Vai vīrietis var būt nedaudz smukāks par mērkaķi lai patiktu sievietēm?

Par sievietēm viss ir skaidrs.Dāmām ir jābūt smukām un seksīgām,lai patiktu večiem un tā smukuma izpratne ir apmeram vienāda.Bet kā tad ir ar kungiem?Cik vīrietim ir svarīgs ārējais smukums?

neko  Autoram: vārdu sakot jābūt smukam, nodrošinātam un labi jākniebjas, un jābūt tam visam, citādi nekā:)

Liigucis  Man galvenais ir vīrieša paša attieksme pret sevi, tad arī būs izskats...es to jūtu!;))

Bellatrixa  Nu, tam mērkaķim jau vajadzētu būt nokāpušam no koka vismaz, divpirkstupierītes nevar interesēt nekā :D

eva_  Šoreiz gandrīz piekrītu Adamsonei. Lai man iepatiktos, vīrietim jābūt izskatīgam. Tikai ne ar "bučmūli", bet apveltītam ar vīrišķīgu skaistumu un tikpat vīrišķīgu, koptu ķermeni. (Bet tas nebūt nenozīmē, ka pietiek tikai ar ārējo vien).

neraatnelis  Galvenais lai tam meerkakim ir labs metamais.Taadi merkaki koteejas pie meerkakieneem.

AivarsN  Uz neglīta vīrieša fona sievietei vieglāk izcelties.

Ananda_A  Kas vispār mērkaķiem vainas? Nav dzirdēts, ka kāds būtu varmācīgi uzmācies sievietēm:DDD
ko nevar teikt par mūsējiem Homo sapiens vīrieškārtas atkarību pārņemtajiem eksemplāriem.

neko  Kas vispār mērkaķiem vainas? Nav dzirdēts, ka kāds būtu varmācīgi uzmācies sievietēm:DDD
---
Khmm... varētu rekomendēt pāris grāmatas par gorillu pētnieču dzīvi, tur pavisam kas cits tiek stāstīts. Katrā ziņā patrāpīties ceļā gorillu tēviņam riesta laikā es tev neieteiktu. Pārmaiņas tavā pārliecībā par viņu nekaitīgumu varētu tik veiktas pārāk skarbiem līdzekļiem:)))

fargo  "Kas vispār mērkaķiem vainas? Nav dzirdēts, ka kāds būtu varmācīgi uzmācies sievietēm:DDD"

m?? uz ielas par to daudz nerunā, bet visādas filmas un grāmatas ir.

vēl viens mīts ir "dzīvnieki sev līdzīgos nenogalina, tikai ļaunie cilvēki." autors laikam dzīvo ņujorkā un priekštats par dzīvniekiem nāk no kaķiem un sapucētiem šuneļiem. vai zoo.

par tēmu. tas esi tu(vajadzētu būt), kurš izvēlas to, ko grib. tad panāk to. tad apziņa nav briesmīgi nodarbinata ar dāmas galvā esošām fantāzijām, bet to, ko tu gribi. smuks vai nesmuks. lai arī ne vienmēr, bet tas strādā.

Ananda_A  neko viedoklis 16:16 :DDD
Vispār jau vīriešiem ir pilnīgi brīva izvēle, ar ko sacensties un kam sevi pielīdzināt.
Nesmukums sākas tad, kad viņi to sāk pārnest arī uz sievietēm. Mēs neesam ar mieru, ka mums piedēvē pašu sacerētas īpašības un murdziņus.
Man personīgi patiktu, ja jūs salīdzinātos ar Cēzaru, Heraklu, karali Artūru vai ar kādu citu no dižciltīgajiem. Drūmākais jau ir tas, ka tas prātiņš te daudziem augstāk par primātiem nevelk- ar to tad arī līdzinās.

katalinka  Pieklajigi , kopti viriesi irsarkana gramata ierakstiti. Palikusi tikai smerdeli un rupekli kuriem nestav.

pudzenovskis  Dievs radīja vīrieti-ideāli! radīja sievieti-nekas uzkrāsosies!

Korneelija1958  Gluži jau tādu negribētu no kura bail metas un gribās bēgt prom-domāju ka arī tādu nemaz nav.Tādu skaistuli vīrieti kuram acis tik meklē spoguli ,lai patīksminātos par savu daiļumu arī laikam negribētu.Ja satiek vīrieti kuru var apbrīnot par viņa neatlaidību,par mērķi kuru ir sasniedzis un uz ko vēl iet.Par to ,ka ir raksturs un tura vārdu ar kuru ir interesanti runāties,kurš prot to kas vīrietim jāprot.Tad cilvēkā var saskatīt skaistumu kuru varbūt pirmo reizi ieraugot to neteiktu.Ne viss ir zelts kas spīd,bet katram jau savas vērtības.

uusins  Ar dažiem izņēmumiem, parasti vīrieši izskatās labāk par mērkaķiem. Kuri par sevi kaut nedaudz rūpējas. Piemēram, slinks vīrietis ir neskuvies, bet pliku galvu :D Bet mazais patikšanas iemesls ir smukais pārpildītais maciņš :) ... bez izņēmuma :)
Pat A.Bikšus reiz izdvesa spārnoto frāzi:
"Pirms nosaukt meiteni par zaķīti, parēķini, vai tev pietiks "kāpostiņš" un nepievils tavs "burkāniņš"..." ;)

Rouzita  Vīrietim jābūt smukam kā nelabajam!

_Krasula_  Ar to, ka smukaaks par meerkakji, var buut par maz. Arii buut skaistam ir par maz. Jaabuut fiziski pievilciigam.

piladzoga  Nez kā tu zināsi ,ka esi smukāks par mērkaķi ..iesi uz ZOO dārzu kopbildi taisīt un izliksi vērtēšanai? :D

janisb  Nabadzīgi dumi mērkaķi ka bum* tā arī paliek mērkaķi, bet pērējiem ir ko piedāvāt sievietēm :D

kisindzera  AivarsN, tavs viedoklis nav pareizs! Uz neglīta vīrieša fona sieviete neizceļas, bet jūtas nožēlojami! Bet arī otrādi gadās! Un, kur tad ir tā robeža, lai teiktu,ka vīrietis ir neglīts, nedaudz smukāks par mērkaķi? Kas vienai neglīts, tas citai smukiņš! Tā ir un paliek gaumes lieta. Galvenais,lai būtu vīrišķīgs un tīrām kurpēm!

Deisa  Starp citu, gana daudzi onkuļi izskatās tā nolaidušies, ka pērtiķi uz viņu fona var spīdēt ar savu skaistumu un atlētismu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu