Kā pārkāpt neērtības sajūtai un pateikt vīrietim, ko vēlies saņemt dāvanā?

Svētki ir dāvināšanas laiks, manas draugam ir daudz naudas un vinš ir ieminējies, ka vēlas man ko dāvināt. Bet es īsti nezinu, cik naudas viņam ir un tā neērtības sajūta vispār ko prasot traucē, jo sievietes jau Latvijā ir iemācītas tikai dot un dot un pretī neko neņemt. Kā jums izdodas tikt tam pāri un saņemt dāvanas, kādas vēlaties?

limonija  Lai cik dīvaini tas neliktos - es Tevi ļoti labi saprotu. Vispirms - priecājos, ka esi kādu satikusi:) Man bija līdzīgi - kad ar draugu(mūsu pazīšanās sākumposmā) iegājām apavu veikalā nopirkt viņam vieglas vasaras kurpes(jo uzvilktās bija noberzušas kājas - tas notika izbraukuma laikā uz citu pilsētu), tad viņš piedāvājās nopirkt man arī kaut ko līdzīgu. Es apmulsu un teicu, ka man taču nevajag, jo ar manām kurpēm viss kārtībā. Savukārt viņš apmulsa, jo nesaprata, kādēļ atraidu dāvanu...Beigās izvēlējos vieglas auduma kurpītes:) Tā ka - neērtības sajūta nemaz tik liels retums nav;)

Eiropa  vārda dienā, ziemsvētkos, jaungadā - palūdzu vecītim atslēgas no mercedesa zem eglītes, (ja nu nezin ko dāvināt), ne atslēgu, ne auto, nesaprotu - kā viņam nav neērti!!! l

adamsone  Piekrītu house. :) Sarkanā krāsā, vēlams.

lady_super  Ja jau Tev ir tads draugs, kāpēc anketā rakstīts, ka meklē vīrieti ? Beigsi vienreiz "liet čugunu" savās tēmās?? Laikam jau ne.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu