Vai tas ir normali?

Sieviete oficiali skirusies dzivo ar delu komfortablos apstaklos...viesistaba,gulamistaba un delam istaba ar visu gultu. Bet gul abi kopa ...pie tam delam jau 13,5.Divaini...

mellene_x  nu, vajag viņiem pašiem paprasīt...

uusins  Aug kārtējais memmesdēļiņš. Nekas sevišķs :)

fiffaaC  Par savu dziivi domaajiet, ne par citu :)

Discreta  Nav labi. Es arī guļu ar 10-gadīgo meitu, lai gan viņai savs dīvāniņš iegādāts, bet gulēt atsevišķi atsakās.

psychobitch  to, ka guļ kopā, nekas nenormāls tajā nav, kādam bail no spokiem, jāsāk uztraukties būtu, ja guļ zem vienas segas, kaili un apkampušies...

Valensija01  Nu nav tas normāli!!!! Savādāk, ja tas notiek kādreiz ,kāds kreņķītis/sirdsāpe/bailīte utt.,bet ja regulāri- tad nav labi!!!

psychobitch  normāli nav, ja viņš ir trešais gultā...

Vinetta  Salīdzinājumā ar to, ka mana kolēģe guļ ar kaimiņienes dēlu vienā gultā, tās ir tīrās pupu mizas :)))

derevnja10  Vinettai cepums...:D:D:D
Kas būs, kad viņš izaugs? Mammīte visur nevarēs pakaļ izskraidīt. Negribas teikt skaļi un publiski, bet vecis no viņa nesanāks.......

psychobitch  tad jau jūs te visi esat gulējuši ar savām mammām, ja pēc tā spriež par vīrieti

neko  Aug kārtējais memmesdēļiņš. Nekas sevišķs :)
---
+++

sselgaa  Te nav nekāda tiešā sakara ar memmesdēliņu. Tas ir daudz briesmīgāk... No gulēšanas delam ar māti viena gultā tās sievietes dēlam vēlāk var rasties nopietnas problēmas ar potenci un vispār, psihi...
p.s. vēl jau jānoskaidro, kurš no attiecīgās ģimenes ir iniciators gulēšanai kopā - sliecos domāt, ka dēla māte, jo zaļie gurķi (domāts, pusaudži pārejas vecuma) visu kaitīgumu nemaz i neapzinās.

Deisa  Ja tas ir regulāri, tad šķiet tā ir kārtējā māmiņa, kam dēliņš vēl ir mazais bumbulītis un ir perfekta memmesdēliņa potenciāls. Ja tas notiek kādreiz, nez´, ir OK, jo arī 13,14 gadu vecumā puikas vēl grib reizēm mammas mīļumu. Jaunākais dēls šajā vecumā arī reizēm ielien manā gultā un aizmieg. Tiek gan sūtīts projām, jo 3iem tur vietas nav un ir ārkārtīgi uzjautrinoši klausīties kārtējo gudrību, ko viņš izspļauj esot miegā, bet pamodināts. :D

vienkaarsha  Tie, kas te raksta par memmesdēliņiem, ieslēdziet smadzenes. Internets pilns ar video, kur tantes un onkuli cenšas pavedināt bērnus. Un, jā mamma zem segas sasilda un samīļo dēļu, DAŽIEM slimiem šķiet pilnīgi normāli. Un puika apmācīts sievietes samīļot, i mammai prieks. Personīgi es uzskatu, kā tas ir pretīgi un amorāli, bērnam psihiska novirze turpmāk, un nav starpības, guļ blakus meitai vai dēlam. Uzklausīt un samīļot vajag, bet ne jau gultā visu laiku. Nevajag jaukt mazus bērnus ar pusaudžiem.

Tinte  Te jau daži paši nav īsti gudri, ja ir pārliecināti, ka māte ar dēlu guļ cieši blakus un zem vienas segas
Gan jau katrs savā 2-guļamās gultas pusē un katrs zem savas segas.Ne velti ir teiciens, ka katrs spriež pēc savas samaitātības pakāpes.

av2  a nafigaa beernam buutu jaagull ar kaadu kopaa? Saprotu, kameer pavisam mazinnss , jaabaro , pamperi , jaiemidzina utt bet...patsmit gados? Tur nav runa par kautkaadu samaitaatiibu . Bet tas vienkaarssi nav eerti nevienam . Traucee tak viens otram ! Es pat ar savu miilloto sievieti iisti nevaru izguleeties miegaa kopaa...vienaa guultaa .Un nekad arii beerniibaa neesmu guleejis nearvienu kopaa.

labaurzula  Tas nav labi. Bērnam vajag kļūt patstāvīgam un arī gulēt atsevišķi ( runa neiet par vienu nakti, kad bērnam ir murgi un viņš guļ vecāku gultā). Parasti tā rīkojas mātes, kas savu dēlu audzina par savu " vīru" . Problēma nav bērnā, bet mātē- tai ir jārisina savas psiholoģiskās problēmas. Viņa nevarēs vēlāk palaist bērnu dzīvē un būs greizsirdīga uz jebkura bērna draudzeni. Visticamāk dēls paliks vecpuisis un dzīvos kopā ar mammu, jo mīļā mammīte vienmēr atradīsi ieganstu, kāpēc dēla tīkamā sieviete ir slikta.

Ananda_A  Tak ne jau visu laiku! varbūt sargā māti, lai kāds nenodara pāri. Bērni vispār vecākus uztver kā savu īpašumu un viņu galvās nav izkropļotu stereotipu, ka gulta ir kaut kāda aizliegtā zona, ja paši tur tos neieliek vecāki.

Dimsigaretsmentolom  Visticamāk..ka guļ viņś tur burvīgā televizora děļ..un tāpĕc negrib uz savu istabu..ka tur mazāls..vai visp.nav.
Un tur kaut zilonis otrā pusě var gulět....arī acu nestraus un prom neies..

Dimsigaretsmentolom  Palasu komentārus..un apbrīnoju ..cik vienk.lietas var tendenciozi pasniegt😃😃😃

Smaila  Man ir mazliet cita versija. Iespējams, Tu sievietei nepatiki. Tad nu izdomāja ko tādu, kas Tev būtu pilnīgi nepieņemami un liktu likt viņu mierā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu