Kā jūtas vīrietis ģimenē?

Vai tā, kā te attēlots Jundzes romānā?
"Viņš reizēm nespēj saprast, kur palikusi tā seksīgā un dzīvespriecīgā meitene, kuru reiz viņš tā mīlēja, ka bez vilcināšanās apstrādāja katru potenciālo sāncensi, ja kāds atļāvās tai izrādīt uzmanību. Tagad viņa atgādina amēbu.
Tajās retajās reizēs, kad viņam neprasa naudu, vīrietis savā dzīvoklī jūtas kā veļu ēna, kuru vispār neviens nemana. Dēliem viņš ir mūžīgi burkšķošais Vecais, kas neļauj dzīvot tā, kā viņi vēlētos. Sievai - naudas maks. Sekss viņiem dažkārt ir, tomēr baudas no tā vairs sen nav. Kad vīrietis par to domā, viņš jūtas sūdīgi. Viņš nesaprot, kāpēc tā jādzīvo.
Šovakar par laimi, viņš ir tētis - ēna, nevis tētis - maks. Sievai atkal sāp galva. Tas nozīmē - vakariņu nebūs. Bet vismaz neviens neko neprasīs. Labi vien ir, jo viņš vēl joprojām jūtas meža notikuma pārņemts, kur viņš divas stundas uz pakaļējā beņka seksoja ar savu jauniņo mīļāko.."

gertrude  tas, ka šāda tipa vīrietis spēj seksot 2 stundas, nokauj visu ticamības momentu

igam  Superigs dzeks,2 stundas normali.

piladzoga  Gan jau arī sieva ar kādu pavakariņoja :D un nokniebās..ja netaisa ēst un sāp galva ..tomēr vislabāk ir izšķirties,nevis gausties un vienam otru neieredzēt.

pikantaa  Jauns gads un jauns mēģinājums sarīdīt dzimumus. Tfu, cik nožēlojami...

Maarka_Tvans  Es ticu.Bet man ir nolaupīts viens temats...

Seventyseven  Tāds ir sākums beigām...

Seventyseven  Chris1986: patiesībā ar šito džeku vēl vis ir kārtībā, sieva kuru paretam pat mīlē pluss jauna mīļākā, nav teikts, ka viņš tik drīz ko mainīs. Ja viņam ir nauda, bērni jau lieli un vēl veģetē ar ´´veco´´ sievu iespējams ir ļoti konservatīvs savos uzskatos! Lūk...

labaa1980  Ja sieva jūt, ka gultā ir tikai laulātā pienākuma pildīšana (nevis patiesa vēlme mīlēties), tad tā galva sāp... Un pēc ilgiem kopdzīves gadiem reti kurai nesāp... Tāpēc jau Oho pilns ar precētiem.

JurisK  Peec oho standartiem - kas gan ir 2 stundas! Eksperti tikai sievietes uzkurinaashanai vien atveel 45 minuutes kaa minimums, nepielecot vinjaam taa gribeeshana ni pa kam. Un, ja veel kravas businjsh un pamaniijies kaadu porolona gabalu iemest vai paaris guljammaisus - tad jau tiiri neko. Tik diez vai ar to var iekaardinaat krietni jaunaaku meituku. Neesmu lasiijis to gabalu, bet Jundze(is) raksta tiiri labi. Par viirieshu sajuutaam peec 45, ap 50 - jaa, tas ir paarbaudiijuma laiks. Gjimenee viss jau padariits, beerni lieli, nevajadziibas sajuuta var rasties. Laiks doties klejojumos, bet tas ne visiem noziimee jaunu skukju graabstiishanu:) Lai gan tas arii paliidz, pat labaak, nekaa hokejs un alus:D

fargo  "čota" es neticu ekspertiem. par to, ka var divas stundas no vietas. budināties/dudināties 45 min un tad vālēt stundu piecpadsmit. ņe-verju(pardon my frenč). sapņos. varbūt. ja pliku sievieti redz tuvākais naksnīgās fantāzijās. nu... varbūt.

av2  un ja ir bijis gan hotelis (pils , iisteniibaa) , un peec tam veel ir sex autinnaa, jo vienkaarssi abiem patika taa...extra? Arii nosodiisiet, a? :))
Jaa, kaapeec viiriessi meklee taas 10+ gadus juanaakaas? Taapeec, ka vinns ir ar mieru miileeties...da vienalga kur, nekad nesaap galva, smaida, energgijas pilnas utt.Ja taadai 50 gadiigai pat te pajautaasi ko par sex teemu, izlamaas veeel. Ja to passu "stulbo jautaajumu" pajautaasi 30 gadiigai, abi kopaa te pasmiesimies, un parunaasim , kas un kaa. Vot taa ira. Pasakiet veel, ka sievietes tomeer vairaak nesaccakaree labas atiieciibas, ja ta padomaa, a? :(( Un peec tam.....rada plaisu attieciibaas, arvien lielaaku, un lielaaku :((

Deisa  Nezinu kā vīrietis, bet es pirmajā laulībā jutos līdzīgi, tikai ar to atšķirību, ka vīram nevajadzēja no manis naudu, bet gan ideālu aptekalēšanu, lai mājās vienmēr klusums un viņš var gulēt. Nu un tad kad neguļ, lai esmu gribošā sieva, par spīti viņa arvien augošajai darba tulznai un pasivitātei. Tikai divkosības pietrūka, lai tādā pašā garā turpinātu, tāpēc paņēmu savas pekelītes, bērnus katru savā azotē, un notinu. Labākais sekss tiešām sekoja tikai pēc tam, un ne tikai 2 stundas, un krietni patīkamākos apstākļos. :)

pusnakts21  Man tiesam kauns lasit, kadi dzivnieki te sezj...nevis viriesji, varda tiesakajaa nozimee, bet nogribejusies dzivnieki...nozelojami.

Geisha  Ir tāda veču kategorija - mūžīgie piņņas. Sevi cienošs vīrietis nekad mājās nebūs rēgs un sievai no viņa klātbūtnes galva arī nesāpēs. Veiksmīgam vīrietim vienmēr blakus ir apmierināta, laimīga un smaidoša sieviete. Ja viņš ir lupata (tikai lupata var drāzties mašīnā) tad tāds ir pelnījis ar pliku pēdu pa 5. punktu. Kārtīgs vecis arī mīļākajai sagādās ērtības nevis drāzīs žagaru kaudzē, ar pliku pakaļu skujās.

ingryda  Skumji ta dzivot.

bumpastiks  Ja tik bēdīgi viss,tad jau to veci pat nosodīt nevar.Ka vienīgais prieks dzīve tā jauniņa mīļākā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu