Vai var?

Vai tiešām te ir kāds, kurš pats sev var atzīties, ka, ja kāds atraida jūsu lielo mīlestību, jūs vēlat viņam tikai labu un lai dzīvē viņam/-ai viss izdotos? Nevis vārdos, bet tā no sirds? Nevis - kaut viņš/-a dabūtu sev par sievu/vīru īstu raganu un tā kārtīgi apauztos, kas būtu loģiski un tik cilvēciski?

puuuka  zini,es ar savu mīļoto nodzīvoju 24 gadus,un varbūt tāpēc,ka viss bija skaisti un ir ko atcerēties,un tāpēc,ka viņu patiesi mīlēju ,es viņam vēlu tikai to labāko,un ir patīkami redzēt,kad viņš ir laimīgs.

LaskovijMerzavec  Ar ļoti atsevišķiem izņēmumiem, parasti bijušo tālākās dzīves peripetijas ir vienaldzīgas. Pat ja arī dažreiz satiekamies.

Savukārt, ar tām, kuru dzīve nav vienaldzīga, ir ļoti draudzīgas attiecības.

Geisha  Nu kā gan bijušajam es varētu ko sliktu vēlēt, ja pati sakrāmēju viņa mantiņas? Un viņa tagadējai arī vēlu tikai visu to labāko. Bet meitu tēvam baznīcā svecīti nolieku un novēlu, lai miers viņa dvēselei. Meitas labas uztaisīja par ko ta dusmoties?

kolakola  Exvīram- tikai labu. Lai viņam izdodas atrast citās attiecībās to, ko mūsu savienībā viņš neguva. Pārējiem arī.

Mendra  Ja otram nevajag, tad nekas labs nevar būt, katram savs. Vēlējumi mēdz nepiepildīties, nav vērts sevi nomocīt vēl ar to.

Pliksruncis  protams labu un tikai labu....

piladzoga  Nespēju saprast, kā TU pieaudzis cilvēks vari iemīlēties,kā pusaudzis kādā "sapņu tēlā" ? ..un vēl nespēju saprast, kālab kādam kas jāvēl ... jo vari jau vēlēt ko vien gribi ..neko tāpat neietekmēsi..viss rit savu gaitu

LaskovijMerzavec  Aaaa, tēma ir laikam par lielo lovi, pirms esi vispār gultā dabūjis?

Mendra  Ko sauc par "lielo mīlestību"? Kā var tā iemīlēt, ja otrs nemīl, kā var turpināt tā mīlēt, ja otrs nemīl? Ja tā ir mīlestība (manā izpratnē), tad ir tikai pozitīvas jūtas. Kā var vēlēt sliktu tam, ko mīl?! Ko sauc par cilvēciskumu, vai zemiskumu?

av2  katraa zinaa lai kaada, lai es vinnu jau n gadus dziivee paziitu, nekad neveeleessu vinnai llaunu, ja atsaka. Roka uz sirds. Driizaak paardziivoju, ja vinnai tomeer neiet labi...:(

av2  jo tomeer biju vinnu "pieradinaajis", un par tiem mees esam atbildiigi...uz muuzzu. Vismaz man ir taa.

skvo  Ja un no visas sirds , esmu prieciga ka sis cilveks ir atradis savu laimi ar kadu citu. Kapec gan man vinam butu kas slikts javel? Tikai tapec ka vins izvelejas kadu citu, ne mani? Tas tak ir stulbums. Es toreiz izdzivoju ´´musu´´ iespejamo dzivi sapnos un nekadu sapju nebija, ne naida. Kaut kur lasiju ka visas nepiepilditas ceribas ir jaizsapno un ta lidz pedejam sikumam ta iespejama dzive jaizdzivo sapni. Tas darbojas fantastiski.

lienite101  Ja mīlestību atraida..., tad tā nav mīlestība. Mīlestība ir abpusējas jūtas.

DanaL  Mēģinu novēlēt, lai viņam labi klājas. Pēdējā laikā tas izdodas arvien patiesāk. Jo zinu, ka nemaz tik labi viņam neklājas :) Tas atvieglina procesu.

bumpastiks  Ļoti labs jautājums starp citu.Ja esi nodzīvojis ar cilvēku ilgu laiku,esi viņu mīlējis un turpini mīlēt no visas sirds un tad kādā jaukā dienā tas Tevi pamet.Nu tur jābūt svētajam eņģelim lai nu tā patiesi no sirds viņam vēlētu tikai to labāko.Nu nesanāk tā,ja ir sāpes un dusmas.Tie kas te raksta ka nu jā varu un un uzreiz vnk melo.Džīvē tā nav.

LaskovijMerzavec  Ja jau jautājums par "neiegūtām" - tad vispār nav nekādu domu.

Dabūšu nakošo, brīva vieta nepaliek

dzintars45v  Vēlu visām savām bijušajām tikai labu un lai dzīvo laimīgi un dus mierīgi,jā sākumā pasāp,bet pēc tam uz to skaties filosofiski,vienkārši nebija tavs cilvēks,ja esmu ar kādu pašķīries,tad apakšā tam ir nopietns iemesls,tātad lai dzīvo laimīgi un ne manā galvā,vai lietās vairāk nejaucās.

jadore  Jā, var, mierīgi. Kapēc man kādam būtu kas slikts jāvēl? Vēl piedevām tam, kurš patīk vai patika? Domas veido dzīvi.

alvis25  Varbūt pirmajā mirklī gribas novēlēt visu to sliktāko , bet ja padomā . Tad vēl nav zināms kurš ir zaudējis un vajadzētu pažēlot aizgājēju .

uusins  Jā. Ne tikai varu atzīties. Es to esmu vēlējis un, joprojām, vēlu!
"Dots devējam desmitkārt atdodas" - tā Viedie saka. Ko vēlies saņemt atpakaļ Tu pats?
;)
Reizēm ir liela laime nesaņemt to, ko tik ļoti gribās :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu