Izjūtas

Nereti tiek teikts vai rakstīts, nejūtos tik vecs kā esmu.
Kurš ir noteicis, kā jājūtas sasniedzot noteiktu gadu skaitu?

Geisha  40 gados cilvēks tikai sāk dzīvot. Beidzot prāts ir mājās. Ir prognozes, ka ap 2060 gadu būs izgudrots jaunības eleksīrs un cilvēki dzīvos līdz 160 gadiem.

_Krasula_  Jājūtas veselam un spriganam līdz 65...ja sagursi atlaidīs no darba/c/
--------------------------------------------------------------------------
Jābūt kustībā un ar maziem mērķīšiem dzīvē arī pēc 65 un arī pensijā esot. Līdzko zūd dzīves jēga un prieks par to-klāt arī vecums un slimības.
Fizioloģiskais vecums var nesakrist ar bioloģisko: tas atkarīgs gan no gēniem, gan dzīvesveida, gan rūpēm par savu veselību. Jo veselāka miesa, jo arī jaunāks un veselāks gars. Un otrādi:)

Marija_Anna  Un pat ja miesa nav tik vesela, tas vēl nav rādītājs , ka cilvēks nesprigans savās izpausmēs.
Ir vairākas paziņas ( ar invaliditāti un nopietnos gados ), kuras ir iespēju robežās aktīvas, atraktīvas, līdzi laikam un dzīves ritmam ejošas, ar asu skatu uz dzīvi.

Nenotveramais  Ja nejūties tik vecs, kā esi... Tas nenozīmē, ka joprojām esi jauns... :)

Paskatieties uz vīnogu ķekaru, tajos mēdz būt jau pa kādai "rozīnei" un tā arī droši domā un jūtas, vēl kā vīnoga... :D

uusins  Dzīvesveids. Domāšana. Es ar saviem mazākajiem varu un spēju būt līdzvērtīgs viņiem, kad esam kopā. Bet es esmu viņu tēvs. Stingrs. Prasīgs. Tomēr viņi ZIN, ka var ļauties un paļauties. Es nesekoju līdzi tam, cik man gadu, ko man vajadzētu darīt, ko nedrīkstu. Es daru to, kas tajā brīdī man šķiet atbilstoši :)

Nav svarīgi, cik un kādas tev ir augstākās izglītības. Ja divgadīgs bērns tev dod rotaļu telefonu, tev ir vienkārši jāatbild uz zvanu! :)

Deisa  Tādejādi droši vien cilvēks atklāj, kas pēc viņa uzskatiem ir vecs un pie viena taisnojas, ka nemaz tā nejūtas. Pašu aizspriedumi. Neesmu satikusi nevienu dzīvesgudru vecāka gadu gājuma cilvēku kas šādi teiktu. Tas tiešām laikam raksturīgi jaunības kulta pielūdzējiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu