Vai tas būtu zem sievietes goda?

Ja attiecību sākumā jūsu izredzētajam vīrietim būtu labi apmaksāts darbs,cienijams status sabiedrībā.Blakus varētu justies droši un lepoties par tādu labu partiju.Bet vienā dienā jūsu izredzētais visu zaudētu un paliktu ar pliku pakaļu,iekristu depresijā,sāktu dzert un pašām būtu jāuztur.Vai palīdzētu savam izredzētajam tikt tam visam pāri?Vai atmestu ar roku un meklētu citu?

Samila  Iespējams meklētu citu. Pļēgurošanai nav attaisnojuma!

Un es palieku pie pārliecības, ka palīdzēt var tikai katrs pats sev.

PS Tam, ka palika bez darba nav nozīmes, jo šodien esi bagāts vīrs, rīt - ...

Mazaa_naarinja  Ja viņš ir tāds, kas vēlas tikt atkal uz kājām, tikai viņam vajadzīga palīdzība - jā, palīdzētu. Bet ja čīkstētājs, kas gaida, ka nu tikai tagad visi metīsies žēlot un apčubināt, bet pats ne pirkstu nepakustinās, tikai gaidīs, kad kāds izcels saulītē, tad tas ir zem goda!

draboss  Nu ja uzreiz sāk dzert - tas liecina par sevis žēlošanu, nevis vēlmi ko labot. Lai palīdzētu kādam, viņam vajag pašam gribēt ko mainīt.

Mazaa_naarinja  Svarīgs jautājums - vai tā pāri tikšana notiek kopā, vai sievietei "jāpārnes" viss vienai.

Jason  Samila, un ja nu vīrietis domātu analoģiski Tev? Šodien Samila skaista - mums ir mīla, rītdien Samilai krunciņas ap acīm - meklējam citu! ;)

ALCORA  Kādas jūs te nekrietnas. Labi ka reālajā dzīvē nevienu nepamet, bet velk pašas.

vilks28  Šādas situācijas ātri saliek visu pa plauktiem un ir skaidrs kura ir mantkārīga sterva un kura ir ar "bumbām " un kura vienkārša amēba.

Anna35  Tas ir atkarīgs gan no sievietes kā arī no paša vīrieša un protams no situācijas.Nav viennozīmīgas atbilldes.Bet es zinu daudz tādu situāciju, kaf sievietes paliek ar vīriem invalīdiem pat.

animato  Ne nu pamestu, nekā. Tieši dzērāju sievas ir visizturīgākās un pacietīgākās. Savukārt uz zaļa zara tikušie džeki paši sievas pamet un ņem kādu jaunuvi.

Jason  "es zinu daudz tādu situāciju, kaf sievietes paliek ar vīriem invalīdiem pat."
Vīrietis, cīnoties pa dzīvi, lai panāktu, cita starpā, taču arī jūsu labklājību, cieš neveiksmi (un tāda var gadīties pilnīgi jebkuram) vai, kā te viena svilpaste pieminēja, top par invalīdu, bet jūs viņu nahrenizējat - nu, kam jums neveiksminieks! Tad nu gan daudz vērta ir tā jūsu mīla, dāmas.

ketija_20  Manam viram bija fäze kur no super labi apmaksäta darba nokrita lidz sociälajam pabalstam jo bija apstäklji kädelj aizgäja no si darba. Un nekas, dzivojäm ari vienistabas dzivokli saspiedusies kädu gadu. Nekas traks, pärdzivojäm un atkal vinjs pelna labi. Pat prätä neienäca pamest.

Nerons  Kādas šausmas, arprā ar lielo C. Divi cilvēki izmisumā dzīvoja vienistabas dzīvoklī! Kas to būtu domājis????!!!!Par to takš piemineklis zeltā kalts būtu jāceļ šamai sievietei:):):):)

ketija_20  viss kartiba :) kadu laiku ari ta var dzivot. nekas traks. nejau visu muzu ta jadzivo. un sadas fazes ir parejosas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu