Kāpēc daži pirms raksta vēstuli pat necenšas izlasīt otra anketu?

Savā anketā esmu norādījusi vēlamo vīrieša auguma garumu, vecumu, bet neskatoties uz to, raksta krietni īsāki un jaunāki/vecāki. Lai gan par vīrieti nespriežu tikai pēc šiem parametriem, tomēr ļoti labi zinu, cik nekomfortabli jūtos ar vīrieti kurš ir manā augumā, vai pat īsāks. Es mīlu staigāt augstpapēdenēs☺

Sakta  Ej, ej, bet Tu tak savā anketā raksti: "Cilvēks jau nav gaļas gabals, ko anketā atzīmē ar svaru un garumu. Svarīgi, kāds pats cilvēks ir kopumā. Te jau nav veikals, lai ejot gar plauktiem atlasītu sev patīkamo un derīgo tikai pēc ārējiem parametriem".
Tad par ko pretenzijas ? ? ?

juri38  A kur problēma-kārtīgs vecis arī var uzvilkt spicenes ar 12 cm papēžiem.Būsiet vienā līmenī.Ja vēl matu sasuka ir vērsta na verx, tad vecis pat garāks par Tevi.

bumpastiks  Pēc Tavas tēmas domāju,ka nu esi 2 metrus gara,bet nu 1,69 cm vidējs garums.Un vēl nesaprotu to pieeju,kad gribas iepazīties.Tatad tiek izbrāķēti visi kam cetimetrs par īsu,vai pāris gadiņu par daudz vai par maz.Sanāk kā tādā kurpju veikalā,ka tik nenopērk kurpes par mazu lai nespiež vai par lielu,lai nešļūkā.Vīrieši jau nav kurpes un ja paplašina tos parametrus ir lielāka iespēja iepazīties.Diža traģēdija,ja vīrietis būtu par dažiem centimetriem īsāks.

AivarsN  Vīrieši taču ir mednieki,adrenalīns un tā. Tāpēc,jo lielāks un grūtāk nogāžams medījums,jo vairāk kaifa.😁

mellene_x  nu, man šodien bija 29 gadīgam jāpaskaidro , kāpēc - nēe... protams, es paskaidrojumos neielaižos, jo neesmu pie prokurora... bet taisnība jau vien autorei ir- lielos "vilcienos" runājot.

bumpastiks  Autore,Tu saki apaļš kā muca,bet vai tad Tu ar saviem 80 KeGe esi slaida stirna?Pat ja to rakstītu 50 KeGe slaida modele,ir tad tas nebūtu smuki.Un vēl jau neticu,ka 45 gadi,80KeGe,foto nav un nu tik visi raksta kā aptrakuši,ka kundze nespēj vien vēstules dzēst,cik nu to ir daudz.

Mazaa_naarinja  Jā, man arī tā agrāk bija, ka noteikti prasījās, lai vīrietis garāks. Bet tagad jau zinu, ka īsāks čalis reizēm var likt justies daudz labāk, kā garais:)
Ja cilvēks ir foršs, tad viņa auguma izmēri vairs nešķiet būtiski:)

dzelzitis1  :) ir jau arī pretēji varianti;rakstu pēc anketas datiem,bet rodas šaubas,vai pati zina,kas tur rakstīts,vai arī;raksta man,lai gan ne pārāk atbilstu viņas pašas anketas prasībām :)

riks086  -> 20:05
KRŪTIS - STUDIJĀ!!!!
P.S. Neesmu lielu krūšu fans, bet reklāma nostrādāja - ir jāredz !!!!

coldlands  Ko gan tur nesaprast. Sadoma onka iepazities, izlasa anketu, nu garaka, slaidaka....., pats kriterijiem neatbilst, a roza brillji jau uz actelem, liela mila krutis (un netikai tur)pamodusies, tad nu megina, a ja nu sanak. Pecak trompetes, melns uzvalks, balta kleita, tortiks, sapmpanietis....

Valensija01  Pa lielam, piekrītu autorei, es ar īsāku vīrieti arī justos nekomfortabli. Vajag blakus vīrieti kā mūri, aiz kā paslēpties un justies drošai un pasargātai..Tas viss psiholoģiski,protams...

Edg  Tas tāpēc ka lasīt nemāk. Šodien skolu var pabeigt arī analfabēts, tāda nu mums tā izglītības sistēma pēc rietumu standartiem.

Edg  A vot iemetu aci anketā, bilde nepiejama, kā šis apstāklis var rosināt interesi? Plus vēl sevis noniecināšana ar frāzi - Es esmu pirmām kārtām cilvēks, tad sieviete. Man domāt ka sieviete ir un paliek sieviete. Ja būtu teikšana es pat aizliegtu vārdu - cilvēks. Tas apzīmē kautko dikti bezpersonisku un ikdienā tiek vazāts vietā un nevietā. Atkal robs mūsu izglītības lauciņā:(

av2  silti iesaku....nolaidies uz zemes. Kameer veel nav par veelu .
Loggiski , ka mees nelasaam anketas. Nu nafigaa buutu jaalasa? Jo, paskaidrossu, sieviete, ja es buussu intresants viinnai, viss , ko vinna ir sadzejojusi anketaa buus...tik mazveertiigs, ka pat piemineet nebuus veerts. Abi kopaa pasmiesimies par "to prasiibaam paarpilno anketu " veelaak :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu