Ko darīt kad nevienai neesi vajadzīgs?

Ko darīt ja dzīvē nepaveicas un nevienai neesmu interesants kā arī neliekos tāds kuram kaut kas labs būtu?

jurks  Ja Tu domā, ka Tevi nemīl neviens un nevienai neesi vajadzīgs, tad tas ir labs laiks, lai to izmantotu savā labā! Nomierinies! Apdomājies! Pievērs uzmanību sev! Vai Tev ir savs skatījums uz šo pasauli un notiekošajam ap sevi?

uusins  Tikai beidz irst!
Tātad, iepriekš satiktās nav spējušas Tevi novērtēt. Viņas ir tikai Sievietes! Vai esi kaut ko dzirdējis, ka Sievietes domā? Ar galvu? :)

derevnja10  Ja 26. gados ņaud, ko darīs 50? Eh, kur mana jaunība.....:))))

trussardi  ...Esi Tu stiprs...noteikti tiksi gala! Esi Tu gudrs...nemaz nekeries klat! Un vina atnaks,atnaks taisni tad, kad negaidisi ...busi mala!...Tava Saulcerite.

Rashela  Uzņemties atbildību par sava likteņa veidošanu un izmainīt to! Viss ir Tavās rokās! Uzstādi mērķus un sasniedz to... no excuses! Just do it 😉

slieksnis  nemāku pateikt, man tā nav bijis :D

av2  ibj, tak dziivo sev ! Dziive nesastaav tikai no sievieteem, sex, un problemmaam . Ir jau taa paruna, ka to...cik slikts esi guultaa, viirietis uzzina tikai tad, kad naudinna beigusies. Taa kaa izsecini nu, jaasapelna vispirms SAVAI STABILAI dziivei, tikai tad saac domaat par lukss kaadu, kaa forssa sieviete.

Deisa  Neba jau nu visas pasaules sievietes esi saticis, lai šādi apgalvotu, tātad kārtējais puiša dramatizējums. Pastāsti, kas Tev ir labs un kauču tepat uzradīsies kāda kam tas interesēs. Tikai tāds sīkums, ka pašam jāzina tas labais, kas Tev piešķir vērtību.

vienkaarsha  Pirms tam, kā vispārināt, varbūt
1.Palasi savu anketu. Labi, svars, augums..tas viss pofig. Bet tev taču PAŠAM jāpasaka, ko tu gribi.
2. Paskaties pa kreisi, pa labi..apkārt pilns ar vientuļam meitenem, kas jūtas nevienam nav vajadzīgas. Mēģini uzrunāt, tu taču esi vīrietis! Tev ir priekšroka. Uzrunā par jeb ko, kaut vai cik papuasi dod ananāsus par vienu rokassprādzi ))
3. beidz ņaudēt par vientulību. Aizej uz bērnunamu un paskaties, kā dzīvo pusaudži , kam 18 gados jāpamet šo "māju", bet iet nav kur. Jebkurā meitene ar tevi labprāt sarakstīsies, tikai, lūdzu, ne žēlojies par savu likteņi, jo tavos gados tas patiešām izsauc tikai ironiju un smaidu.
4. Jā esi invalīds, un nevari iziet laukā, tas arī nav beigas. tev ir dators, ar to arī pasaule vaļā.

Arnolds  Tas, ka nevienai neesi interesants manuprāt galīgi nenozīmē neveiksmi, tieši otrādi tā ir veiksme, vari darīt ko gribi! Kad apniks, sāc izpatikt sieviešu vēlmēm un šāda tipa veiksme Tevi neatlaidīs! :))

piparbecinja  Varbūt vidi nomaini?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu