Gudra vai skaista?

Vīrieši! Ja jūs sastaptu savā ceļā Laimes māti un viņa jums dotu iespēju izvēlēties sev sievu vai nu gudru vai smuku. Kuru jūs ņemtu? 2 vienā nav doti. Smukā ir arī seksīga, bet nu ar prātiņu tā pašvaki. Toties gudrā ir amēba (seksā auksta), bet ļoti saimnieciska un materiāli labi situēta. Pamatojiet savu izvēli. Vecpuišos palikt nedrīkst. Izvēle ir jāizdara.

LaskovijMerzavec  Savukārt, no otras puses par velti arasti dabū nesmuku un stulbu!!
Tad jau tīrā laime dabūt ko labāku.

Njemtu smuko un tik ilgi visiem stastīstitu, cik vina skaista un gudra, ka visi noticētu un arī pats noticētu!! Un tad man būtu smuka un gudra!

trussardi  ...Ir bijusi gana skaista,ir bijusi gana gudra....abos variantos problemas! Lidz sapratis esmu galveno... Laimes mate ir ...greizsirdiga!...Tapec nemsu abas divas ,jo manai pieticibai nava malas!...

makinlijs72  tikai ne amēbu !

langstinsh  Pie smukās būs Tavas un vēl kādas čības.

uusins  Nē,... nu ir tā, kā ir: dažiem nekas cits neatliek, kā precēt nost smuko, bet glupo. JO: nav pašam jāstāv rindā uz guļamistabu... :D

TuTur  Es izvēlētos gudro, jo tā skaistā var iekļūt negadījumā un tikt sakropļota. Gala rezultātā ne skaistuma, ne gudrības. Vienas vienīgas mokas ar tādu.
Savukārt, gudro es mīlēšu viņas prāta un zināšanu dēļ, tamdēļ, lai vai kas atgaditos - viņa man vienmēr būs skaista.

Arnolds  Vispār jau izvēle ir skaidra: smuka, seksīga un duma :))), kas vēl var būt labāks par šādu komplektu? Tikai gudra, seksīga, duma un vēl bagāta. :)))
Un tie vīrieši, kuri raksta, ka patīk gudras reāli liekuļo, ja vienīgi viņiem vēl nav beidzies, vai jau ir iestājies ´´konstruktoru´´ vecums.

Vinetta  >TuTur Domā, ka tā gudrā nevar iekļūt negadījumā? Var gan un piemēram sasitīs galvu un kļūs dumja,rezultātā paliksi ar nesmuku un vēl stulbu. ;))

uusins  Mellenei_x - tur nav kam līmēties vai nelīmēties kopā. Sievietes gūst baudu, katra savādāk. Ne visas ir ļoti karstas, ne visas ļoti aukstas. Nesākšu Tev tagadiņ skaidrot Sievietes fizioloģiskās īpatnības. Tās ir vai nu jāpieņem, vai arī jāšķiras kā draugiem. Gudra sieviete to pati prot saskatīt :)
Ar vīriešiem ir tieši tāpat. Nesen viena dāma PA lūdzās pēc pilnvaras oficiāli ieviest mīļāko... :)
Dzīve ir skaista ar to, ka neparedzama!

trussardi  ...Geisa! Izvele ir jaizdara,tapec es starp gudro un skaisto izveletos to...kura nesmird ! ...turpinajums serijai Seski...

skarbaiskungs  Citāc jau smukz, bet tavā piedāvājumā bij seksā auksta amēba, tur pat Hepbernai vārdi aptrūkās.

skarbaiskungs  Gudrs cīrietis nevazāsies nekur apkārt, lai kādā kluba tualetē sakrietos ar apLaimes māti, kura mēģina iesmērēt nekvalitatīvu preci.

uusins  "skarbaiskungs, gudrs vīrietis to amēbu ātri padarīs par draiskuli guļamistabā. Turpretī dunduks arī to seksīgo zaķi padarīs par amēbu. Vai tad ne tā?"

Nē, Geisha! Nevajag par varītēm izspiest to atbildi, kuru Tu tik ļoti vēlies dzirdēt :) Lāsteku guļamistabā ne ar ko nav iespējams izkausēt. Vēl jo vairāk, kad viņa pati to ļoti labi apzinās. Ne visas Sievietes ir iespējams padarīt par draiskulēm. Iespējams, ka Tev būtu interesanti uzzināt, kā var būt tā, bet šeit, PA, es to neiztirzāšu.
Par otro variantu, gan Tev pilnīgi piekrītu! :)

rockers  Katrai sievietei savs skaistums,...tāpēc izvēlos gudro,...mīlēties gribas visiem,tikai... katram sava pieeja.

rockers  P.S. Arī lāstekas reiz kūst.

psychobitch  kā krievs saka, piedzimsti ne tik skaista, kā veiksmīga, ar to pašu viss ir izteikts...

neko  Auksta amēba var būt tikai sieviete, kurai esi vienaldzīgs un tikai pilnīgs idiots izvēlēsies sievietei kurai esi vienaldzīgs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu