Sarunu tēmas starp vīrieti un sievieti?

Nav par ko parunāt ar sievieti, nereti izskan šāda frāze ekspertu viedokļos, tad man radās jautājums, kādas tēmas tiek apspriestas ar tām sievietēm ar kurām ir par ko parunāt? Sports, politika, kosmos, zinātne, medicīna, bijušie... ???

neko  Tessa: neko, kadi naktsklubi? kopa ar divdesmitgadniekiem?
----
Acīm redzot nesi tu viņos bijusi, ja tāds viedoklis.
Un naktsklubu es pieminēju tikai kā "minimuma programmu"; ja ar sievieti pat izklaidēs kopīgās nevar aiziet par ko nopietnāku pat nerunājot, tad neredzu no tādas nekādu jēgu.

skarbaiskungs  Psychobitch, teu tak nau vārds Diāna? (es ceru) Tā bija vienīgā, ar kuru bij tikai sekss, parunāt nebij pilnīgi ne par ko. Kad viņa sāka ņaudēt par savu bijušo tad bij tik vienc varianc kā viņai muti aizvērt.

limonija  Par dzīvi:) Ja vīrietim manā vecumā nav nekādu interesantu atziņu - kaut vai no paša ērkšķainās pieredzes, tad skaidrs, ka tālāk būs vēl neinteresntāk...Nemaz nejautāšu tādam neko par mākslu vai filozofiju:D Visvairāk izbesī tie it kā lielie vēstures fani un zinātāji, kas sasmēlušies padomjlaiku tupās nostādnes, mēģina kaut ko ar tām pamatot vai pierādīt...Vispār neciešu nekādas taisnvirziena domāšanas izpausmes.

Chris1986  "Sarunu teemas starp viitieti un sievieti var buut par kaut kaadaam specifiskaam intereseem, ja viens otru seksuaali neinteresee" - ja jau viens otru sexuāli neinteresē, tad nav nemaz vērts pieminēt, ka vīrietis ar sievieti. Vnk 2 bezdzimuma cilvēki. Un tad var ļurināt par visu ko, kaut par kartupeļu cenām tirgū

vienkaarsha  Chris1986, nevaru piekrist par bezdzimuma cilvēkiem. Vienmēr bija un būs tā, kā par vienu tēmu var lasīt viedokļus no vīrieša un no sievietes puses. Kaut beigās vienojās par kopīgu "rezolūciju" ))), ceļš līdz tāj ir atšķirīgs, jo domāšanas veids arī stipri atšķirīgs atkarībā no dzimuma. Un nav obligāti sekss. Konkrēts piemērs: makšķerēšanā vīrietis met spiningu tā, kā viņš prot un ērtāk. Es metu tā, ka man vajag un ērti. Cilvis dusmojās un saka, kā nepareizi, šita nedara un t.t. Beigās es noķeru vairāk, bet nepareizi. Nepareizi, bet noķeru. Domāšana atšķiras, dzimums galīgi ni pri čom. T.k. bez sarakstes par seksu var apspriest ārkārtīgi interesantas lietas, vienīgais nosacījums pašā sākumā uzreiz novilkt robežu, tad paliek tikai graudi, pelavas atsijājas uzreiz.

av2  nav man liela pieredze, bet ja viirietim nav par ko runaat ar to sievieti, tad nekas reaals tur nav. Jaa, var buut tas sex, un tas arii viss.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu