Sievietes ar"bumbām"..

Vai jums neliekas,ka sievietes ir kļuvušas vairāk vīrišķīgas?Sieviete ir vājais dzimums,ko vīrietim-stiprajam dzimumam gribētos aizsargāt,rūpēties un vispār blakus sajusties kā īstam vīrietim.Bet liekas daudzas dāmas par to ir piemirsušas un dzenas pa dzīvi kā tādi tanki.Ka tādas sieviete gribas nevis aizsargāt,bet pašam izsargāties lai nedabūtu pa bieti.Tad kam vajag sievietēm tās"bumbas"?Vai tad nepietiek ar to ka bumbas ir vīrietim?

Jason  Tāda ir tā musdienu pasaule, kur mamuti vairāk nav jāmedī, - darba tirgū vīrietis un sieviete ir nolikti blakus, vienādās pozīcijās... tātad vai kāds brīnums, ja sievietes ir iemācījušās "lietot elkoņus" un šo prasmi pārnesušas arī uz privāto sfēru.

AivarsN  Oho sievietes diez vai ar ko īpašu atšķirās no tām kuras šeit neiegriežas. Stipra vīrieša izaicinājums ir savaldzināt un apprecēt vismaigāko un sievišķīgāko sievieti. Bumbotajām nekas cits neatliek,kā pašām nomedīt kādu pāri palikušo,ne tik vērtīgu eksemplāru,kuram nav paveicies lielajā atlasē. Starp citu,pat smagās dzīves situācijās ar maigumu un sievišķību sieviete var panākt vairāk,nekā ar skarbumu un spēku. Apkārt ir tik daudz piemēru no dzīves. Neieciklējieties tikai uz internetā atrodamo dezinformāciju.

pikantaa  Interesanti autor, Tu pats lepojies ar to, ka bieži vien čīksti un ņuņņā kā tāds KASTRĀTS ?
Tā kai taisnība Gunitai -T E V jau nu šādu tēmu toč nevajadzēja likt.....

Nerons  Nebiju domājis, kā kādreiz pievienošos Gunitaa viedoklim/izbrīnā paplešu acis/

pikantaa  "Es kā vīrietis nu tiešām vairāk zinu kādas sievietes ir saistošākas un"bumbas"šajā sarakstā neietilpst". (C)
Aizmirsi tikai 1 vārdu: "Es kā VĀRGS vīrietis zinu...."
No šejienes arī viss pārējais nostājas savās vietās, ieskaitot halucinācijas par sievietēm "ar bumbām"... :D

Nerons  Bumbastik- Mani vienmēr ir interesējušas gudras, sexsapīlas sievietes ar raksturu un saprātu!
Bet ne katrs vīrietis tādām var stāties blakus, kur nu vēl noturēt!

Laurbergs_  Laikam vispirms vajadzētu definēt katram, kas viņu skatījumā nozīmē "stipra sieviete". Piem., manā skatījumā stipra sieviete ir dāma, kura apzinās sevi, savu vērtību, viņa ir izkopusi savu ieksējo pasauli, viņa ir izglītota, ideāla sarunbiedrene. Viņas nebaidās paust savu viedokli. Viņa ir vairāk racionāla nekā iracionāla un katrā ziņā viņa apzinās savu sievišķīgumu, viņa ir pašpārliecināta. Un, protams, šeit vēl varētu turpināt ar raksturojumu. Man jau liekas, ka šeit viens otrs jēdzienus sāk jaukt.

mellene_x  Jebkuram normālam VECIM blakus sieviete atmaigs, būs mīļa , jauka, jautra, smiesies ,... dabīgā procesā, jo šīs visas emocijas būs izraisījusi īsta Veča klātbūtne..

eloiza  Neba jau nu bumbās un to apmērā ir spēks. Un sev atrodam,ja atrodam,līdzvērtīgus. Ja nē,elšam,pukstam un visādi citādi cenšamies izrādīties. Ir jau kaut kāda daļa kurām/iem patīk tie vārgie,aptekalējamie. Nu ir tiem podiņiem tie vāciņi. Ir podiņi arī bez vāciņiem....ar olām.

tukituki  Ja vīrietis ir galīgs pepiņš, uz kura fona var dominēt, tad kāpēc nedominēt?

Discreta  Man jau liekas, ka tie veči palikuši tik sievišķīgi (pat aplidošanas jomā uzvedas kā princeses uz zirņa), ka sievietēm nejas cuts vairs neatliek kā "piešūt" sev tās bumbas, lai tiktu pa dzīvi galā vienas. Ne velti Latvijā ir viens no lielākajiem tēvu atstāto bērnu īpatsvariem. Sievietēm viss jānokārto pašām.:-((

Laurbergs_  bumpastiks Kādēļ Tu domā, ka "stipras sievietes" nav maigas un sievišķīgas?! Ej izgulies un beidz vienreiz troļļot!

Cafe_Noir  nu kādam taču ir jārūpējas par bērniem, par saviem vecākiem. un ja vīrietis ir tik nevarīgs, ka nespēj, tad paliek vairs sieviete.
tik daudz ņuņņīgu vīriešu - ta´ darbs nav īstais, ta´ māte kļūst veca un marasmātiska, ta´ bērni nepalīdz (un tas nekas, ka par viņiem aizmirsies dzīves laikā), ta´ valdība vainīga, ta´ bikses nevar nopirkt, ta´ naudas nav, - gan jau atpazīstami vaidi. nu lūk, un arī iemesls, kāpēc sievietes ir ar "buNbām"

Vanesa15  Tādas sievietes kļūst no vājiem vīriešiem, sevišķi pēc bērniem. Kad vecais tāds nevarīgs un švaks, bet bērni prasa ēst katru dienu.
Par laimi, ne visi un visas ir tādi:)

fargo  man gan neliekas, ka sievietes ir kļuvušas stiprākas. stiprāka ir kļuvusi valsts, kas atļauj sievietēm, kuras ir vājas izsprukt un izšmaukt. nu, labi, man nav žēl. bet ja es kaut ko, vismaz minimāli, saprotu no sievietes spēka, tad seno laiku sievietes nāk prātā primkārt, kā šāda spēka paraugi. laikmetā, kad likumi ir tādi, ka nogrimt ir praktiski neiespējami, kaut kā neliekas, ka tie vairotu spēku.
jā vīrieši ir kļuvuši vājāki. bet sievietes nav kļuvušas stiprākas. mūsdienu sievietes ir kļuvušas daudz vājākas. es domāju baltās sievietes, rietumu sievietes. paņem sievieti no indijas tālā ciema, samaini viņu vietām ar madāmu, kurai nagi lakoti ka veļu nevar no veļmašīnas izņemt un paskatīsimies, kas tur ar to spēku īsti ir.
es to nerakstu, lai uzbrauktu virsū, vismaz ar nodomu. bet rietumu cilvēki ir izlaidušies ļoti pamatīgi. ar visām pensijām, pabalstiem, darba stundām, dubultmaksām par brīvdiendarbu, šampūniem, veļmasīnām, tehniku, apkuri un vispār ērtībām. dzīvo kā pelmeņi krējumā. kāds tur vēl spēks?

Chris1986  Nu, palasot te sieviešu niku tekstus, rodas iespaids, ka viņas tiešām ir ar bumbām kājstarpē. Un besās, ka nekas nenotiek tā, kā viņas to ir iedomājušās, kā tam būtu jānotiek. Bet pasaulei tās viņu fantāzijas ir dziļi pie kājas - lai tik dzīvo savās fantāzijās "par īsto veci", kas būtu vēl īstāks vīrietis par viņām pašām. Tik nesaprotu, kāpēc kādām vīrietim būtu jāgrib dzīvot kopā ar šīm pusvīrietēm - kkāds geju pāris tad sanāktu :D

fargo  nāk prātā tas žurnālista uzņemtais kadrs ar sievieti, māti, kurai apkārt 9 džigiti. bet viņai rokā viens sīcis, otrā rokā turas vēl viens. viņai mugurā soma, bet vienīgajai no visiem kājās pat kurpju nav. lietus ar sniegu, bet lepnie austrumu džentelmeņi soļo botās, bet viņu māte, sieva soļo blakus plikām kajām.
es to sauktu par spēku. dzīvot, izdzīvot tāda vidē, kur tevi neuzskata daudz vairāk kā par kādu lopu. vot tas ir spēks. nav atļauts sūdzēties. izrunaties, raudāt. atļauts ir strādāt un klusēt. kurš šādā situācijā ir stiprais? tas, kurš braši soļo tukšām rokām, pat sīci nevar plecos paņemt, lai mātei vieglāk?/dusmīgs/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu