Ieilgusi bezattiecību un bezseksa pauze.

Es tagad esmu tā iegrimis savā vientulībā ka pat sāku sajust tās pozitīvās puses.Man šobrīd negribas attiecības un pat nekādu gadījuma seksu negribas.Vai tas ir labi vai slikti?Vai te ir daudz tādi kas ietur bezattiecību un bezseksa pauzi nu jau daudzu gadu garumā?

Vanesa15  Nekā slikta tur nav. Tev ir dots laiks, lai sakārtotu un attīrītu gan dvēseli, gan ķermeni. Izmanto to, lai būtu atkal gatavs kam jaunam un skaistam.
Kad būsi gatavs un atvēries atkal kaut kam, tad pats to zināsi tieši tajā brīdī.

Svece  Nakas jau dzīvē nav obligāts. Seksa nozīmīgums jau ari uzspiests no sociuma.

111zaagis111  Un kā ar onanēšanu ? Tas bezseksa pauzē ietilpst ?

velneens16  Nuss, no seksa trūkuma, neviens vēl nav nomiris, tā kā....

makinlijs72  līdzjūtību ar šādu situāciju viņās nevar izraisīt.ik pa laikam kāds nesekmīgi mēģina.

bratka  Vīrieša reproduktivitāte beidzas ar pēdējo elpas vilcienu, tagad tu vari sist kulakā un smērēt matos, lai aug kuplāki.

av2  pauze saccakaree to gribeessanu, tas ir fakts. Bet tas nav neatgrieziski. Tikko ir iespeeja, miilestiiba, jumts aizbrauc, viss notiekaas, un super par forssi. Viss ir atkariigs no partnera ! Sievieteem ir jaasaprot, ka normaalam viirietim ir jaagrib taa sieviete, un uz vienkaarssi c*urumu nestaves nekas. Un viiriessiem ir jaasparot, ka nu nevajag vilkt guultaa sievieti, kuru nemaz negribi. Viss, vissa aritmeetika.

Nerons  mellene-x...da ar kāju pa pēcpusi tam autoram varat iedot... jo ma jo !Izključiteļjno asinsrites uzlabošanai:)

neonilla  Kut tāda vēlme apkarot dabas likumus un vēlēšanās pārveidot visu ar spēku t.i. prātu. Tā nenotiek un tas nav iespējams, jo pauzes ir iekārtotas no dabas.

dzintars45v  Piekrītu Vanesa15,tev ir dots laiks,lai sakārtotu un attīrītu gan dvēseli gan ķermeni,lai atkal būtu gatavs kam jaunam un skaistam,no sevis piemetināšu,ka nav jēgas skraidīt apkārt,lai tikai būtu,tas sekasa jomā,labāk ir tomēr pagaidīt īsto,savējo cilvēciņu,jo savādāk tu tikai čakarēsi prātu,gan sev,gan citiem,ja neesi tiešām pārliecināts,ka tev to vajag,tad nav ko vispār iespringt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu