Par sieviešu bildēm...

Ko tad tā īsti vīrieši vēlētos redzēt tajās sieviešu bildēs? Pa skaisto degungalu jau tā kā būtu skaidrs, bet kas vēl varētu piesaistīt vīriešu uzmanību? Neesmu jau tik stulba, kā izliekos, bet interesē tieši atbildes no šeit esošajiem ar tik augstām prasībām, ka smiekli nāk? ...varbūt izlikt apskatei tamborējumus?

draboss  Nav nekādu "augsto" prasību, vēlēties redzēt otru sejā un augumā ir normāla vēlme, tas ja iepazīties domā. Klačai bildi nevaja vispār, bet der arī puķe, kaķis, pirksts u.t.t. Tas tādā klasiskā variantā. Bet esam dažādi, situācijas dažādas, tur baigi nav ko iespringt, viss atkarīgs no pašiem, gribēs sakārtos to foto jautājumu. Mums ir dota burvīgā izvēle nepievērst uzmanību profiliem, kuri nav noformēti atbilstoši mūsu "augstajām" prasībām.

bumpastiks  Mani uzrunā seja.Siltums acīs,apburošs smaids.Protams arī sievietes augums ir svarīgs,bet tam nav jābūt plikam,lai ir kāds kairinošs noslēpums.Plika pakaļa bez acīm un mutes mani nekādi neuzrunā.:D

vilx  Viena´ no pēdējiem BezTabu bija padomi par tēmu, kā labāk pārliecināties par otra cilvēka identitāti kopumā. Kā ideāls padoms bija, ka nepieciešams saorganizēties uz sarunu Skaipā un cerēt, ka pretī nebūs dročītājs.

VAZ07  Tadas ar erotikas pieskanu,kada neratna staja , kads zestins brivaks,apgerbs ar tambotejumiem!

Liin_a  Interesanti, ka par to, kādām jābūt sieviešu bildēm lielākoties spriež tie, kam pašiem bilžu nav. Es tādiem nemaz neatbildu, uzreiz dzēšu, ja uzraksta.... Bet piekrītu- ja bildē kāja, roka vai kāds floksis- tad papļāpāt var, jo nav vizualizācijas tēla un iepazīties negribās :D

ISA  Tu neesi tik stulba, kā izskaties, bet esi vēl daudz vairāk neirotiska, nekā deklarē, tāds stipri klīnisks pacients. Un tā ir problēma, kāpēc tav neiet gadu desmitiem. iebrukt PA ar ķērcienu : ņergas! Kretīni! nav un nebūs risinājums.

marselis  Var izlikt tamborejumus,ja tie tavi,
mana uzskata tas butu etiskam.
Ko velos redzet bildes?Drizak tur vairs nav ko redzet,piedavajums ir parblivets, radusies pilniga surogata sajuta (maksligums,uzspeletiba,fotokortekcija utt.).
Skebinosi ir aplukot nagus,zekubikses,neestetiskas kaja,miesas vannas un pat.tendences,murgs -,neta izradit sava rumpja atkailinatas dalas.Ja cilveka izskata ir kas noteicosais-,tad tas ir acis,kas ari visu izstasta.

Jautasi kadel es tik kritisks uz atteliem,sobrid selfiju laikmets,milzum daudz bilzu ,nacies redzet sos dalibniekus reala, cilveki ir pavisam savadaki,realitates atlikums labi ja 50%.

Musdienu laikmeta izskatu var tik stipri koriget,ka realitate klust par velamo illuziju.
Parasti Tragikomiski ir agrie riti,kad ieskaties nesakopta-, realistiska otra izskata,tikai tad tu redzi kas tev bijis vakar blakus!
Par to var daudz runat,bet no ta maz jegas.Ja esi pec izskata atradis vertigu kandidatu un ja pat tas spej saglabaties agra rita stunda,tad visu agrak vai velak sagrauz laiks.

Ir nacies satikt studiju gadu skaistules,sodien teiktu tas izskatas nozelojami,15g.un tik daudz kas mainas otra izskata!

skarbaiskungs  Vot nesaprotu tos večus, kas liekuļo.. Nu lap, ir te daži jokainie, kas sievu meklē, visticamāk - pelēko peli. Mani normāli uzrunā kāda seksīgi erotiska odziņa.

uusins  Lasīju komentārus un smaidīju. Domāju, ko saskatu es. Ir liela atšķirība, vai tieši pretēji - kompozīcija, kas papildina viens otru - teksts un foto. Bet, ja ir tikai vulgārs foto, piedevām ar jautriem uzstādījumiem un prasībām, kas skaidri kontrastē ar pašas autores attīstības pakāpi, tad Merķeļa ielas klauni nobāl :)
Tev, psychobitch, cepums! Tu tiešām neesi tik stulba, kā reizēm mēdz izlikties! :) (cool)

slieksnis  tamborējumi nav tik slikta ideja

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu