Kas sievieti var visvairāk aizskart un nokaitināt?

Sievietēm patīk komplimenti,kad saka cik tās ir skaistas,gudras un iekārojamas.Par tādiem tekstiem dāmas tīksminās.:d
Bet ja pasaka ko pretēju,tad elle iet vaļā.:D Tad kas var nokaitināt sievietes?
a)ka viņa ir blonda un dumja un der tikai kniebšanai.
b)ka viņa ir gudra,bet tomēr resna,nepievilcīga un uz viņu nestāv.
Tad kas aizskar vairāk?Kad noniecina intelektu vai tomēr kad apšauba viņas skaistumu un seksuālo pievilcību?

VAZ07  Pieredzejis virietis sievieti nekatinas nekadi ,laus vinai pasai sadusmoties bez iemesla!

gunda10  Skaisti bet visa patā ir kaut vieglā veidā nepatiku veltīt īstajam objektam nevis būt neapmierinātam ar citiem ,klasiski ja vīrieti pamet blondīne viņš grib kaut ko sliktu pateikt citai blondīnei ,tā rodas maniaki ,jādudmojas mēreni uz īsto.,ja nevar pie ģimenes ārsta var dabūt zāles ,vai lā dziesmā iedzert puerčiku tēju

harmonija50  Sieviete vienmēr pielāgojās vīrietim,ja vīrietis ir DUMJŠ-tad respektīvi ,sieviete viņam pielāgojas.Resna,gudra,bet tomēr uz viņu nestāv-nu ja nestāv ,tad nemeklē vainīgos,jo miroņus par reinimācijas māsas nespēj pacelt.

AivarsN  Kompliments citai sievietei.

Liin_a  Nu, ja man kaut ko tādu pateiktu, nezinu- pasmaidītu droši vien, bet tas tā, aiz žēluma, ka tam otram inteliģences līmenis ir tuvu nullei :D Aizkaitināt var savādāk, bet ne ar tādiem tekstiem. Tas tā nožēlojami izklausās, mēģinājums savas spalvas papucēt :D

Deisa  Sievietes te ņepričom. Padomā pats, kas Tevi vairāk aizskar - tavs vecums un liekā svara bāšana acēs vai tas, ka sauc Tevi par čīkstuli un pēc rakstītā spriežot ar rīkošanos un reālu darīšanu - švaks. Ja tiešām būtu darbības cilvēks, būtu piekritis pūkas piedāvājumam. Kaut tāpēc, lai nebūtu tikai pasīvs vāvuļotājs.

limonija  Apvainojos tikai uz sev līdzīgiem;)

pikantaa  Ja jau reiz tu atsaucies uz Mava bēdīgi slaveno tēmu, tad tev vajadzēja pamanīt, ka par saviem ļaunajiem "uzbraucieniem" viņš saņēma trīskārt atpakaļ un arī tevi sagaida tas pats, ja aizskarsi sevietes. Punkts.

Vanesa15  Vienaldzība no tuvākā

bagi  Šoreiz piekrītu Vanesa15 un NL_O. Vienaldzība, ignorance (otrs kļūst par "tukšu vietu") pret tuvāko. Un te nekrīt svarā sieviete, vai vīrietis. Jautājums tikai vai tā vajag un priekš kam?
Aizvainot apkārtējos vispār neredzu jēgu. Tāpat bez tevi viņi viens otru nograuzīs. :D

daimler2  Sievietēm ir jāsaka komplimenti un viņas,kā zieds atplaukst... Citiem variantiem,noteikti,nevajadzētu būt...

JurisK  Sievietes vajaga kaitināt!! Obligāti ik pa laikam pavilkt tā kartīgi uz zoba, lai tupeles un šķēres pa gaisu lido - savādāk tā jelā mīļošanās un politkorektais pozitīvisms apriebsies un čušššš - novīta tomāti!:) Kā viņas kaitināt? Tas tev jāzin pašam, jo jēga kaitināt ir tikai savu sievieti.

JurisK  pikantā - tevi tiešam interesē mani ´´tomāti´´? Valdies meitēn, pazaudēsi galvu, kur tad lai sprūk!:D

pikantaa  Man tavi tomāti neinteresē, vnk es uzdevu adekvātu jautājumu tavam komentāram. Un sievietes speciāli kaitināt ir STULBI un bērnišķīgi, - tas tāds gājiens kā apmēram puišeļi skolā meitenes aiz bizītēm raustīja, bet pēc tam paši atrāvās ar grāmatu pa pieri. :D

BlackPantera  Ui ui kāds mums te nevainīgs jērs atkal -a kas Kokotei atriebās, nosaucot viņu par neseksīgu un "ar bumbām", a kas pikantai vakar nesmuki uzbrauca kāpēc vina neesot precējusies vai kaut vai lietotājam: neko vakar prasti atriebās par viņa komentāru? Nezini? Un tādu gadījumu ir bijis daudz no Tavas puses!
Da tu kaunu jau esi pazaudējis - domā ja vari katru dienu tēmas cept tad jau galvā sakāpis un visatļautības sajūta rodas. Apdomā pats bet šaubosssss vai Tev kas pielec no tā ko Tev saka vai arī visu saproti bet vienkārši tēlo te dumiķi!

Ananda_A  Kāpēc sieviete vispār jākaitina? Ko tāda kaitināšanas kāre liecina par vīrieti? Vienīgi to, ka bez sievietes pazemināšanas šis nemāk komunicēt; nu dumjš tāds ir un viss.
Tiesa ir arī sievietes, kas meklē vīrietī vājās vietas un dažādi manipulē, tak jau aiz tumsonības.

BlackPantera  Beidz te pielīst -es tev neesmu nekāda Melnā Mincīte -ar mani tādi gājieni cauri neiet! Nav laika un arī vēlēsanās man te šovakar ar Tevi ņemties, bet atceries, ka es Tevi turpināšu vērot jo mani tādi indīgi - glumie onkas nepatīk!
Orevuar!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu