Sāpes un pārdzīvojumi - patiesībā ir iespēja.

Tik daudz cilvēku nespēj saprast,ka sāpes ir iespēja. Kad cilvēkam jebkāda iemesla dēļ sāp , cilvēks atverās ..sāk dzīvot šeit un tagad,asi izjūtot un uztverot apkārt notiekošo. Un ja šajā brīdī tu sāc uzdot jautājumus un iedarbini savas personīgās pieredzes procesu ,cilvēks tiek attīrīts un iztukšots ,lai būtu vieta jaunām zināšanām un pieredzēm.

neko  Admsone [11:13]: nemaz ar tādas muļķības tās nav. Sāpes tā ir dabīga un vajadzīga šīs dzīves sastāvdaļa kas neļauj par pilnīgu lopu pārvērsties. Dzīvē ir jābūt cīņas momentam kas sevī ietver arī sāpes vai arī cilvēks "vienkārši saiet sviestā". Paņem vienu visādi normālu veci un gadus 5 viņu apčubini aprūpē tā lai šamam nekas netrūku un rezultātā iegūsi vizuli briesmīgu, tekstos patupu radījumu kam būs slinkums kā strādāt... tā arī pat kniebties vairs negribēs. Vai pataisi sievieti par mājsaimnieci māja ar mājkalpotāju un pēc gadiem 5 šamā sēdēs oho meklējot mīļāko, kas beidzot spēs ko jaunu un nebijušu seksā piedāvāt.... nu tur "60 pelēko nokrāsu garā vismaz":)

riks086  Bez sāpēm patiesi nekādi - tās ir gan brīdinājuma signāls, gan pārvērtības, gan attīstība (kādam, diemžēl, arī degradācija).... Tikai pacelt sāpes kulta līmenī, manuprāt, nevajadzētu.

Deisa  Piekrītu rikam - sāpes ir signāls, ka kaut kas nav kārtībā, ka ir jāmeklē risinājums, lai šīs sāpes novērstu. Ja man ir migrēna, tā nekādi mani neattīra un iespējas nedod, bet liek meklēt risinājumus, ko savā dzīvē, organismā mainīt, lai tiktu no tās vaļā. Sāpes stimulē rīcību.

Mendra  No elles neiznāk, tas tik norāda, ka tur nemaz nav būts, degot elles ugunīs trağikomiski runāt par iespējām/attīstību. Sīkākās likstās, protams, "kas nenogalina, tas norūda".

marselis  Apbrinitoju cilveku speju
Gudri runat ?
Spej-nespej!Atveras -aizveras!

Tragiskakais-,"seit un tagad",par ko vispar reti kuram ir sajega,salasijusi kaut kadas lauskas no litereturas un sludina jaunu religiju ("set un tagad"-, brends,mode,stilistika?).

Piedavatais teksts pilns pretrunu ,varetu daudz kur iebilst,jautat-,bet kas no ta............?

Ananda_A  Ne vienmēr! Ja suni tikai sitīs, kas tur var sanākt?
Vienīgi Kristus var izturēt to, ka baznīca katru gadu viņu sit krustā jau 1000iem gadu.
Vai tāpēc kāds uz pasaules kļūst labāks un laimīgāks? Šaubos gan.

gunda10  Ja visi dzīvi tad tas ir vai depresija vai muļķība vai mazohisms , vieglas skumjas neparko ir melanholija , ja baigi skumst pēc vecajām attiecībām tas ir iemesls bijušai draudzenei papriecāties ne visi cilvēki te dom. bijusī ir labi vajag aisūtīt izzinu ar vārdiem ,,eij tu ...,,.Vispār vāji nervi vai nav nopitnas pieredzes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu