Vai var?

Vai tiešām te ir kāds, kurš pats sev var atzīties, ka, ja kāds atraida jūsu lielo mīlestību, jūs vēlat viņam tikai labu un lai dzīvē viņam/-ai viss izdotos? Nevis vārdos, bet tā no sirds? Nevis - kaut viņš/-a dabūtu sev par sievu/vīru īstu raganu un tā kārtīgi apauztos, kas būtu loģiski un tik cilvēciski?

lasminaxxl  Nebūs gluži šis variants, bet es vēl aizvien savam vīram vēlu tikai labāko, patiesi un no sirds . Un viņš to zin.

Lele  Es.
Nu saakumaa, protams, pasaap, bet tad tas nomierinaas un viss :)
Es vispaar nevienam sliktu nekad neveelu...:)
Izdeviigaak ir buut labaas attieciibas!

limonija  Sliktu nevēlu, bet diezgan liela vienaldzība gan ir - kā viņam(exvīram) klājas...Pat bērniem neko pēdējā laikā par viņu nejautāju, jo neinteresē.

lienne  Es arī vēlu tikai labu, jo ar varu vai ļaunu labs nebūsi, tad jau labāk , lai atceras ar labam atminam, bet cik zinu vīrieši gan ir atriebīgi, ja netiek man , lai netiek nevienam citam arī..

Samila  Neko nevēlu. Vienkārši par to vairs nedomāju. Tā kā darbu un mērķu dzīvē ir vairāk nekā laika, lai to sasniegtu, visai viegli sākt jaunu dzīvi ar jauniem notikumiem.

psychobitch  jā, lai viņa lielā laime nekad nebeigtos un viņš nemeklētu atpakaļ ceļu, jo man nebūs vairs laika priekš viņa mierināšanas, ka viss jau vēl būs labi...

neko  Jā varu. Ne tikai domās varu, bet šad tad ar darbos piepalīdzi lai izdodas.
Patiesība nav nevienas sievietes kam vēlētu ko sliktu. Vainu labu vai neko jo vienaldzīga.

bratka  Jā, reiz bija tāds variants! Tā ir mācību stunda, par to vienmēr vajag pateikties un saprast, ka domas un vārdi materializējas.

Seendija  Tad kad pret cilvēku vairs nav milestības un kaisles jūtu, tad var labu vēlēt, kamēr virmo emocijas, tas grūti nākas...

ULTRA  Mēs te visi vēlam tikai labu. Bijušajiem, esošajiem un nākamajiem. Visiem cilvēkiem uz zemes. Kurš muļķis pateiks, nēe, es vēlu ļaunu. Ko par viņiem padomās.

VECA_PIEPE  Nav tā dzīvē sanācis, ka ir bijis jājūtas atraidītai,
bet esmu visiem saviem ex vīriem no tiesas tikai labu vien vēlējusi un patiesi no sirds.
Godīgi, no sirds vēlu viņiem visu to gaišāko arī šodien!

neko  ULTRA: nu labi, labi; konkrēti tev varu ar ar novēlēt kaut jau Jaungada naktī ar šampanieti aizrītos un pēc tam līdz rītam pamocītos [nu tas tā, lai negrautu tavu ticību tavam pasaules redzējumam] :))

Skarlete  Oi, Chris(-iņ), Tu esi vēzis...
(sk.Geishas viedokli šīsd. tēmā par horoskopiem!)

av2  parasti jau sanak, kaa saka "Lale" te, saakumaa pasaap, a peec tam saki...lielo paldies, ka vinaa atteice. Jo, izraadaas, cita ir 10x forssaaka :) Kautkad ap 35ciem es saaku saprast, ka katrs ateikums ir, jauna, un daudz labaakaa, iespeeja.Taa kaa uz ssobriidi esmu pat uzreiz happy, ja pasaka nee.Atkriit daudz probleemu.Abiem. Un noveelu taapat justies taam, kam es atsaku. Neviss izlamat.....kaa parasti.

mideea  Ja tā mīlestība tiešām ir bijusi un kaisle, tad noraidīšanas gadījumā sirds sāp tik ļoti, ka nenāk pat prātā vēlēt ļaunu, jo savas rētas jādziedē . Manuprāt vēlēt sliktu noraidīšanas gadījumā var tikai vai nu ļauns cilvēks pēc būtības vai arī tādos gadījumos, ja ir bijusi tikai principa lieta - es gribu un es to dabūšu ( kā veikalā preci) un te ar mīlestību un jūtām nav nekāda sakara.....tas ir ego, kas uzdarbojas.....

slieksnis  var, ari tām kas bija kopā ar mani novēlu vēl aizvien tikai to labāko, un ceru, ka tā arī būs ! :) nav jēga zem ādas kādam līst, labāk atļaut aiziet, vai aiziet pašam ar augsti paceltu galvu!

coldlands  Meginu domat, cik nesmuka, neseksiga, neinteresanta, neka kopiga un parejie bla, bla, bla.
Tas ta tik sakuma, lai galigi sirds nesadegtu, un nekljutu lidzigs cikstuligajam temu cepejam.
Velak iestajas vienaldziba, un vel pec laicina var sakt velet tik to labako.
Ne nu ari sakuma launu nevelu, bet ari labu neko par vinu nedomaju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu