Vai vīrietis var būt nedaudz smukāks par mērkaķi lai patiktu sievietēm?

Par sievietēm viss ir skaidrs.Dāmām ir jābūt smukām un seksīgām,lai patiktu večiem un tā smukuma izpratne ir apmeram vienāda.Bet kā tad ir ar kungiem?Cik vīrietim ir svarīgs ārējais smukums?

draboss  Izej uz ielas un apskaties kādi pāri staigā - tur ir realitāte, var redzēt kādi cilvēki viens otru ir izvēlējušies.

zalace  Visi skatās uz koptiem, pieklājīgiem vīriešiem!protams skaistuma izpratne katram ir savādāka un par gaumi nestrīdas!bet nav jalīdzinās mērkaķim lai pievērstu sev uzmanību, diez vai to kāds novērtēs!un skaists jau nenozīmē laimīgs!!!!

jurks  Uz Tukumu pēc smukuma!!

Postremo  kas teica, ka viiriessiem prieksstats par sievietes smukumu ir visiem vienaads ? Taa nav , pat tuvu tam nav.

jurks  Vai arī otrādi! Dāmas no Tukuma dodas uz Rīgas zooloģisko dārzu, kur pie pērtiķu būriem ir sapulcējušies vīrieši gaida savu kārtu- būt izvēlēti un salīdzināti ar etalonu- neseno senci!!

labaurzula  Vīrietim ir jābūt pietiekami interesantam, lai patiktu sievietei. Ar ko viņš spēj ieienteresēt tas jau cits jautājums- izskats, iespējas, intelekts, panākumi, ģimeniskums.

mellene_x  Vīrietim noteicošais- smadzeņu darbība, Ja ar to viss kārtībā, tad pārējais ir pakārtots, saskaņā ar smadzeņu darbību, un tad nav problēmu patikt sievietei. Un večiem absolūti nav "apmēram vienāda smukuma izpratne " par sievietēm.. šeit piekrītu draboss - uz ielas un dzīvē to vislabāk var novērot... un mēs "neesam nauda , lai visiem patiktu...

makinlijs72  liela nozīme ir enerģijai.kārtīgs lopiņš dāmām vienmēr patiks.

Geisha  Ne jau pēc ģīmja izvēlas vīrieti. Vīrietis nemainās. Sieviete var pielāgoties jebkuram vīrietim (būtu tik vēlēšanās). Sieviete vēlas, lai vīrietis viņu vienkārši mīl, dievina un lutina. Vai tad tas ir daudz prasīts? Ja sieviete vīrietim ir vismīļākā tad kāda starpība kāds viņam ir deguns un acu krāsa?
Realitātē paskaties Trollim blakus ir Afrodīte. Un abi kopā laimīgi.
Dūlajā jaunībā ir - "ak es ģībstu cik viņš ir smuķiņš". Vēlāk pievienojas prāts un ir pilnīgi citi kritēriji.

Jason  Autor, dažkārt arī mērkaķa latiņa ir jāprot pārvarēt. :D

kokote  Paskatoties uz Čelentāno jaunībā, reti kurš apšaubītu Darvina teoriju, bet viņš bija sava laika viens no sexa simboliem, harismātisks. Vēl tagad viņa slaveno malkas skaldīšanu citē un vīnogu mīcīšana joprojām ir nepārspējama, neviens nešaubījās, ka Ornella viņu iekāro no visas sirds. Atbildēju?
P.S. Šis ir viens no trafaretajiem PA jautājumiem, lai atkal kāds pārmet, ka neko nezina, bet kaut kā pirms PA ir rakstīts, ka rakstīt vēlams, ja neatrodi atbildi uz savu jautājumu, nevis, ja no garlaicības pat apnicis vienīgo spēlmantu kasīt.

langstinsh  Dažas meitenes gribētu tikt vaļā no maniem maitiem...
Ir 30 gadnieki be tādām problēmāmmm.

Deisa  Viņš var būt arī visai līdzīgs pērtiķim, ja vien neuzvedas tāpat.

Cafe_Noir  vīrietim noteikti jābūt smukākam par mērkaķi. sevišķi, ja ar viņu ir doma radīt bērnus. nu kam bērnam tādu nastu - neglīts tēvs un arī pats bērns neglīts ...

ja vērnus vairs kopā netaisās radīt, tad atkal ir kritērijs - lai viens otram patīk bez liekulības. bet kā redz, izpratnes par to smukumu ir atšķirīgas - it kā simpātiski šķiet apmēram viena tipāža cilvēki, bet viņi ne vienmēr arī patīk. un pavisam reti sagadās, ja grib kopā būt. kopā būšana jau ir tas galvenais kritērijs, un tur ne vienmēr skaistuma standarts ir tas būtiskais.

psychobitch  atlika tikai man parūkt te dažas dienas par vīriešu neesamību, ka uzradās personas/tur ārā/, kuras mani uzrunāja, ne jau burtiski, bet uz mirkli ļāva sajusties kā sievietei un man pat tas sāk patikt, nez uz ko tas!?

adamsone  Vīrietim ir jābūt skaistam. Obligāti. Un visi šeit tusējošie neglīteņi - ejiet tak vienreiz un nositieties pret stenderi, apnikušas jūsu neglītās rožas. Tas, ka vairums vīriešu ir nesmuki un ar to jāsamierinās - tas ir bēdīgi, tas patiesi ir bēdīgi.
Protams, varat uzklausīt vecās liekules, kuras nevienam nav vajadzīgas un tāpēc viena balsī grab, ka "nē, nē izskats nav svarīgs, ka tik **** is".
:D

mellene_x  "Vīrietim ir jābūt skaistam" - kāda, lūdzu, ir skaista vīrieša definīcija??? Mums ar draudzeni, piemēram, jau no bērnības ir savas gaumes( paldies dievam)..nesapratu, ko viņa redz skaistu savējos, un viņai nepatika manējie, par kuriem jūsmoju...:D :D :D

neko  mellene_x: ...un labi ka tā, ja patiktu vieni un tie paši, jau sen jūs nebūtu draudzenes:)

selnija_  Nē, ar to vien nepietiek. Ir jābūt pietiekami smukam priekš manis, lai gribētos atrasties viņam maksimāli tuvu klāt. Cerams, ka skaidrs, kas ar to domāts. Bet : ja nebūs pārējās komponentes, tad tik un tā nekas nesanāks.

langstinsh  Man patika-bērna dzemdībās bija vīrs un bērna Tēvs.
Uz priekšu LetiņMeitanes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu