Sievietes atklāsmes dzemdību sāpēs.

"Sieviete tikai dzemdību sāpēs var saprast vīrieti ar temperatūru 37, 2." (c)

Vai ir vēl arī kādas citas, nejauši pēkšņas atklāsmes, kas sievietes prātu attieksmē pret vīriešiem, atver apskaidrībai tikai dzemdību sāpēs?
Citēto tekstu izlasot, skaidrs ir tikai viens: kamēr sieviete cieš dzemdību sāpes, viņa ir spējīga saprast vīrieti un būt pret viņu iejūtīga,...bet kā dzemdības ir beigušās, tā arī viņas sapratne atslēdzas un vīrietis atkal paliek nesaprasts?
p.s.
Jau iepriekš: Liels jums paldies par atsaucību!

Luusila  Ak, nu...mans māsasvīrs ļoti nopietni attiecas pret savu veselību: tikko jūt neveselumu, tā ķeras pie galvenās un jāsaka arī, vienīgās ārstēšanās metodes- iestutē padusē termometru. Ar to arī visas aktivitātes stāvokļa uzlabošanai ir izsmeltas. :)

mellene_x  nja... diemežēl, vīrieC ar 37 grādi, ir absolūti nelietojams,slimāks par slimu... bet, kad es dzemdēju, tad tajā brīdī pa telefonu stāstīju, kā makaroni jāvāra, jo biju noprecējusi vīrieti, kurš virtuvē kāju nespēra...:D :D :D :D (to kļūdu ātri izlabojām...)

bumpastiks  Daba tā ierīkojusi,ka vājais dzimums ir kaut kur daudz stiprāks par stipro dzimumu.Par to es sievietes apbrīnoju,jo tikai viņām ir dots saprast to lai laimi caur sāpēm dzemdējot bērnu.Mēs veči tikai iespraužam un ar to mūsu misija ir beigusies.Tāpēc jau sievietes ir laikam tuvāk tiem bērniem.Bet par to saprašanu vai nesaprašanu ko tur daudz teikt.Sievietes nesaprot vīriešus un vīrieši sievietes un tāpēc tiecamies pēc tā ko nesaprotam.

jurks  Vai mēs paši sevi spējam saprast?? Viss ir tik mainīgs, nenosakāms un šķietams! Mēs esam tik ļoti līdzīgi un tajā pašā laikā bezgalīgi atšķirīgi!

LaskovijMerzavec  Varbūt pirms likt tēmu ar citātu izrautu no kontenta, vajadzētu tomēr visu rakstu izlasīt.... citadi kkā stulbi sanāk...

Mendra  Varbūt kāds gribētu gan, tikai labāk 9mēn. pirms un 1,5g pēc, ko tādu pat neiedomāties, "dzīvībai bīstami!".;-D

Dimsigaretsmentolom  Jāsaka..ka temperatūra 37.2 ir paśsajūtai vissliktākā abiem dzimumiem. Cilvěks jūtas slims un organisms věl nav gatavs ar slimību cīnīties. Kad temperatūra paaugstinās..paliek pat vieglāk..arī no ārstěśanās viedokļa.

LaskovijMerzavec  Neatceros, britu petijums vai kkas cits, bet doma bija tāda, ka virietis ar temperaturu jūtas lidzigi, kā sieviete dzemdībās. Tā daba esot iekartojusi cilvēku uzbūvi.

Nekas personisks.

kaspis1982  Bet,tad vispār šausmas pārņem! Ka nabaga vīriešiem tās nepanesamās sāpes,un ciešanas var dzīves laikā sanākt biežāk,nekā dažai labai sievietei zdemdības! :D :D

LaskovijMerzavec  Piepe... mēs vispār nevaram salidzināt sāpes starp diviem cilvēkiem!

Jo nav tādu mēraparātu, kas noteiktu, kuram sāp vairāk vai mazāk, kurš jūtas labāk vai sliktāk.

Piemēram, lidz asinīm noberztas kājas man rada mazāku diskomfortu, nekā iesnas.

Mendra  Nez, vai kāda varētu tā pateikt, ka dzemdību sāpes ir mazāk traumējošas/diskomfortu izraisošas kā kādas citas sāpes?

neko  Nez, vai kāda varētu tā pateikt, ka dzemdību sāpes ir mazāk traumējošas/diskomfortu izraisošas kā kādas citas sāpes?
----
Var, man te radiniece kas pēc mugurkaula operācijas pateica ka labāk vēl 5 bērnus dzemdēs, nekā vēlreiz ies tam visam cauri. Viss atkarīgs no pieredzes un vai ir ar ko salīdzināt.

av2  37.2 jau nau nekas absaluuti nekas !

Deisa  Zinātniskiem nolūkiem tad derētu apjautāties tiem vīriešiem vai viņi pie temperatūras 37,2 jūtas tā, ka viņiem dibenā iesprausts lietussargs, tad izplests, un tad izplestā veidā tiktu vilkts laukā.

neko  Deisa: baidos ka tikai ļoti šaura vīriešu grupa vispār zin/saprot kādas ir sajūtas, ja kaut ko sprauž dibenā:) Pārējie par to visu zin ne vairāk kā "kā kā ož seks".

Deisa  Neko - Nu, ja vīrieši spriež par to kā un ko domā sievietes dzemdībās tad notiekti būs arī priekšstats par lietussargu dibenā vai vismaz norītu mīnu. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu