Sāpes un pārdzīvojumi - patiesībā ir iespēja.

Tik daudz cilvēku nespēj saprast,ka sāpes ir iespēja. Kad cilvēkam jebkāda iemesla dēļ sāp , cilvēks atverās ..sāk dzīvot šeit un tagad,asi izjūtot un uztverot apkārt notiekošo. Un ja šajā brīdī tu sāc uzdot jautājumus un iedarbini savas personīgās pieredzes procesu ,cilvēks tiek attīrīts un iztukšots ,lai būtu vieta jaunām zināšanām un pieredzēm.

Sakta  UN? Ko mums tagad darīt ar šo Tavu atziņu?

kokto  Tiešām ???

mieramika  Vai Tev nešķiet, ka savās sāpēs cilvēki daudz biežāk ieraujas sevī, nevis atveras?

jurks  Lai tik taas saapes nepaliek par pashmeerkji! Izveidosies mazahistiska interese! Saapes var buut attiistoshas un postoshas! Protams! labaak lai pasham saap nekaa nodariit saapes mazaakajam! Jo lielaakajam mums neizdosies izdariit saapi! Bet saape nav pashmeerkjis! Pashmeerkjis ir Miilestiiba, kas naak no Dieva caur Vinja Deelu Jeezu Kristu!!! Sveiciens visiem Sveetkos!!!

Paula6  Sāpes un pārdzīvojumi liek cilvēkam uzmanīgāk paskatīties uz sevi, savu iekšējo pasauli, apkārtējiem, izdarīt secinājumus par sevi, kļūt redzīgākam un vērīgāk paskatīties uz pasauli.
Katram cilvēkam sāpes rada dažādas emocijas un izejot no tā jautājumus tad var uzdot pats sev...kāds ir tavs jautājums?

Discreta  Tā jau ir, bet tanī pat laikà ievainota dvēsele aizveras un nelaiž citu sev klàt vai pat ir agresīva. Vismaz uz laiku.

kokto  elementāri vatson ! ja kadam ir šāds stāvoklis tad ir divi varianti vainu vinš to izmanto vai nē. UN dara katrs kaut ko savu . Cik cilvēku tik darbību !

uusins  Jā. Un katrs šo iespēju saprot un izmanto tā, kā viņam tajā brīdī ir labāk sev :)

adalaide  Vēl nesen raudāji gaužas asaras,ka nezini ko iesākt ar savu lielo sāpi... A,tagad "atklājas",ka esi "spečuks" šajā jomā... :D

langstinsh  Ārā-22-pastāviet cik nu kurš var-nesāpēs nekas...
Suņus ar nešanu ienesu mājā-nosarmojuši-piedodiet mani tuvākie...
Rejam tālāk...!OHO punkccc

av2  50% cilveeku svessas saapes neintresee, otrai pusei sagaadaa prieku.Tikai dazziem, saveejiem, buus patiessi liidzi just, paliidzeet, saprast. Taapeec , nu vismaz es, ja ir tuudiigi baigu, *uj mani atradiisiet.

mellene_x  VienaEs: "Tieši tā... izgāju cauri ellei ,lai beidzot saprastu... Tā tas arī notiek." - Tā ir Tava un tikai Tava pieredze... man ir cita, citam ir vēl cita pieredze... tā ka sauklis - Tā tas arī notiek - uz visiem nedarbojas, jo mēs katras esam ar savu raksturu un savu emociju rādīšanu- nerādīšanu..savu sāpju slieksni .Katram ir savs veids kā ar to tikt vai netikt galā. Vienam vajag izkliegt to visai pasaulei, cits to pārdzīvos,pārgremos sevī...

engeliteS  Jā ir sāpes, tad rodas arī ievainojumi, kurus ir jāsadziedē, ir tādi ievainojumi, ar kuriem cilvēks var netikt galā visu savu dzīvi. Pašnāvības taisa tie cilvēki, kuri vairs nevar izturēt sāpes, bet, protams, ja sadziedē savus ievainojumus, kļūsti stiprāks.

bumpastiks  Sāpes ir tās,kas palīdz uz pasauli paskatīties savādāk un kaut ko vairā izvērtēt,bet nu skatoties cik stipri sāp.Nedomāju ka kāds ļoti tīksminās ar sāpēm.

adamsone  Jā, jā, viss ir iespēja, nāve arī ir iespēja. Kā cilvēkiem neapnīk kult tos niekus..
Kurš ***** suņus šādā laikā tur ārā....:(

NL_O  Sāpes ir dabiska indikācija, ka kaut kas ir nelabi. Kā reaģēt, tā jau katra paša izvēle.

jadore  Laba, veiksmīga dzīve ir lielāka iespēja.

piladzoga  nu jā..nekas nesāp speciāli krīti un sasities ..būs vieta jaunai pieredzei un attīstīsies :DDDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu