Ko jūs teiktu par tādu vīrieti?

Ko jūs teiktu par tādu vīrieti, par kādu Pugačova dzied Paula dziesmā "Miļion allih roz"? Kas pārdod savu māju un par visu naudu uzdāvina mīļotajai sievietei miljons rozes? Jūs gribētu kko tādu savā dzīvē piedzīvot? :)

Jason  Domājams, daudz prātīgāk tad būtu sievietei uzdāvināt to māju. ;)

lasminaxxl  Izdari tā .

Muktiana  Man liekas, ka tas viņas Kirkorovs Allas dēļ gan bija gatavs izdarit, gan tagad izdarītu. Tā dziesma, iespējams, tapa pirms Kirkorova.

Deisa  Miljons rozes ir nepraktiski. Ja vēl rožu dārzu uzdāvina, var pēc tam māju atpelnīt, bet beigtas puķes... Labāk lai saraksta dziesmu par E. Liedskalniņa koraļļu pili - arī romantisks stāsts, bet krietni praktiskākas dabas. :)

bumpastiks  Es,Brāl,arī dažkārt esmu neglābjams romantiķis,bet arī man tas liktos par traku.:D un kā nu te var spriest pēc viedokļiem tāpat tak neviena dāma to nenovērtētu,bet gan uzskatītu par idiotu.

AivarsN  Cik cilvēku gājuši bojā dēļ mīlestības,cik varoņdarbu paveikts,cik mūzikas, mākslas un arhitektūras šedevru radīts? Tas tikai pierāda,ka mīlestība ir lielākais spēks pasaulē. Salīdzinot ar mīlestību,viss pārējais ir nenozīmīgs. Varbūt kāds cits būtu vienkārši padarījis sev galu,bet,pat būdams pārliecināts ka tiks atraidīts, viņš sagādā mīļotajai šādu burvīgu pārsteigumu. Pašaizliedzīga beznosacījuma mīlestība. Kur nu mūsdienu nozombētajiem un paverdzinātajiem cilvēkiem to saprast.

neonilla  Lūk galarezultāts,t.i. sliktas audzināšanas piemērs. Bez mūzikas klausīšanās, var izglītoties lasot grāmatas( piem. Iļģuciema pašpuikas stāstus). Tagad ir tik daudz teātru ar ļoti labām izrādēm.Var apmeklēt baznīcu.

irgo  Ja gadās uzkāpt uz grābekļa , tad aizver acis un izbaudi ilumināciju !!!

bumpastiks  AinarsN,Taisnība jau Tev ir,tādi šedevri patiesi top no lielas un pašaizliedzīgas mīlestības.Bet tomēr lai nu kā,padarīt sev galu mīlestības dēļ.Nu nahren tad tāda mīlestība ir vajadzīga,ja tā pataisa par nelaimīgu upuri.Mīlestībai ir jāsniedz cilvēkam laimi,nevis ciešanas.Un upurēt savu dzīvību mīlestības dēļ,ka kāda caca ir atraidījusi,nu būtu bezgala muļķīgi.Tad lai tas paliek mākslai,lai mums ir ko paskatīties,bet reālā dzīvē viss ir savādāk.

estepat  Labāk uzdāvināt miljons sievietēm pa vienai rozei, nekā pusmiljonam sieviešu pa divām rozēm..;)

jadore  Par rožu dārzu būtu priecīgāka, kur tās uziedētu atkal un atkal :)

jadore  uzziedētu :), sorry

limonija  Sultāns slaveno Tadžmahalu uzbūvēja - kapenes mīļotajai sievai Mumtāzai, kas, bērniņu dzemdējot, mira...Kur jēga? Kas nelaiķei tur par labumu - būtu labāk savlaicīgi akušieru brigādi nolīdzis, varbūt nebūtu pirms laika aizgājusi.
P.S. Paldies Dievam, ka vēl ir trakie, kam padodas skaistu ideju izplatīšana šajā samaitātajā zelta teļa pielūdzēju pasaulē;)

viridiana  Tas būtu skaisti. Nedomāju, ka dziesmas vārdi ir jāsaprot burtiski.

neratni_stasti  15:23 Sagribēji :D 13 bērnus bija veiksmīgi dzemdējusi, kāpēc lai būtu jāsatraucās, kā tiks galā ar 14-to? Ne tie laiki un tikumi.

ingryda  Es labak nemtu maju.

Arnolds  Īstenībā īsta sieviete tieši par tādu vīrieti sapņo. Tādu, kurš mīļotās sievietes dēļ ir gatavs uz visu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu