Kāpēc sabiedrība vairāk nosoda sievietes-staigules nekā vīriešus staiguļus.

Kāpēc sabiedrība saprotošāka pret vīriešiem kas krāpj savas sievas un nosodošāka pret sievietēm kas krāpj vīrus?Un vispār kāpēc vecis pat var lepoties ka daudz sieviešu izkniebis.Sievietei jānoklusē lai par padauzu nenosauc.Kāpēc tāda diskriminācija un netaisnība?

riks086  Nenosodu gan. Nemaz. Tikai viņas, tās sievietes, tādas kautrīgas - pavedināto vīriešu skaitu nedeklarē :D :D :D

gertrude  nevajag iespringt par to, ko it kā nosoda sabiedrība. sabiedrība ir tik ļoti pārņemta ar sevi, ka tai nav laika kādu nosodīt.

Svece  Tāpēc ka vīrietis nemaz nevar noslēpt lai ka vēlētos no sievas sānsoļus , bet ja vīrietis pieķer sievu- nu tad tas ir nejaušs gadījums, vai sieviete pavisam pazaudējusi bailes un kaunu un nemaz negrib šīs attiecības slēpt.

VECA_PIEPE  Sabiedrība.
Tu arī esi daļa no sabiedrības. Ar šo tēmu, esi uzsaukusi savus uzskatus par to sabiedrību, kuras loceklis esi. Sev arī pajautā, kāpēc atbalsti sev sabiedroto, atšķīrīgi nosodošo attieksmi pret dzimumsakaru piekopšanu, ņemot vērā cilvēku dzimumpiederību.
Ja Tu nejustos šīs sabiedrības uzskatu morāli ierobežota, tad Tevi nesatrauktu konkrētās sabiedrības nosodījums konkrētās lietas sakarā.

illbeback  Publiskie nami pilni ar bābuļiem, bet vai tur vīrieši manīti vēsture klusē :)

av2  taapeec, ka taa ir. Un nav ko te cereet, ka buus otraadi. Jo sievietes nemaak, negrib, nezinaa kaa....laist pa kreisi bez emocijaam. Labaak buut sex rotalllietas izmantojussas briivajos, vientuliigajos briizzos.
Liidz ar to vinnu izgaajieni , pa kreisi , ir absaluuti ggimeni izaardossi paarsvaraa. Viiriessi tikai nolaizz tvaiku, bet sievietes.. nnem un iemiilaas, jumts aizbrauc, emocijas nnem virssroku utt. Kas tur veel ko nesaprast.
Cita lieta, ja maajaas viirss ir ..nu piemeerma, dzeeraajs. Tad protams, ka sieviete meklees izeju no taadas dziives, un tas ir ok.Un neviens to nenosodiiss nekad.

Geisha  Vienkārša matemātika - ja vecis 4 reizes aizies pa kreisi tad pārnāks mājās. Nu labi, kā suvenīru sievai var atnest kādu triperīti. Turpretī, ja sieviete kaut reizi aiziet pa kreisi tad arī aiziet un atpakaļ nenāk. Bez tam ar ko ta viņi/viņas iet pa kreisi? Tādiem pašiem. Ja viņš/viņa ir seksuāli apmierināti ar savu lauleni tad nemeklēs piedzīvojumus pažobelēs.

AivarsN  Varu teikt no pieredzes,ka sievietēm ir mazāka atbildības sajūta. Vīriešus vairāk moka sirdsapziņas pārmetumi,ja viņu kāda iekārdinājusi. Sieviete, sevišķi iedzērusi,kā traka kaķe uzmāksies simpātiskākajam vīrietim tā brīža kompānijā, pilnībā aizmirstot,ka viņas uzticamais vīrs tajā brīdī smagi strādā,lai nopelnītu naudu viņas izklaidēm. Zinu ne mazums tādu sieviešu un ne jau no sabiedrības padibenēm. Vīrieši dzīvo ar jūtām,bet sievietes vairāk ar emocijām.

Geisha  Ko nu muldi, AivarN, ja tev gadijas tāda sieviete tad visas jau nav tādas. Cik es pazīstu sievietes tad, ja viņas iet pa kreisi tad tur tiešām ir iemesls - vīrs dzērājs vai impotents, bet vīrieši intereses pēc.

bumpastiks  Es nevienu nenosodu,lai jau dzīvo kā grib.Kas attiecas uz sabiedrību tā ir iegājies ka sieviete ir tomēr māte,pavarda sargātāja un tas kaut kā neiet kopā ar apkārt blandīšanos.Es pats neataisnoju šādu rīcību ne no sievietes,ne no vīrieša puses.Kāpēc tas otrs ir jāsāpina dēļ kaut kādām mirkļa iegribām.Tāpēc jau esam cilvēki,neviss dzīvnieki.Tāpec pirms velc bikses nost,padomā vai tiešām to tā vajag.

AivarsN  Ja runa būtu tikai par manām divām sievietēm,es neteiktu,bet ir bijusi saskare ar vairākām tādām uzmācīgām sievietēm paziņu lokā un darbā. Klaja necieņas izrādīšana sabiedrībā pret savu otro pusīti,pat bez zināma iemesla, vairāk raksturīga tieši sievietēm. Nezinu nevienu vīrieti,kurš darbā vai paziņu lokā varētu necienīgi izteikties par savu sievu,viņai klāt neesot. Bet sievietei tas ir normāli,lai neitralizētu sava iekāres objekta sirdsapziņu. Protams,tās ir tikai ganāmpulka melnās avis,bet kaut kā pārāk bieži pamanāmas.

Sermule  Cilvēkam svarīgākais ir viņa dzīve, tāpēc nebūtu jāklausās sabiedrības nopēlumā...par šo jaut un citiem. Mani vīrieši ciena, joprojām iekāro...gadi ļoti skrien, un es neredzu iemeslu kāpēc sievietēm nebaudīt vīriešus...un otrādi...(runa vairāk par brīvajiem)

dzintars45v  Ja humoram,tad ja ir ģimene un tikai vecis staigā apkārt,tad viņš drāž,ja to pašu dara sieviete,tad mūs drāž un tur jau gan ar reputāciju čau,visai ģimenei,kamēr sieviete viena,palielam var darīt ko grib,bet ja ir ģimene un bērni,tad sieviete jau ir māte un ko tur vairs piebilst,ja mamma staigā apkārt,tad kāda tur vairs ģimene.

Geisha  Ja sieviete labi kustās gultā tad mauka, ja slikti tad naf vajadzīga. Un kādi tad ir vīrieši gultā? Lielāko tiesu egoisti. Ja čibriks ir garāks par 10 cm tad vau!!!!!! kāds Dons mačo! Ir pat tādi eksemplāri kuri tā arī nav sapratuši ka ir jāparūpējas par sievietes baudu, bet tai pat laikā lepojas par to ka nēsā bikses kājās. Un cik bieži (jūs vīrieši) sakat savai sievietei, ka viņa jums ir svarīga, ka viņa ir jauka, ka skaista? Bet sievieti drošības pēc nosaukt ar mauku - o, jā tur gan tās mutes virinās.

Vanesa15  Netaisos te apspriest kurš no dzimumiem vairāk nosodāms. Abi labi.
Bet patiesībā tā ir sevis un savas izvēles apkakāšana. Kādēļ esi kopā ar cilvēku, kuru gribās krāpt? Izmisumā ķēri ko varēji? Tādu, kas neapmierina un ar vienu aci meklē kaut ko labāku?

Kristine_78  Viņas konkurē vienkārši.Aizliegtais auglis allaž pievilina, bet ne visiem to ļauj sirdsapziņa.

liepaajnieks  Ja ir slēdzene, kuru var atsēgt ar visām atslēgām, tad tā ir sūdīga slēdzene.
Ja ir atslēga, ar kuru var atslēgt visas slēdzenes, tad tā ir superatslēga :D

Deisa  Tāpēc, ka večiem vajag instinktīvā līmenī, bet sievietēm - emocionālā. Instinktus pārvaldīt ar prātu, apziņu ir grūtāk kā emocijas. Ja emocijas nosarkstot var nolikt malā, tad uzburbušu bikšu priekšu, kas sakustās pie kaut mazākā vizuālā kairinājuma, ir krietni grūtāk. Salīdzinājumam - diviem cilvēkiem tiek piedāvāta kola (kā simbols neveselīgam, "nepareizam" dzērienam). Viens no viņiem ir nenormāli izslāpis, bet otrs labprāt padzertos pēc dokumentālās filmas noskatīšanās, kurā rāda mutuļojošu ūdenskritumu. Pret kuru no viņiem pareizā uztura speciālisti būs pielaidīgāki?

coldlands  Jap, jo sievietes neprot iet pa kreisi, atri samilas, un negrib vairs viram varit soljanku, nemt aiz vaidzina, pieskatit vai nav temperatura, pardis, izgulejies, padot tv pulti.......karoce, vairak miljuma velta miljakajam. Luk tepec tantukiem labak nestaigulet rinki, mi onkas neodobrjajem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu