Par baļķi savā acē.

Viendien veikalā biju aculiecinieks kādai komiskai sarunai.Divas omulīgas kundzītes pāri 100 KeGe apmainijās ar laipnībām.Viena teica otrai-"Tu esi tik resna,ka Tev garām paiet nevar"Otra-"Bet Tu tak esi vēl resnāka par mani,tāpēc jau nevari garām tikt" Tad kā sanāk?Ka paši resnie resnos sauc par resnajiem?Tie kas ir stulbi citus sauc par idiotiem?Tad kā tur ir ar to baļķi savā acē?

psychobitch  vajadzēja tak spraukties abām pa vidu un teikt, ka vēl šīs nezin kas ir resns, būtu varbūt veiksmīgi iepazinies un uzreiz ar divām..

krauklis991970  Kas ir acē????

AivarsN  Tos trūkumus,kuri cilvēkam pašam visvairāk traucē,viņš mēģināja atrast citos,lai tik ļoti neizceltos uz kopējā fona. Kaut kā tā?

neko  Vienkārši cilvēki tos trūkumus, ko katru dienu spogulī redz (vai baidās tur ieraudzīt), vislabāk pazīt un uzreiz arī citos ierauga. Saasināta uz uzmanība. Resnais resno uz ielas vienmēr pamanīs, pārējie paies garam un pēcāk pat nespēs pateikt kādas tad tas garām gājējs izskatījās, jo nepievērš uzmanību lietām, kas nav aktuālas.

Jason  Tas jau tāpat kā nēģeriem: paši viens otru nemitīgi sauc par nigeriem - tas viņiem tāds prikols. Bet ja to izdarīs kāds baltais, uzreiz būs rasisms.

Liigucis  Skatos, Bumpastik, uz Tevi un redzu - Tievs, gudrs un sexīgs...

adamsone  Tu esi bijis īstajā laikā un īstajā vietā. Un atkal visu palaidi garām.

Vinetta  Tādas šanses bija uz vecuma pusi vēl grupņiku izbaudīt un turklāt vēl savā svara kategorijā. Jā,laime bija tik tuvu.....

eloiza  Tā arī ir ar to baļķi....
Labākā aizsardzība-uzbrukums.

Geisha  Kam kas ir svarīgs - vienam iepakojums, bet otram saturs.

neko  "Kam kas ir svarīgs - vienam iepakojums, bet otram saturs."
---
Sliktā traukā pat labākais vīns pārvēršas etiķī.

gertrude  ja Bumbumam problēmas ar jaunu tēmu cepšanu, tad atliek tikai palaist uz rinķi vecās un pareizi vien ir, jau ceturtdiena, bet liekā svara problēma šonedēļ vēl nav cilāta. malacis:)

siikaa16  Tantēm ar humoru viss kārtībā. Stulbs vai idiots mēs reizēm katrs esam.

KOMPETE  Oi, Torpēdi, izskatās, ka tu drīz sagaidīsi savu slaido, kalsno lēdiju ( par zirgasti neesmu pārliecināta, bet izkapts šai būs pilnīgi noteikti! )! Penzionārs ar divsimC kilo svaru, kam enerģiju organisms pat no pārtikas jau vairs neuzņem, ir saraksta priekšgalā, Kaulaino gaidot.

Pillerina  Nu beidz. Omulīgām apaļīgām kundzītēm vienmēr ir baigi laba humora izjūta. Tas dzīvē pierādījies. Un omulīgiem apaļīgiem kungiem arī.
Un vēl viens labums - apaļīgām kundzēm ir svaigāka un gludāka sejas āda, tāpēc izskatās mirdzošākas :-)

av2  domaaju, ka taas tantes arii nemaz nepaardziivo, ka ir resnas. Jo vinnam viss vienalga.Taapeec var arii otrai iebakstiit :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu