Bijusī bojā attiecības

Biju kopā ar meiteni, 9 mēneši, sākumā bija jūtas, bet pēc tam biju kopā tikai aiz žēluma, jo viņa gribēja padarīt sev galu utml. Saņēmos un pateicu, vairs to nevēlos un mums jāšķiras, pagājuši nu jau 3 mēneši un ir acīs iekritusi cita meitene(bijušās laba draudzene) nu tad sāku "koļīt", bija mums sekss, skūpstīšanās utt.. Īsumā-simpātijas bija abpusējas. Tgd viņai prasu vai vēlies to turpināt, bet viņa atbildēja ar nē, jo esot žēl manas bijušās, jo viņa taču mani mīlot un nespēj sāpināt savu draudzeni tā(bet ar mani pārguļ?). Esmu nu strupceļā, jo meiča man ir iepatikusies, ko darīt? Kādam ir kāds padoms?

DanaL  Ak, jaunība, jaunība... Ot šito mācību - neaiztikt bijušās meitenes draudzenes - liec aiz auss visai turpmākajai dzīvei.
Bet pagaidām ieturi pauzi ar abām. Vismaz 3 mēnešus, bet labāk visus 9. Gan izkritīs abas no prāta un sāksies jauna un skaista dzīve.

Karmensita  langstiņš drēbi zin...

Spicis  Jā, 9 mēneši ir vitāli nozīmīgi un dabā iekārtoti laiki attiecibas starp abiem dzimumiem.

adamsone  Lauku proletāriešu izpriecas. Slinkums līdz blakus ciemam aiziet, ņem to, kas pie rokas. Un tad brīnās. Internetu vajadzētu atļaut lietot tikai pēc nopietna eksāmena, naff ko piesārņot publisko telpu.

Liiga55  Kā tāds ceļojošais kauss.

bumpastiks  Puis,Tu esi diezgan nežēlīgs.Vai tad citu meiteņu nebija ar ko pārgulēt.Draudzene arī var teikt nav nekāda labā draudzene,ja varēja gulēt ar draudzenes bijušo čali zinot ka draudzenei tas jautājums ļoti sāpīgs.Un ja vēl te būtu runa par lielo mīlu,bet te redz patīk un varētu pakniebt kādu laiku līdz vēl kāda iepatiksies.Domāju tā,liec tik mierā savas bijušās meitenes draudzenes,vai tad citu meiteņu nav.

mellene_x  vairākas reizes pārlasīju tekstu un tā aŗī neiebraucu, kā TIEŠI TĀ BIJUSĪ TIEŠI TEV BOJĀ attiecības? Tas ka "druškai" sirdspaziņa ir ierunājusies, nenozīmē, ka bijusī pie vainas..

Sermule  Te ir ko pasmaidīt! Cel intelektu, krāj pieredzi!

Nellda  To nekad neesmu sapratusi. Nav izbeigušās ne sievietes,ne vīrieši. Kāpēc jāpārguļ ar sievu draudzenēm un vīru draugiem.

Karmensita  kur sāp, tur sitas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu