Komplimenti

Zināms, ka sievietēm ļoti patīk, ja viņām saka komplimentus. Pamatotus. Kaut ārēji viņas to varbūt arī neizrāda, bet kkur tas nogulsnējas kā neapjausta labvēlība pret komplimenta izteicēju. Kurš no šiem komplimentiem jums būtu patīkamāks - ka esiet visskaistākā meitene pasaulē vai ka esiet visgudrākā meitene pasaulē? :) Kādus vēl komplimentus jums patiktos saņemt?

lasminaxxl  "Tu esi visskaistākā, Tu esi visgudrākā " - to es zinu pati, tas nav nekāds kompliments.
Komplimentam jābūt tādam ticajam, nepārspīlētam. 2 tādus saņēmu gadu mijā , no vīrieša.
Bija patīkami dzirdēt.

Jason  "Tu esi kā viesuļvētra, kas nones jumtu!" :)

toronto1967  Malacīte, mutiskais eksāmens nokārtots teicami! (parasti saka pēc mineta)

kvarts  Ja komplimenta izteicējs sievietei patīk, tad jebkurs kompliments būs labs, bet ja nu ir tā ka tās teicējs viņai nepatīk, tad pat par vislabāko komplimentu vari tikt nolamāts... visam savs laiks un sava vieta....

Deisa  /iztēlojas ainiņu/ Onkuls ticis pie padsmit gadus jaunāka skuķīša, nu tik būs, bet draudziņš neklausa. Lai labotu situāciju, onkuls sāk teikt komplimentus - Tu esi visskaistākā sieviete nudien nesaprotu, kāpēc tāds sods. Tu arī liecies tāda gudra, varbūt palīdzēsi?
Un pēc šitā sievietei noteikti būtu jādemonstrē sava " gudrība", ne? Nodemonstrēs arī atšķirot medicīnas enciklopēdijā sadaļu par impotenci. :D

bumpastiks  Ne velti saka,ka sievietes mīl ar ausīm.:)

lemija  Chris,par Tavu komentāru 23:46 - ja viņš saka,ka viņa ir vis-, vis- utt. nedaudz no anekdotes - Mīļā Tu esi vis,vis ... vakar es par to kārtējo reizi pārliecinājos!:))
Jāsaka ,ka izteikt patiesu komplimentu nemaz nav tik vienkārši. Tas par ko Tu runā izklausās pēc tāda traļi vaļi ,lai tik ko pateiktu un domāju,ka daudzas šeit esošās sievietes nealkst ko tādu dzirdēt,jo kā saka neko - tam nav pamatojuma un vajadzības vispār. Komplimentam ko kāds cilvēks saka otram ,jābūt kā tādam novērtējumam patiesi labā nozīmē,lai visam teiktajam būtu jēga un uzrunātais saprastu teicēja prieka un sajūsmas īsto nozīmi. Nu kaut kā tā,manuprāt:)

neratni_stasti  Patiess kompliments un no sirds rodas konkrētā situācijā, un tādos nekāds visskaistākā vai visgudrākā nestrādā. Un vispār. Es saku komplimentus vīriešiem, pat ne komplimentus - vienkaŗši novērtēju un izpaužu savu sajūsmu, ka konkrētais vīrietis ir foršs, prot to vai šo, vai nez kādas vēl siltas jūtas man izraisījis.

irgo  Komplimenti nostrādā ???
Kā pats domā ko sieviete teiks par komplimentu: Kādas Tev ir modīgas ūsiņas......

skarbaiskungs  Zaķīt, šodien Tu isskaties vienkārši burvīgi! :))

estepat  Kompliments nūdistu pludmalē- meitenīt, Jūs man ļoti patīkat! Jā- es pat skaidri redzu, ka nemelojat man..;)

jadore  Svarīgāka ir labvēlīga, patiesa attieksme, nekā pateikt ko patīkamu teikšanas pēc vai tapēc, ka tā vajag.

limonija  Man patīk - paldies par tavu labo padomu...:D/No vīrieša mutes ko tādu bieži nedzirdēsi.../

adamsone  Visskaistākā un visgudrākā nav kompliments, bet glaimi. Jo tā nav.

Samila  Ne viens, ne otrs.
Vienmēr būs kāds, kurš būs gudrāks, skaistāks, bagātāks, laipnāks utt.

Ja kāds sāk bārstīt komplimentus, tas man vairāk izraisa aizdomas. Ko diez viņam no manis vajag? Ja ir vienkārši laipns un labi audzināts vīrietis, tas, protams, ir patīkami. Bez pārspīlējumiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu