Vai sievietes dominātores biežāk paliek vienas?

Ģimenes galva ir vīrietis.Tieši vīrietis pieņem vissvarīgākos lēmumus ģimenē.Sieviete ir pavarda sargātaja,labs sabiedrotais un padomdevēja.Vīrietis uzklausīs sievietes viedokli ja tas nebūs uzspiests ar varu.Taču mūsdienu sievietes grib būt tās galvenās noteicējas tādā veidā nospiežot vīrieša ego.Vīrietis sāk nogurt tādās attiecībās līdz kamēr uzrodas mīļākā un ja tā ir maiga,mīļa,pilnīgs pretstats valdonīgajai sievai-AIZIET PAVISAM.Tad varbūt tāpēc daudzas ārēji veiksmīgas,glītas sievietes ir vienas,jo neviens ilgi ar viņām vnk neiztur tās nospriegotās attiecības?

gertrude  domāju, ka lielākā sieviešu daļa vēlētos, lai vīrietis tiešām ir ģimenes galva, BET reālā situācija diemžēl ir savādāka. nevēlos nevienu aizvainot, varu tikai padalīties ar savu negatīvo pieredzi.
bijušajās attiecībās, cerēju, ka vīrietis būs tā galva un es rūpēšos par pavardu, bet cilvēks to darīt pat necentās un man nācās vilkt tālāk gan par sevi, gan par vīrieti. kādu brīdi to var paciest, bet kā minēja Jason, šādas attiecības izjūk arī tad, ja vīram neuzrodas mīļākā.

Discreta  Gudras sievietes Latvijā ir tās, kuras lēmumus pasniedz kā vīru pieņemtos un šie jūtās kā "ģimenes galvas" un pie mīļākajām neskrien. :-)) Tad viss ir čikiniekā.

limonija  Zini, Discreta, - tāda "gudrība" arī ar laiku totāli piegriežas. Kāpēc ar mani neviens neauklējas, bet man būtu jāauklējas ar kādu, kurš pats nespēj pieņemt nevienu nopietnu lēmumu? Un vēl jātrīc - ka tikai, Diespas, pie mīļākās neaizskrien...:D Nu lai taču skrien - tādā situācijā nav jau tik liels tas zaudējums.
Edgars37+++

NL_O  Lai būtu pārliecināts, ka atbilde daudzmaz atbilst realitātei:
1. adresē šo jautājumu oHo dominatorēm
2. pēc tam pavaicā šeit mītošajām nedominatorēm
3. gala beigās organizē anonīmu visu LV sieviešu aptauju

adamsone  Ģimenes galva ir tas, kura vadībā ģimene plaukst. Ja ir jāizspīlē savs ego par katru cenu, tad lai iet, jēgas tāpat nav. Parasti gan viss ir sarežģītāk, pļumpastiks mums ir tāds dramatiski vienkāršs gadījums...

_Krasula_  Hmm..tad visās ģimenēs ir "galva"? Biju iedomājusies, ka dažās ir vienlīdzīga līdzās pastāvēšana un nereti lēmumi tiek pieņemti, kopīgi apspriežoties ar savu dzīves draugu/-dzeni.
Vai viedokli ir iespējams uzspiest ar varu un, vai tas nozīmē, ka šajā procedūrā otrs pazaudē savu, jādomā, pretējo viedokli? Ja tomēr viņš paliek pie sava viedokļa, bet to nepauž/jeb pauž?/, vai viņa ego ir nospiests jeb svabads?
Ja mīļākās ir maigas un mīļas, tad kādēļ tik reti tās tiek vestas pie altāra valdonīgo sievu vietā?

av2  -Krasula- kapeec Tu tik paarliecinossi domaa, ka nevad pie taa altaara??? Statistiku ievaac, vai kaa ? Ved, un veel kaa ved. Kas grib.Paintreseejies zagsaa, ja kas. Aga.

DanaL  Galvenais, lai nedominē vīramāte

_Krasula_  kapeec Tu tik paarliecinossi domaa, ka nevad pie taa altaara??? Statistiku ievaac, vai kaa ? Ved, un veel kaa ved. Kas grib.Paintreseejies zagsaa, ja kas. Aga
------------------------------------------------------------------
Av2, tā ļauži apkārt runā, ka reti un ļoti reti ved. Tad Tu saki, ka tomēr ved tie, kas grib? Bet kāpēc daži negrib? Hmm...kas to būtu domājis, ka tagad zagsos ir pieejama arī atsevišķa uzskaite par mīļākajām.

puuuka  Redzi Bumpstik,vīrieši jau ir "galvas",bet "kakls",kas to "galvu" groza,tāpat ir sieviete....un kāpēc???tāpēc,kad mēs pašas tos vīriešus esam par tādiem padarījušas...lai nu kā,man tagad meitieši liks sarkanos īkšķīšus,bet tā nu tas ir...pašas izlaidām,pašas raudam...

Chris1986  Sievietei ir jāpakļaujas un jāiztop vīrietim, savādāk paliks vienas vai tiks izmantotas tikai seksam. Nevajag lekties un būt pazemīgām, būsiet tikai ieguvējas. Kam vajadzīga jūsu lepnība? Varat to mierīgi sarulēt un iebāzt sev vietā, kur saule neiespīd

kokto  Tā saucamās " ārēji veiksmīgas,glītas sievietes " kaut kādā brīdī vairs nav sievietes neviena vīrieša acīs jo viņas ir it kā glītas bet " robots " . Ja tev liekās ka tavs dzīves aicinājums ir ģimene nu tad kniebies un taisi ja bizness tad arī kniebies un taisi bet ne bērnus !

jurks  viirietis ir gjimenes galva! Biibelee ir viss skaidri uzrakstiits! pareizaa seciiba: Dievs-viirietis- sieviete! var jau sho kaartiibu ignoreet un dariit taa, kaa gribaas! jo visaadi citaadi sieviete ienjems vadosho lomu, un viirietis zaudees shajaa saancensiibaa!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu