Nez kā būtu,ja būtu......

Nez kādi komenti zem tēmām būtu,ja zem komentētāja nika parādītos arī atrashanās vieta dotajā mirklī,ip adrese,tel.nm(kur nosūtīt personiskās atsauksmes)utt.......?Tehnologiskais laikmets,kā nekā :)

Jevpistinija  Ja ir jārisina šādas dilemmas, tad vajag kļūt par prokuroru. Vai, ja pavisam nesanāk, tad kā Puzikovam - par policistu. Pašvaldības.

vikija29  Palasīju, bet sabijos..Kas cilvēkam kaiš?

av2  es 100% atbildu par bazaaru. Jaa kaada grib face to face time par katru cenu, nav probleemu noorganizeet :P Bet, mana dziive , ir mana PRIVAATAA dziive, un tur visaadies svessiniekiem nav vietas. Taa vispirms tiem kanditaatiem buus jaatiek..."saveejo" kaartaa.Vot taa iRa.

av2  un veel, ja kaads te baigi iedomaajies, ka var slepties aiz anoniima nika , it kaa, tad taa nebuut nav. Atrast var vissus, ja grib.Taa kaa filtreejiet, ko te muuldat.

Tessa  kam ir jabut? te jau gandriiz visi vecie sava starpa ir sapazinushies un satikushies. ja vaji nervi, nav ko liist interneta.
citadi saposte te stulbas temas, tad uztraucas, ka vinjus aizskar.

bumpastiks  Domāju tas nav vajadzīgs,tad vismaz kāds var brīvi izteikties,arī es.Jo negribētu lai kāds no maniem paziņām mani atpazītu.Bet ir jau protams cilvēki kas anonimitāti izmanto nelietīgai ķengāsanai,bet tas lai paliek viņu ziņā.Nu neiesi tak katram pa purnu dot.

jadore  Manējie būtu tādi paši.

Pillerina  Nemainītos. Nevienam pāri nedaru, nevienu vārdā neminu, jo nejūtos sekla un apspiesta.
Un tāpat daudzi zina manu īsto personību zem nika.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu