Ko darīt?

Nezinu vai ir vērts par to uztraukties, bet tomēr. Ja tev nekad nav bijis ne ar vienu cilvēku attiecību. Apkārt nav neviena puiša kurš tev patīk. Tas neliekas ļoti dīvaini?

111zaagis111  Tas liecina par labu gaumi :)

irgo  Apkārt nav neviena puiša kurš tev patīk.......... Tu droši zini ka Tu jau neguli zārkā ?

verso  Puuka, nabaga sieviete visticamāk nezin, ka viņas bērni vai kāds cits izmanto viņas profilu iekš iepazīšanās portāla.

puuuka  Verso/diezi vai tā ir,.....mūslaikos da jebkas var piereģistreties da jebkur....skumīgi bet fakts....un šaubos vai kāds izmantos 15 gadīga skuķēna profilu šeit,ja nu vien tāds pats skuķēns

Drole  06:18 : http://www.delfi.lv/news/national/criminal/policija-pedofili-arvien-biezak-uzdarbojas-virtualaja-vid
e.d?id=48272311

Deisa  Santiņ, man dēli ir tavā vecumā - 14 un 15 gadi, neinteresē viņiem vēl meitenes, tā kā nebrīnos, ka arī Tev vēl neviens īsti nesaista. Un neklausies, ja draudzenes lepojas, ka paspējušas jau to un šito. Kāda no viņām 16, 17 gados varbūt jau kļūs par māmiņām, Tev taču to nevajag, ne? Viss nāks ar laiku. Labāk interesējies par hobijiem, interešu izglītību, kur var sastapt jauniešus ar līdzīgām interesēm, lai nav visādas muļķības jāizdomā.

vellata  Bērniņ, vai vecāki zina, ka tu pa iepazīšanās portāliem dzīvojies?

miers2  tajos gados aseksuāls noskaņojums nav nekas dīvains, kad šmīzītēm gribas tikai laizīties nevis reāli atrast ar ko nokniebties :) Ja tāpat būs vēl turpmākos 5 gadus, tad tiešām varēs teikt, ka ir lēnie putni galvā, bet pagaidām lai tik sūkā ledenes un kačājas sportojot

NL_O  Kas nu kuram varētu šķist dīvaini vai nē, ir otršķirīgs jautājums. Attiecībā uz ´ko darīt?´ - nesatraukties; (pagaidām vēl) nav ne mazākā iemesla.

edding  Ja autore ir mazgadīga lesbiete,tad neliekas vis dīvaini..../c/
Nav nekāda lezbiete.Meklē 15-16 gadigu puiku, jo pašai vēl mazāk.
Manai kolēģei dēls 15 gadīgs, meičas kā trakas spietojot apkārt jau no 11 gadu vecuma, šo/māti/ pat draugos aicinot un visvisādi izdaroties.
Pērienu vajag, nevis puišus Tavos gados.

uusins  Nopietni?!!! Tev tikai 20? Tev viņu nav seskam, vai vispār viņu nav? :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu