Ko darīt kad nevienai neesi vajadzīgs?

Ko darīt ja dzīvē nepaveicas un nevienai neesmu interesants kā arī neliekos tāds kuram kaut kas labs būtu?

bumpastiks  Kas Tev to teica,ka nevienai neesi vajadzīgs.Esi VAJADZĪGS,mēs vienmēr esam kādam vajadzīgi.Tik gadās ka iepauzējam,kamēr sameklējam to īsto,kurai Tu būsi vajadzīgs un kura būs vajadzīga Tev.Un vēl gaidi komentārus,ka nevajag te činkstēt kā lupatai,ka īsti veči tā nedara.Es gan uzskatu ka sāp visiem-arī riktīgiem večiem.Lai Tev veicas!

engeliteS  Ko nozīmē nav paveicies? Esi jauns, strādā, attīsties, pelni naudu, mācies komunicēt ar sievietēm un gan jau atradīsi savu mūzu.

Mendra  Pieņemt likteni, vai turpināt meklēt/gaidīt/cerēt, pilnveidoties, vai nolaist latiņu.

Vaukskis  Censties izmest domas par viņām no galvas ! Uzlūko tās kā garām skrejošas bildes itin kā no mūzikas videoklipa, kas līdz ar to nav reālas, konkrēti uz tevi neattiecas ! Tā vietā nododies citām baudām- piemēram, spēlē kaut kādas spēles, našķojies u.tml.; allaž atceries, ka pašam līdz ar šo paliek pāri visa nauda savām vajadzībām un iegribām- par to iedomājoties paliek patīkamāk, vai ne ?! Ja būs lemts, saskriesies ar vajadzīgo; ja nē, tad būsi patīkami pavadījis laiku. ;)

skarbaiskungs  Ir varianti. Vari nosvērties, bet ja esi skops, daudzviet vēl ūdenstilpnes ir vaļā.

Liigucis  Kļūsti interesants pats sev, un Tu kā magnēts pievilksi citus!

Jason  Tādā gadījumā paliek vairāk laika un naudas sev pašam. ;)

raina1970  Tur jābūt ir izcili slinkam un nevērīgam pašam pret sevi, lai Dvīņu zīmes radījums būtu nevienam neinteresants, jāsaka , ka pat biku sasmējos.Protams, ja atstās visu veiksmes ziņā, un netaisīsies nedz ko izzināt, nedz izprast, nedz organizēt sev komfortablu un interesantu dzīvi- tad tā arī būs- nevienam, nevienai, neinteresants un vispār liksies, ka dzīvei nav nekādas vērtības..Ir jādzīvo ar interesi par dzīvi- kaut sākot no mazumiņa, labais sevī- jāmācās atpazīt un jāmācās parādīt.. ja nesanak vienkārši- būt foršām, tad tas ir jāiemācās.

Nerons  Vai nu pakārties vai sekot skarbākunga ieteikumam par vaļējiem ūdeņiem, VAI....saņemties, beigt sevi žēlot, kā te vienam otram personāžam(piekrītu ka sāp arī vīriešiem, protams) un sākt kaut ko darīt lietas labā.
Tā ka..saņemies...jo ma jo....

Bazhix  Ko darīt? Mainīties! :)

pikantaa  Pilnveidojies un kļūsti interesants sākumā pats sev, tad jau viss pakāpeniski notiksies.

sandra111  strikis un ziepes.

harmonija50  Man būtu Tavas problēmas un 26 gadi,es kā balerīna uz pirkstgaliem staigātu.Kad pats sevi mīlēsi ,neatkausies no skuķiem ,Tev viss vēl priekšā.

AivarsN  Bija laiks,kad viens otru izvēlējās ne tālāk kā no kaimiņu ciema. Tad arī cits nekas neatlika,kā ņemt to kas ir,vai palikt besšā. Tagad, pateicoties internetam,ir milzīgas izvēles iespējas. Tiek pielietoti visdažādākie mārketinga triki arī partnera uzmanības piesaistīšanai. Paskaties,cik krāšņas un pievilcīgas ir kaut vai ikdienišķu saimniecības preču reklāmas un tad uz savu anketu. Arī reālajā dzīvē bez reklāmas nekas nenotiek. Ja staigāsi nokārtu degunu,tad neviens tev nepievērsīs uzmanību. Padomā,kas zaķiem varētu patikt. Uz plika āķa jau pat zivis neķerās.

solimarja  Labāk meklēt 30km attālumā, tā teica viena laba rakstniece, kam joprojām sapas dzīve ar savu vīru...

eloiza  Nopērc suni! Būsi vajadzīgs...ļoti

krauklis991970  Noteikti visu mūžu pie māmiņas dzīvoji un māmiņa aizgājusi tai saulē un nezini kā dzīvot tālāk.
Piekrītu vairākumam par neaizalušiem dīķiem, striķiem un ziepēm.
Tādi tipa ņuņuki kārtīgām sievietēm nav vajadzīgi viennozīmīgi. Diemžēl jūs esiet pat ļoti daudz.

Ezjule  Iestājies deju kursos. ;) Tur puiši parasti ir ļoti maz. :)

janisb  a) Mācies, strādā, darbojies lai uzlabotu savu kvalifikāciju
b) atbrīvo pasauli no nelikvīda

adamsone  Kam neesi interesants? Tām, kas tevi interesē vai vispār? Vnk ne uz īstajām skaties, bet īstās droši vien tev nepatīk. Tā cik garš, tik plats.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu