Kā domājat,ja vīrs pienācīgi nepilda savas funkcijas vai sievai var būt oficiālas tiesības uz mīļāko

Ja vīram vajag mazāk seksu kā sievai un sieva bieži paliek neapmierināta.Vai vajadzētu ieviest oficiālu mīļāko ar vīra svētību.Varbūt tādā veidā izdotos daudzas ģimenes saglabāt.Jo ja vienam vajag mazāk un otram nepietiek.Tas ir egoisms llikt tam otram ciest no nepietiekoša seksa.Un ja vīrs par mīļāko būtu informēts tad vairs tā nebūtu krāpšana.

Kaiva7  Vīru tā speciāli nevajadzētu informēt, un kur nu vēl lūgt svētību, īpaši, lai saglabātu ģimeni!
/čukstus/: kas gan tā par krāpšanu, tas taču tikai sekss.

Gunitaa  Closinga visi tupie un agresīvie komentari izdzēsti. Truli ir domāt, ka var rakstīt jebko...

^esse^  Tu taču nemaz ar vīru kopā nedzīvo. Ja dzīvotu, gan jau seksa pietiktu.
Kaut izskatās, ka nekāda vīra nemaz nav, bet ir paprasta meklēšanās. Jeb provocēšana, sak eh kā man te tagad visi rakstīs, bet es paņirgšu. Nožēlojami.

runcs51  Varētu gan būt tādas tiesības-kāpēc ne....un arī vīram būtu jābūt tiesībām uz mīļāko-ja kas....

Chris1986  Es tik nesaprotu, kāpēc tad jādzīvo kopā diviem būtībā svešiem cilvēkiem. Izšķiras un tad viņa var apmierināt savus gribuļus kaut ar katru pretimnācēju. Ja tas viņai dzīvē ir tik svarīgi

fargo  jo nedrīkst viens otram čakarēt dzīvi. es skaidroju, kāpēc uzticība ir svarīga. bet ja reiz jūs esat kopā, esat devuši brīvprātīgi zvērestu Dieva priekšā... ir daudz iemeslu, kāpēc to saglabāt. viens no tiem ir lūk kāds - jūs neesat kopā nejaušības pēc. jūs kopā veidojat dzīves viju, divatā. viens vienu pavedienu, otrs otru pavedienu. ir vēl citi iemesli. to ir pietiekami. bet neko nevar izdarīt pret paša cilvēka gribu. to pat atsakas darīt Dievs. jo ir dota gribas brīvība. nekādi argumenti, nekāda saprāta balss nestrādā pret gribu. tā ir tik stipra. bet gribēt vajadzētu labas lietas. un neuzticība nav laba lieta.

neko  Oficiālu atļauju šādos jautājumos tu vari saņemt tikai no vīra paša. Neviens cits tādu dot nevar.

labaa1980  Vispār jau nevajadzētu nemaz dibināt ģimeni, ja seksā vēlmes, biežums nesaskan. Tā ir ļoti būtiska sfēra, bez kuras ģimene faktiski nav iedomājama. Un kāda jēga dzīvot kopā, ja jāmeklē vēl kāds?

av2  Deisai ssampis. Punkts.

Cafe_Noir  tas ir kā, - mazāk vajag? visā citā vīrs apmierina, seksā ne. tad šķiries!!! ko drāz smadzenes sev, vīra, mīļākajam?
idejātu pilna pasaule

bumpastiks  Man tādas tiesības nav pieņemamas,tad lai labāk pa kluso,lai neko nezinu.Un tā jau daudzi dara,bet vienalga agri vai vēlu viss nāk gaismā.Tādām attiecībām nav perspektīvas.

_Krasula_  Egoisms ir pieprasīt seksu no otra, ja viņš to nevēlas.
Ja tā ir jau no paša sākuma, tad to sauc par seksuālo nesaderību.
Seksualitāte laika gaitā var mainīties-to ietekmē gan savstarpējās attiecības, gan veselības stāvoklis, gan slodze darbā, gan vecums un tt.
Meklēt kādu no malas-vieglākais un ne pārāk godīgs ceļš.

Nerons  Bumbastik-un kādām attiecībām ir perspektīva?(LV tiek šķirtas 75% no laulībām)

VAZ07  Doma diezgan pareiza , cilvekam ko mili vel labu un ja tas ir nepieciesam laimei kapec ne !
te gan jautajums par greizsirdibu un egoismu ,kas gus virsroku !
Es neieteiktu tik oficiali viru informet par to!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu