapratnes dēļ, esmu komentējusi pakārtoti Tevis rakstītajiem teikumiem tēmas uzsaukumā? Un šāds komentēšanas stils, nu pilnīgi nekādā veidā nav iemesls manam satraukumam par to, ka es varētu nesaņemt vīriešu rakstītas vēltules savā PK, jo Tu esi nostājusies man ceļā. Tu noteikti tur nestāvi, jo mana prioritāte nav tikai "pliks sex". Lai arī es par savu izskatu un vīriešu uzmanības trūkumu neesmu sūdzējusies visas savas dzīves garumā, attiecības ar vīriešiem esmu veidojusi tikai uz abpusēji patiesu jūtu pamata.

uusins  Svaiga gaļa, tu redzējies, pievesta!!! :D

Nav tik traki, kā domā. Krietni lielākai daļai nekas cits kā kniebiens neinteresē. Un ja vēl uzreiz - ŪŪŪGU MAIZE klaidonim!!! :D
Par gaumi nestrīdas. Tā ir, vai tās nava. Man arī patīk izskatīgas Sievietes. Tomēr viena otra tik un tā apvainojās ;) Jo mani interesēja gudra Sieviete. Nejaukt ar izglītotu, jo šie jēdzieni, lielākoties, ir nesavienojami :)
Un arī apzīmējums "izskatīga" ir individuāli traktējams :) (apskāviens)

pikantaa  Autore, neņem galvā -te vienai otrai senilai pastalai tik ļoti nepatīk jaunpienācējas, jo īpaši tās, kas "atļaujas" kādu tēmu ielikt, ka gatavas ar personīgo žulti aizrīties ! :D

slieksnis  hehe, tas pats jautajums sievieteem :D ir ieliktas briesmigas bildes - pat nepieversh uzmaniibu, tiklīdz ieliec skaistu, tā atkauties nevar :D
bet tas tā normāli, ko vairāk vari gribēt no interneta :D

newgame  Izlasiju anketu, nekas briesmigs tur nav sarakstits, izklausas vairak pec koketesanas.
Izskats vajadzigs, un ja izradas, ka tam piradzinam ir labs pildijums, tad var ari ko vairak.

VECA_PIEPE  Valeoo, vīriešiem patīk ne tikai glīta izskata sievietes, viņiem patīk arī gudras sievietes.
Ja sievietes glītumu viņi var aplūkot anketu foto albumos, tad sieviešu gudrību viņi atpazīst abpusējā sarakstē un publisko sadaļu publikācijās,...tieši tā, kā sievietes atpazīst vīriešus, izvēloties sev piemērota prāta dotībām, attiecīgo sarakstes draugu vai partneri randiņošanai.

Nu šajā sakarā varu paskaidrot tikai to, ka ik vienam PA uzsaukto tēmu autoram, būtu gan vēlams,...ne tikai steidzīgi uzskricelēt savu jaunuzsaukto tēmu, bet arī to uzmanīgi izlasīt, pirms to liekot priekšā publikai, lai izvairītos no domstarpībām ar "indīgajiem" komentētājiem!
___________________________________________________
Varbūt tomēr labāk izvēlēties ārēji necilu sievieti,bet ar labu raksturu ja vien vēlaties daudzmaz ko nopietnu,nevis tikai "pliku sex" ? (c)

Domā, pirms raksti!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu